59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Е да, ама ако гласуват само българите от България, Ицо Маджото не може да хване повече от 7%.Та ти стискай палци, че все още им дават на българите от България да гласуват.Целта е бюлетините да идват по пощата от Дубай. Готови, преброени.

58

Анонимен

преди 2 години

Машините не само могат да се манипулират, но това може да става и вече от чужда държава...

57

Dinosaurus

преди 2 години

Ако е възможно това, ако трябва онова, ама ще пробваме... Пат*а в кълчища. А що всички 'забравиха" за купения вот? Каква е разликата между бюлетини и машина - задраскваш или набираш номерче, дават ти парсата! Това е фалшификацията, а не "подправени протоколи" и невалидни бюлетини (Мая). Ама понеже Черепа и Цв. Вас. плащат мощно с откраднатите от нас пари, никой не говори за купен вот, това не е съществено, нов кодекс имаме, ура, другари и чалгари!!!

56

помнещ

преди 2 години

Тия 14 келешчета,които са ми "нацвъкали" минусите,какво си мислят? Че ще ме унижат ли? Хей деца.Заблуждавате сами себе си! Поради простия факт,че НИЩО НЕ ЗНАЕТ ЗА ГЕРБ измислената партия,на бившият комунист и бивша мутра,по времето на борческите мутри след 1989 г! Точно такива подвежда той от повече от 12 г! За този индивид Борисов.Не съм гласувал НИКОГА! Но за Живков гласувах през соца! Защо ли? Ами явно имам своите принципни убеждения.Че тази мутра.Е един ЛЪЖЛИВ " демократ"!-:((( Иначе,защо?

55

Анонимен

преди 2 години

Трябва да гласуват само тези, които живеят постоянно за повече от 6 месеца годишно в България.Тези българи в другите държави не е нормално да определят кой ще управлява тук.

54

Анонимен

преди 2 години

Кой където плаща данъци, там да гласува. Трябва да има оседналост. А не *** и пульо да гласува.

53

Анонимен

преди 2 години

Д_упедавци!

52

Анонимен

преди 2 години

Сделка има. ДПС взима повече гласове от Турция и подкрепя рр за втори мандат. ДБ и ИТН и те разчитат на някой и друг глас вповече

51

Анонимен

преди 2 години

до 55 " *** за зеле" не става от теб! -:)) Избери си нормален ник,и тогава ръси "разсъждения" по важна тема! Сега пийни една и ни освободи от присъствието си!-:))

50

Бай чеп

преди 2 години

До Анонимена гласуване по телевизията не искаш ли ? Ще ми живееш в Швейцария,а ще ми се правиш на гласоподавател в Горно Надолнище...аре бегай ! Когато сърбаш българска "попара"тогава ще гласуваш за български депутати !

49

Абе

преди 2 години

Тая да не е чалга версия на Мария Нейкова

48

Анонимен

преди 2 години

до 45 Стига вече с тия "турци" бе човек! При положение,че дадем правото,на български граждани,живеещи зад граница.Няколко гласа от 100 или 150 000 гласа от Турция,ще са капка в морето бе човек!-:((( Та ние ограничаваме,собствените си братя и сестри в чужбина,от правото да гласуват.А сме се хванали,за изселниците в Турция? Турците там ги "виждаш" а? А Българите по цял свят,защо НЕ ГИ ВИЖДАШ? Хайде стига вече с тази "партийна принадлежност"! Принципите! Те са важни!

47

Емигрант

преди 2 години

Че ако ще са пак толкова секциите, защо беше тоя зор. Че ако ще са същите СИК, защо сменяхте законаХа, ха за 500 машини повече към 9600 ли беше целия цирк

46

Анонимен

преди 2 години

до 49 Тези български граждани,живеещи в чужбина,по конституция ,щом кътат гражданството си,където и да се намират в чужбина.СА ЗАКОННИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ! Аз лично живея в България! И не ме засяга кой къде живее! Никой не е заминал на вън от хубаво тук!-:((( Както и да е! Поне правото да гласуват според съвеста си,да не им отнемаме! Само факта,че ще отидат до урните,за разлика от много живеещи тук,които ще отидат на почивка или на село,но няма да гласуват в деня на изборите,им прави чест!

45

Анонимен

преди 2 години

Просто нека има район чужбина с 5 депутати и хората от вън да си знаят че това е техния избор. Така ще им се запази правото на глас, ние няма да им се дразним, пък и ще се знае кой какво избира, всичко ще е прозрачно.

44

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 2 години

ДУХНАЛ В ЧУЖБИНА ЗА ПО -ДОБЪР ЖИВОТ /МОИТЕ УВАЖЕНИЯ/ ,ОТ ДЪЖД НА ВЯТЪР СА ПРИБИРА ,НЯКОЙ ЗАБРАВЯТ И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ДРУГ МИ ГОВОРИ С АНГЛИЙСКИ АКЦЕНТ /ДА КАЖА ЛИ КОЙ Е А ?/ ТЕ ЩЕ МИ ГЛАСУВАТ ,ДА МИ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО ,КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ И РАБОТИМ ,

43

Анонимен

преди 2 години

до 46 Определено,няма да е като кашата,забърквана вече 12 г от кликата на ЦИК на БОРЧЕТО от бившата СИК момко! -:))) Бре вие се страхуватее май че,от едни прозрачни избори? И защо? Ако смея да попитам? С години гласуваха реално между 30 % в изборите "организирани" от борчето мутра! Защо се страхувате,от мащабни избори,с участието,на ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ? -:)))

42

Анонимен

преди 2 години

Мутра Мая пак Започва с ПРОВОКАЦИЯ

41

Анонимен

преди 2 години

Тази ще Забърка Кашта

40

Анонимен

преди 2 години

До 38Тия българи за които говориш не гласуват отдавна. Те имат и двойно гражданство и гледат да не се афишират, че са българи. Тия дето гласуват са предимно чалгарите и турците и едни 10 % българи, които още милеят истински за България! Така че битката на хората в чужбина ще е чалга турчолия срещу 10% интелект, другите ще се скрият. Но сами ще го видите.