10

Анонимен

преди 2 години

Каква съдебна система?В планината като ти падне лавина на главата кого ще давате на съд?Случва се със стари къщи не само в България.Понякога износването на конструкцията не може да се предвиди.За съжаление.А и строителите не се знае как и с какви материали са работили.

9

Анонимен

преди 2 години

Какво искате бе?! Плащат си хората!Да не искате съдиите да си пращат внучетата на обществена детска градина?

8

ля ля

преди 2 години

срам

7

MaйMyнaтa

преди 2 години

Тая София трябва да потъне, под тва напрежение от 3 милиона едноклетъчни на куп. Те эа една плетеница се жалват, от времето на Вазов !!

6

Край

преди 2 години

Направихме безконтролна съдебна система която се самоназначава самовъзнаграждава и се напълни с цели династии от деди бащи и внуци съдии. Длъжностите си ги предават по наследствоИзборни съдии е лечението

5

Край

преди 2 години

Политиците мислят че съдебна реформа е кой да овладее главния прокурор за да го ползва като бухалка срещу конкурентите.Проблема на българите е тотално неработещата съдебна система15 г влачене по дела не е правораздаване15 г тия 4 човека не са живели и ден - това е по лошо от 5 г затвор.Майките така и няма да видят справедливост в този живот

4

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Сега прокурорчетата и Гешефт дето стачкуваха заедно в затвора. Ето за това искаме промяна,, а не корумпирани прокурори

3

Анонимен

преди 2 години

Има още много такива сгради в София. Тръгнете от емблематичната църква Света Неделя по булеварда в посока Мол София и ще видите поне още две големи сгради които не се стопанисват и са на ръба да паднат. А това е само една малка част от един столичен булевард.

2

Анонимен

преди 2 години

Тикволандия!

1

Mмм

преди 2 години

Както винаги няма виновни, да се срути цяла сграда насред София и да няма виновни, само в България може да се случи. Тогава за какво са тези технически ръководители,инжинери и др., за какво отговорят ще ви кажа За Нищо.