85

Александър Йорданов

преди 2 години

Не ми сравнявайте гърция капитализъм с българия социализъмНа гърция сме плащали репараций злато,***,зърно до 1965г,След войната гърция увеличава три пъти територията си,главно заради наши и турски земи.и сега искат от Германич репараций 500милиарда за войната.Нищо че ЕС наля 300милярда еуро да ги спаси от банкрут.Така на кредит и ние искаме,

84

Анонимен

преди 2 години

Как станаха руснаци като 90 години са били СССР.Преди това е била руска империя без да е в Европа на Западните Балкани.

83

Анонимен

преди 2 години

До ххх-ххх"Без Русия щеше да носиш Фес.."Както българите са правили дори и след 500 години ли?Освен Кириякстефчовците като теб, които се чудят на кой да станат ***, българите винаги са си запазвали идентичността.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Или искаш да кажеш, че германците много се кефят на руснаците и затова правят филм , който да ги очерня в очите на хората по света?"Филма е правен изключително с цел да покаже жестокостите на войната, но това не пречи, да е само разказ! Събитията от филма дори не са базирани на реални случаи! Естествено, че е имало жестокости - както е на война, това няма нищо общо с темата тук, а още по-малко с екклузивното отразяване на реални събития.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155"Руснаци бееее....руски войници те питам колко българи убиха, а не техните лакеи, болен мозък!""д-р Диню Шарланов в книгата си История на комунизма в България, том I, стр. 245: към септември 1946 г. от съветски войници и офицери () са били убити 123 деца, жени и мъже, българи и българки. Списъкът не е пълен и вероятно се отнася само за 1946 г. Убитите жени са на възраст от 18 до 23 години (Архив МВнР, СКК, оп. 1, а. е. 423)

80

Александър Йорданов

преди 2 години

Дядото на Евродупето Александър йорданов е разстрелял 7 деца в ЯСТРЕБИНО за тези които искат фактиДруги избити деца от Фашагите Васил и сава кокарешкови.белица.Митко палаузов и много други

79

сравнението

преди 2 години

До Анонимен157 Хелоу,евроатлантик от пол 007!Който и ден да е,даже празникът ти 09 не забравяъ да си пиеш хапчетата,007 хапчетата!

78

Анонимен

преди 2 години

точно филма Рамбо помага на муджахидините .После какво стана от светска държава Афганистан с университети тези муджахидини я връщат в средните векове и режат глави наред!Кой ги подкрепя-разбира се САЩ.Кой създаде ислямса държава -Путин или САЩ?Те могат само да се забъркват войни ,нещастия и трагедии и да докарват народа до просешка тояга .А после да изкупуват активите на държавата за стотинки .Имат 900 бази по света1Чебураш изкихай нещо по въпроса ?

77

Анонимен

преди 2 години

НЕ че покрепям Хитлер.. Оня е бил Т.ЪП и АЛЧЕН и затуй е свършил ЗЛЕ както българския цар Фердинанд..НО ако Хитлер беше спечелил тая война и ако не беше толкова Т.ЪП, България щеше да е 2 ( два ) пъти по- голяма..През 1945 г, Съветските комунисти сложиха свои хора в цяла Източна Европа , дори и Германия да приказват за лошия Хитлер... Само че СССР подкрепяше- Сърбите, които ни ОТКРАДНАХА Македония през 1913 г,.. А през 1885 г, ОПИТАХА да ни ОТКРАДНАТ Източна Румелия и да ОТВЛЕКАТ българите там

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148"Не знаех, че руснаци за служили в Белене!"Руснаците са "организирали" народния съд. Също руснаците са осигурили "огневата поддръжка" при арестите и задържането на хората до екзекутирането им. Затова армията им е останала 3 години в България - докато се разчистят политическите портивници на БКП.Лагерите в Белене са направени по-модел на ГУЛАГ отново под въздействието на руснаците. ТЕхните най-верни слуги в България са ги ръководели. В днешно време вие сте техни наследници.

75

Червена армия

преди 2 години

Браво ,великата червена армия избави света от фашизма !Поклон пред съветските войни!Всички евроджендърски пед-ер-ас-хул-ници не струват и пепелта под ботуша на съветския войн!Вечна слава на Русия ,която ни избави от Османско робство заедно с хиляди българи от отпълченските отряди!Чебурашка най-гну-с-но-то фаш-изоидно същество заедно с господарите си!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148"Я гледай НЕМСКИЯ филм Сталинград от 1993-та година и да видиш как група немски войници искат да изнасилят една рускиня"ТИ НОРМАЛЕН ли си да ми предлагаш да гледам ИГРАЛЕН филм?

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144"Я си дай източниците че руснаците са изнасилвали българи и са избили 30 000 души у нас, нещастине!"Народния съд е нещо широко признато от всички официални историографски източници: комунистите даже официално се гордееха с него.Лагерите в Белене - също.Отиди в тубата, напиши Лагери Белене и ГЛЕДАЙ, и ако не те е срам и гнус да защитаваш комунистите след това - ела пак, и това е в МИРНО ВРЕМЕ!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142"Говориш за измислици с жени и деца? А това че руснаците влизайки у нас са изнасилвали наред български жени какво е бе, изтрещеляк?"Явно не знаеш нищо за тия два народа.Обикновените германци са напълно различни от примитивите от руските степи.Единствените германски военни, които са извършвали жестокости са СС дивизиите, а такива в България не е имало (да не говорим, че такива не "бягат").За разлика от тях, обикновените руснаци са били като отвързани, защото са си такива

71

северомакедонец

преди 2 години

До ВладиМакедония и Тракия ги загубихме заради сервилността, алчността и глупостта на Кобургите и слугите им. Другото са илюзии и пране на съвеста..

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140"Немските войници като бягат за Югославия изнасилват и избиват стотици българки и българи, недорасляк! Но това няма как да го видиш по Дискавъри"Я си дай източниците за тази "информация".

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129"И разправя случка баща й: Влязоха .. в селото ни немци и единия от тях смачка с ботуш главата на едно дете на десетина години."Комунистическите измислици винаги са си приличали по това, че включват най-уязвимите (деца, жени, старци) и винаги включват някаква нечувана жестокост, всичко с цел да покаже "справедливата" червена борба.Точно същата измислица имаше за украинците, които уж били разпънали на кръст дете пред майка му, или за детето уж убито от "бомба-играчка"Долни

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137Така известната партизанска акция на гара Жабокрек

67

Анонимен

преди 2 години

Писмо до Ванка с танкаРадой РалинПиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жит

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133Не е той за Карлуково, ами ти си неграмотен.В България не е имало постоянно стационирани никакви немски военни части.Единствената "битка" между "немски части" и български партизани е било избиването на 20 лекуващи се от раните си в балнеоложки център немски войници, като само един е бил въоръжен с пистолет.ТОВА са всичките боеве на българска територия.Абе, вие младите с какво се занимавате по цял ден, а не седнете да прочетете, като толкова много ви интересува темата?