378

Не е така мосю

преди 2 години

До НАЛИ ТАКА ДРУГАРИМосю ,дилемата при нас е ,че някой се мъчи да ни налага как да тълкуваме дилемата.Дали СССР или комунизма е добър всеки има глава и е живял тогава и сега.Докато компрометирани държави се стараят да ни убедят в тяхната гледна точка , независимо от формулировката им и разни мекерета тука им пригласят , защото са ги стиснали за топките - ние винаги ще сме контра. НАЛИ МОСЮ

377

Край

преди 2 години

Русия сама изтегли армията си от Германия и позволи обединението и. САЩ дали доброволно ще се съгласят Китай да се обедини.

376

Проблема

преди 2 години

Не е в измирането... а че не правите и гледате деца... а това е проблем на бялата раса като цяло!

375

Да

преди 2 години

На тия, които ми слагат минуси, предлагам да се поровят в съветските архиви по темата, а не да вярват сляпо на червените си вождове - от истината по-хубаво нещо няма, и най-вече когато тя ни освобождава от лични заблуди !

374

До Простото

преди 2 години

Прочети малко бе... Сталин е трупат яко оръжие и боеприпаси на границата като се е готвил СССР първа да тръгне не само с/у Германия а и Европа... Хитлер го изпреварва и пленява складовете с оръжие ,гориво и боеприпаси... затова червените в първата година е небоеспособна и отстъпва ..

373

До 480

преди 2 години

Дано ти прости и на теб, за говоренето на половинчати истини !

372

ПроСоТо

преди 2 години

До Путинвероятно се покланяш и на свалените над България американски и британски летци,пратени ДА СРИНАТ България до основи?...ашколсун!..поклонник и половина си!..достоен син на баща си!

371

Путин

преди 2 години

Поклон пред паметта на президента Рузвелт и хилядите британски ,американски и др. моряци и пилоти,загинали в ледените води на път за Мурманск или Архангелск

370

Нагледно

преди 2 години

как армията на най-голямата демокрация в Европа за 6 часа ще спаси Берлин, Париж и Рим от чумата на 21 век - мулти-националните банки и корпорации и техните сатанистки слуги

369

Анонимен

преди 2 години

Немчyгите още ги болят задните части от безусловната капитулация и загубените територии затова решиха да нарекат деня на победата - ден на европа, а пък нацистите не са извънземни - немци са!!

368

ПроСоТо

преди 2 години

та до последно Сталин се е надявал да избегне сблъсъка с чутовната хитлеристка военна машина.За това е пратил ***-да се опита да се "спазари" с ония.Но уви!..Сметките му са излезнали криви..За това е известен с репликата:..-"Къде сгреших ?"Е,после настава тотален обрат..И благодарение на изключителната самоотверженост на руснаците,СССР става държава с НЕПОБЕДИМА армия...ТА ДО СЕГА!

367

НАЛИ ТАКА ДРУГАРИ

преди 2 години

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИЗМА И САМОЖЕРТВАТА НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА, КОИТО ОСВОБОДИХА ЕВРОПА ОТ СЪВЕТСКИЯ ФАШИЗЪМ!!!Всъщност ... дискусията в България не е за или против РусияДискусията в България е за или против СССР и комунизма в частност!НАЛИ ТАКА ДРУГАРИ !?!?

366

До 473

преди 2 години

Хайде посмали малко ! Съветската армия ''освободи'' само държавите от източна Европа, а след това свободата им някак си не се случи (всички го знаем тоя факт) ! Така че, стига вече с тая невярна и пресилена съветска пропаганда !

365

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен.."до халюцинации":..-Абе ПИОНЕРЧЕТА,кой и как ви промива мозъчетата бре?!..Сталин бил струпвал "нападателна армия" на западната си граница..?!..Абе СМЕШКОВЦИ,армията на СССР по това време се е състояла ОЩЕ ОТ КОННИЦИ,като тая на Будьони!Заради манията на Сталин да ликвидира всичко що-годе годно ,останало от царската армия,СССР е бил изключително НЕБОЕСПОСОБНА държава!За това ДО ПОСЛЕДНИЯ момент,ВЪПРЕКИ многото доклади,идващи от разузнаването,Сталин се е надявал Хитлер да НЕ

364

Чудно

преди 2 години

Що не са поканили Сидеров???

363

Анонимен

преди 2 години

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИЗМА И САМОЖЕРТВАТА НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА, КОИТО ОСВОБОДИХА ЕВРОПА ОТ СЪВЕТСКИЯ ФАШИЗЪМ!!!

362

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 469"След избомбването на Хирошима и Нагасаки държавата изхвърча напред и разви невероятен икономически и технически прогрес"Любопитна подробност: трамвая в Хирошима е възстановил движението си само 3 дни след падането на бомбата.

361

Анонимен

преди 2 години

До халюцинации"Сталин бил много слаб политик, затова прегази Германия! Голям прова за Русия. ха ха хаааа!"Ако мислиш, че Сталин е стигнал до Берлин, защото е бил голям политик, или го е направил сам .. наистина имаш халюцинации.Всъщност, той е направил най-голямата си грешка като е предполагал, че ще "изненада" Хитлер, затова е струпвал нападателна армия на Западната си граница.Това е и причината германците толкова лесно да го прегазят в началото на войната - СССР не се е готвил за отбрана

360

Да

преди 2 години

Истина е, че съветските войски са дали най-много жертви, но също е истина, че един от главните виновници за това е Сталин, който точно в годините преди войната, воден от параноята си, лишава армията от опита и знанията на хиляди офицери (убити или заточени) -включително генерали , като по този начин я оставя в ръцете на младоци и новаци ! Така че, ако не е бил Западният фронт, и чекистите в тила, разстрелващи всеки, който се опитва да бяга или отстъпва, сега тоя парад вероятно нямаше да го има !

359

Минаващ

преди 2 години

То пък и един парад.Само стари бараки.