11

Анонимен

преди 2 години

Ама оооуу,биволице,платете си тока и наема мааа..Докога ще живеете на гърба на народа,***?!

10

социалист

преди 2 години

Знам че БСП и ние членовете и сме най мразените. Може да сме най мразените, но сме най богати, защото умеем да лъжем и да крадем. Гледаме само напред, а след нас потоп.Ние сме истинските мутри.

9

Анонимен

преди 2 години

Помним уроците на историята:- Помним как БСП/БКП издаваше македонски паспорти на българите в Пиринския край;- Помним на коя страна застана БКП/БРП в периода от 1 септ.1939 дп 22 юни 1941 година, на страната на съюза между хитлеристка германия и сталинската комунистическа СССР, които си поделяха Европа в този период.

8

Анонимен

преди 2 години

Нинова лъжеш и си го знаеш.Стига вече

7

анонимен

преди 2 години

Победихме хитлерофашизма, но раковото образуване комунизъм дори не го лекуваме, защото мутира в социализъм. Вирусът е един и същи.

6

Анонимен

преди 2 години

Историята да се помни като поука е идеал.Реалната история е войната.

5

Анонимен

преди 2 години

Да. Така е-да помним уроците от историята и да не ги повтаряме. Но ние помним как БСП фалираха България 3 пъти след 1989г. в първите 15 години. Помним:- приватизацията-банковите пирамиди-кредитните милионери, които не върнаха нито лев след фалитите на банките- хиперинфлацията и празните рафтове -нямаше дори хляб и олио- групировките ВИС, СИК и Мултигруп, които създадоха комунистите.Помним как Луканов каза: "Ако ще строим капитализъм-капиталистите ще сме ние"Историята помни-съсипахте Б-я.

4

Анонимен

преди 2 години

Да не отваряме Беленя викаш. Да не сменяме имената на турците. Направо да им подарим безрбой машини да си отворят секции във всеки град на Турция и да ни превземат. Хубаво си каза Тожор Живков в последното интервю през 1997г., че БСП е БКП и той не знаел колко БКП-та има. Още в първите 3 минути го казва. Тодор Живков ни отврая очите от гроба си.А Нинова е поредната шпионка спусната от чужда държава.На 28г. сяда на министерски стол.През 2007г.Станишев я обвини в корупция.Сега знае само да лае.

3

Анонимен

преди 2 години

никога повече комунизъм.

2

Кога

преди 2 години

.. ще кажеш истината за жертвите на Комунизма, лелче?Или ТАЗИ истина не съществува за теб?

1

Анонимен

преди 2 години

Ми айде почвайте.То само с лозунги не става.КОГА ще кажете истината и вината на вашата партия за взривяването на Света Неделя, за Народния съд, за концлагерите и хилядите избити?И ще се покаете ли някога??ЧАКАМЕ.До сега това, което чуваме от БСП е само въздух под налягане.