65

малии

преди 2 години

До Анонимен 120А бе ти сериозно ли ги мислиш тия дивотии!?

64

Анонимен

преди 2 години

"българският народ посрещнал "братушките" с еуфория??Май нещо пак си чел Работническо дело.Има по селата още живи, които помнят как се представиха "братушките" у нас.За разлика от немската войска, която беше тук, и си плащаше за всичко - от яйцата до кокошките, братушките налазиха българските села, изпразниха българските хамбари , задигнаха яйца и кокошки, задигнаха спирта, и понеже не разбираха пиеха и добър и фалшив спирт.После измрелите от фалшивия спирт, обявиха за герои, борци антифашти

63

Анонимен

преди 2 години

До българинЧе кацни и на сатурн ако искаш,някой да те спира,пропагандаторе?

62

Анонимен

преди 2 години

Прочетете "Хоро"(кърваво хоро) на Антон Страшимиров, за да видите лицето на фашизма, историята е написана по истински случай!https://chitanka.info/text/5306

61

ни са знай

преди 2 години

Ебурашка, пропуснах да видя мукавените ракети на парада днес, бях в тоалетната.Не можах да видя и хеликоптерите,които летят даже и под вода. Та, молбата ми е към теб, разкажи ми твоето впечатление за тях, ако си успял да ги видиш...

60

Abigejl

преди 2 години

Престани да плещеш глупости , бе.

59

българин

преди 2 години

Явно трябва да си избера друга държава.Българската Губерния, Задунайская, не може да ми бъде държава.Аз не искам да бъда гражданин на Руската Империя!!!Аз искам да съм гражданин на Европейския Съюз!!!Искам да съм европеец! Толкова много ли искам, мaмкa мy???!!!

58

Анонимен

преди 2 години

От кое са ни спасили риснаците на Сталин. Да сме били на тяхна страна и да казваме,че са ни спасили разбирам. Но ние сме били на страната на загубилите. И съответно сме си понесли материални и териториални загуби покрай победата на Русия. Ние лично като държава губеща войната не сме спечелили от този ден.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако не излезе видеото,текста под видеото в Тубата е: Сталин. Речь по радио 9 мая 1945 года

56

Анонимен

преди 2 години

Вижте речта на Сталин и сравнете със събитията днес.Сега ми кажете,дали нацизма не върви с пълна пара в Европа и не изпълняват омразните нацистки планове днес:https://youtube/watch?v=vNOYtzvYdHgОсобено във втората част на видеото,слушайте какво казва Сталин и днес се реализират точно тези нацистки идеи.

55

българин

преди 2 години

Бе защо тая Годзила още стърчи така грозно в центъра на европейската столица София???Съборете я бе, гръмнете я бе!!!Бих гласувал за тази партия, която обещае да взриви паметника на Червената Армия Окупаторка на България!!!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТНаправи снимка на потентността ти, вдигни го и го снимай.После го постни някъде да го видим.Няма какво да ни губиш времето да ни убеждаваш с думи колко си потентен.

53

Анонимен

преди 2 години

Кое ли, правителство, ще провери, аджеба, има ли, погребани под този грозен паметник, загинали руски войници.След което, да го премести в Музей на комунистическото изкуство.Това е паметник на съветските окупатори и няма място, в центъра на София.

52

Анонимен

преди 2 години

снимка 6Тези хората на "Господин Божков, здравей" ли са?Черепът дали се сети да им прати някой лев от дубай да се почерпят с по един дюнер?

51

Анонимен

преди 2 години

Нацизма никога не си е отивал!И до днес има тайни нацистки организации в Европа, а ЕС е създадено с мръсни,нацистки пари и средства,ако не вярвате,разровете се и ще намерите информация.

50

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТМного си силен на приказки импотентняко.Като всички долнопробни русофили.

49

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТАтакист, ти си импотентен от времето на Брежнев бе дъртако.

48

Анонимен

преди 2 години

Хм.Тая година ЩО няма снимка на бай Ташко Ерменков с 150 *** ордена?

47

Анонимен

преди 2 години

Другата година този паметник да го няма

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНикакви рубладжии не са участвали, коцлагерите са били създадени за престъпници, осъдени са били от евреи, а не от руснаци или българи, а освен това българите са се подчинявали на споразумението между СССР,САЩ,Англия,Франция, вкарани са около 2500 човека,за разлика от западна Европа ,където само във Франция над 100 000 са осъдените,а САЩ направо ги бомбандират,включително и Япония,а немските нацисти са били оставени в охранявани лагери да умрат от глад в САЩ, за наказание