398

Анонимен

преди 2 години

На парада е присъствал само президента на Таджикистан.......Че това малко ли е?! Цял таджик от Таджикистан.

397

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 507Не си много наясно относно т.нар. концлагери. Първо се правят в Куба 1895г. от испанци. След това по техен почин в Южна Африка британците създават концлагери за бурски семейства(1899-1902).Честит Ден на Победата!

396

Фактите:

преди 2 години

Калининград е руски, а Прусия беше изтрита от картата на света. Въпроса е затворен.

395

Dreamer

преди 2 години

Че кога Китай е бил разделен, като нашата дэржава -- на Княжество България и Източна Румелия?Не вярвам да става дума за обединение на Русия с Китай.

394

Анонимен

преди 2 години

Другари!На парада е присъствал само президента на Таджикистан.Кръгът на "приятелите" на Русия непрекъсного се увеличава..Дерзайте...

393

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 507"Така, че...тия да не се пишат за "победители" , а да отчетат и времената , когато НКВД са учили СС как се строят лагери на смърта..."Затова Путин нареди документите свързани с ВСВ да се засекретят до 2030, а тези за НКВД до 2040та. И така все път, защото ако се отворят тия архиви и ще стане страшно за руските сатрапи ...

392

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като ден на европа или да си изберът друга дата. Днес е Деня на победата над хитлеро-фашизма! Днес горди млади руснаци носят портрети на дедите си, които преди 70г. вяха руското знаме над бункера на самоубития Хитлер. Без луската саможертва сега цяла Европа щеше да шпреха на немски и да бъде с руси коси и сини очи.

391

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоПриятел, или се правиш на неграмотен или си много неграмотен, но което и от двете да е, не е извинения да се хвърляш на амбразурата за масовия убиец Сталин (и то в мирно време).Струпването на нападателна армия на западната граница е добре проучен момент, тъй че твоите приказки за "конниците на Будьони" са само израз на елементарни шмекерии от типа "ние сега нали си говорим свойски".Армиите на Сталин и Хитлер са правели общи паради, а СССР е снабдявал Германия с ресурси.

390

!!!

преди 2 години

До КрайКой спира Китай да се обедини? Просто престъпниците от континенталните територии трябва да признаят законното правителство на Република Китай. Гоминдан няма да има проблеми да овладее останките от КП и да състави правителство във вече обединената държава, но уви... Какво искаш да направят янките в случая?

389

Dreamer

преди 2 години

Все си мисля ,че ще ги посрещнем за 3-ти път със хляб и сол ,като нито НАТО нито ЕС ще ни попречи. Луд смях. Ония червенотиквеници дето мислеха така, отдавна се изпърдяха за последно.Явно тук-там са останали щафетници и вярващи в "светлото бъдеще".Приятно чакане до следващото прераждане. :D

388

Анонимен

преди 2 години

Колкото Германия има вина за войната , толкова и СССР.Факти и документи колкото искате.Така, че...тия да не се пишат за "победители" , а да отчетат и времената , когато НКВД са учили СС как се строят лагери на смърта...Жертвите на мракобесната политика на СССР се помнят- справка - Голодомора.. Така, че тия да не се правят на света вода....

387

sd

преди 2 години

победобесие

386

@

преди 2 години

До Анонимен 499Вчера беше Деня на Загубата, края на WWII, която ние губим. Поклон пред жертвите борили се с комунизма!

385

Анонимен

преди 2 години

До До ПростотоНе допускаш ли,че въпросния е прочел достатъчно по въпроса,за да направи тоя коментар?А ти какво му препоръчваш?-Да прочете съчиненията на "автори" от сорта на Тома Биков и Антон Тодоров?

384

Държавен тероризъм

преди 2 години

САЩ провокираха Япония да нападне Пърл Харбър като й наложиха ембарго, а после каубоите сринаха със земята Япония, Западна Европа и София. В Северна Франция за два месеца претърпяват повече разрушения от бомбите на англосаксонците от цялата немската окупация за 4г. Културния център Дрезден пък е сравнен със земята от чист садизъм и вaндалство. И американофилчетата седнали да ми се препоръчват и да плюят Русия. Айде без!

383

Демократ

преди 2 години

При комунизма българите живееха зле, но хората коиото са живяли по това време са прости и за това твърдят, че са живеели добре.

382

Анонимен

преди 2 години

Вече и на Запад и в Русия презират българите, най-продажното племе. Западният свят се сгромолясва с трясък, и България си отива. Никой повече няма да я спасява.

381

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля ,че ще ги посрещнем за 3-ти път със хляб и сол ,като нито НАТО нито ЕС ще ни попречи.

380

Анонимен

преди 2 години

"ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИЗМА И САМОЖЕРТВАТА НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА, КОИТО ОСВОБОДИХА ЕВРОПА ОТ СЪВЕТСКИЯ ФАШИЗЪМ!!!"Не се учудвайте, че народ като българския е обречен да изчезне.

379

Анонимен

преди 2 години

До До Простотонещо се е разбълникала единствената ти лимка