418

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоЕлементарното "уважение" започва с това да уважаваш първо себе си, иначе може да се окаже, че мечката може да изяде мишката просто за развлечение. Предложението ти граничи с това да се примириш, че ще бъдеш изяден. Такива българопродавци като теб може това да ви устройва, ние, които искаме да сме достойни българи - не ни устройва!

417

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо"друго,много важно:-ВСИЧКИ "ЗАПАДНИ" държави са си затваряли очите за амбициите на Хитлер и ВСИЧКИ са го подкрепяли!..Кой финансово,кой с мълчание,кой с друго"Не са си "затваряли очите". Хитлер е излязъл извън контрол и малко може да се направи срещу някой, излязъл извън контрол. Точно както е Путин сега:всички са свидетели, че де факто той е убиец, но никой не може да му направи нищо, защото лунатика има ядрено оръжие. Единствения начин е с дипломация.

416

ПроСоТо

преди 2 години

така..От мен толкова,защото ми доскуча.Едно знайте:-ВСЕКИ,който е посегнал на Русия е губил я крак,я ръка,я глава...ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ!..Та:-Айде да бъдем ПРАКТИЧНИ и да не дърпаме "Мечката" за опашката!..Хубава,лоша,мечката си е мечка.Едно елементарно уважение от страна на МИШКАТА към Мечката е много полезно..ЗА МИШКАТА!

415

Велик парад,

преди 2 години

велик народ, хора с душа, това е Русия! Краварите никога няма да направят такъв празник, защото са биороботи, зомбита с дебели зад ници. Нато е сбирщина, не са армия. Русия има най силната армия, краварите затова треперят, обикалят като хиени, но не смеят да действат, защото ще бъдат затрити от картата!

414

До 535

преди 2 години

Това което казваш исторически е вярно, но пропускаш че Полша има договор за взаимопомощ с Великобритания и Франция. На 14 Сехтември Авиацията на Великобритания бомбандира Берлин. Това се приема за начало на ВСВ защото войната не е само между две страни. На 17 Септ нахлуват и Съветските войски с което става ясно кой на коя страна е във Войната.

413

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо".Абе ей,,знаеш ли каква беше България когато беше СЪС РУСИЯ?!?!"Да, бутафорна държава в която хората живееха в неведение и страх.

412

ПроСоТо

преди 2 години

До фактоффффф!...Викаш :-"Русия винаги се е опитвала да загроби България"?!?!..Направо *** покърти,доценте!...Разплаках са!..Абе ей,,знаеш ли каква беше България когато беше СЪС РУСИЯ?!?!И каква е сега!..?...ни *** тармозети така бре,авери!...В маалата си ги бъбрете тия дивотии,ама тука все пак требе да има известно..ниво,представителност,все пак не е кошче за шизофреничните ви драсканици тоя сайт!

411

Анонимен

преди 2 години

През 1925г. д-р Гьобелс пише в Ню Йорк Таймс "Ленин е най-великия човек след Хитлер".

410

жалко за България

преди 2 години

Колкото и да се навежда Радев, той не е бил поканен. Цяла държава разсипа мискинина да се докара, пък те не са го забелязали.

409

Анонимен

преди 2 години

Втората световна война започва, когато Германия и СССР нападат Полша през 1939г. Германия напада Полша на 1 септември, а СССР напада Полша на 17 септември.

408

Анонимен

преди 2 години

Добре че американската армия дебаркира в нормандия и притиснаха Хитлер от запад че съветските *** щяха да видят Ден победа през крив макарон тогава щяха да видят Кон боб яде ли!!??

407

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да пишеш глупости за това, че САЩ са били сас Германия ..Няма да ти се получиПонятно?

406

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 529Пробвай пак! Няма да ти се получи.Благодарение снабдяването ня СССР от САЩ , твоите приятели сега се хвалят с "победата"

405

факт

преди 2 години

Дори сега, във филмите на Холивуд , отрицателния герой носи немско име. Не руско. Просто гледайте и проверете в интернет това име какво означава и какво е.Американците толерираха Русия прекалено дълго, а Русия винаги се е опитвала да загроби България. В това е проблема.

404

Тарава

преди 2 години

Хитлер идва на власт след свободни избори както и Слави на последните.И тогава е имало настървение на шпицкомандите като сега ИТН, Мая и Маджо по форумите. И нищо добро не е донесъл на Германия.А победата над фашизма не би била възможна без решителната намеса на САЩ

403

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСАЩ финансираха Хитлер.

402

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 552Айде бе, сериозно ли САЩ са подкрепяли Германия..?Мислиш ли , че като пишеш такива глрупости , няйкой ще ти повярва?***!

401

ПроСоТо

преди 2 години

продължениеТа:-АКО наистина СССР е снабдявал Германия с ресурси,за чий му е било необходимо на Хитлер да напада тая безкрайна територия?И друго,много важно:-ВСИЧКИ "ЗАПАДНИ" държави са си затваряли очите за амбициите на Хитлер и ВСИЧКИ са го подкрепяли!..Кой финансово,кой с мълчание,кой с друго.Просто ТЪРГОВИЯТА се е въртяла с пълна сила.Пак повтарям:-СССР е имал интерес да няма военен сблъсък с Германия!..Проблемите на "болшевизма" в Русия са били големи.Но,руснака ДОКАЗА че НЕ е мека

400

пущиняк

преди 2 години

До демократ,Много зле са живели, да- работели са на една работа, като директорите редовно са организирали банкети и забави, в почти всяко градче е имало голам обществен басейн и стрелбище за безплатно ползване. Днес за да вържеш двата края се налага да бачкаш на 2 работи, че да можеш да си платиш наема/ипотеката, и да си покриеш дпугите разходи, немалко хора изобщо не са и чували за свободно време, пък банкетите сега ги наричат частни партита и обикновено са привилегия на богаташите

399

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен/до просото/..-Драги,нещо си се афектирал!-Първо:-Изобщо не се "хвърлям на амбразурата" "в защита на Сталин"!!!!!Щеше да ти стане ясно,ако изобщо можеш да осмислиш това,което написах специално за Сталин!..Но аз те разбирам:-Мернеш ли "ПроСоТо",лаенето започва..Сега за "общите паради"..-ДА,имало е един такъв случай!..ЕДИН ЕДИНСТВЕН!По време,когато и двете страни са се ДЕБНЕЛИ взаимно...Но толкова!Що се отнася до "снабдяването с ресурси",ако е вярно,то за чий му е било нужно