9

михаил

преди 2 години

това е д-р Русинов а не Русимов - грешката е моя Владислав Боянов Русинов - най добрия скенерист и ямр ренгенолог - който нямаше никакви болести и причината *** не е инфаркт а много по рядко срлещащо се заболяване - Внезапна сърдечна смърт поради злокачествена аритмогенна кардиопатия тъй като той си е правил ямр и не се открива данни за калции или стенози на артериите . Това се среща често при маратонски спортисти и силови спортове и футболисти

8

Анонимен

преди 2 години

Това е др русимов ренгенолог от умбал бургас.

7

Анонимен

преди 2 години

Ами то доста хора са си отишли по време на маратона...може и през телевизора.Като не е доказано дали е бягал,как го свързахте с маратона??????

6

Анонимен

преди 2 години

"не се присмивайте на умрял че съдбата му може да ви догони, що за изтрещели мозъци сте бе"Кой се присмива на починалия бе, гербер?

5

Анонимен

преди 2 години

Къв инфаркт при тоя ковид бе, луди ли сте!?

4

Анонимен

преди 2 години

Да, ще се мре..................яко ще се мре!!

3

любознателен

преди 2 години

Наскоро ваксиниран с втората доза на Файзър???

2

Гроби Таласомо

преди 2 години

На 50 години в днешно време е противопоказно мислене, че сте на 20-25;))) Некои могат и да се чувтсват така, но... реалностите са други и на 50-сетака, го давайте по-кротко, освен, ако не ви слуша главата, както е при мен, но вие го давайте по-кротко: ракийка, салатка на сенка в двора, а след туй по едно мъдо на жената и оставете времето да тече покрай вас;)))

1

Професор Тромб

преди 2 години

Брутален ковид случай. Без никаква връзка с ваксини.