32

Анонимен

преди 2 години

Айдееее... чекмеджетата с кюлчетата се отвориха!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27ГЕРБ - 27%ДБ - 7%

30

Анонимен

преди 2 години

Вие сте срам за българския парламентаризъм.Това от *** на партията пратила в парламента само меки гумени печати звучи смешно.

29

БГ мижитурки

преди 2 години

Свалиха Бойко от власт, но са обсебени от него. Бойко, Бойко, Бойко, сънуват го, искат го.

28

Ристе

преди 2 години

ДА и ДПС нали бяха една партия? Особено след Росенец?

27

Щерю

преди 2 години

Кьорфишеци. Все се променяме и след всяка "промяна" 7-10 % богати, останалите - бедни...

26

Анонимен

преди 2 години

За какво "зрялост" говори другаря Иванов??В последния парламент видяхме диваци начело с Мая, събрани от измета на жълтите павета.Борисов ви остави да ви се нагледаме какво ви е умственото и интелектуално нивов СРАВНЕНИЕ С ВАС на тия от Факултето могат да им дадат Нобелови награди за интелигентност.Фащайте се под ручка с Фигуранта /язък му и за образованието и езиците/ и Слафчо-чалгарчето си заминавайте.Вие сте срам за българския парламентаризъм.

25

Анонимен

преди 2 години

Само така, Христо!!!България има място в континента Европа! Но мястото ни не трябва да бъде обвързвано с мутри, бандити и пладнешки разбойници като ГЕРБ!!!

24

жалки недоносчета

преди 2 години

На кьопави партии герба им пречи.

23

Анонимен

преди 2 години

Наличието на Борисов там прави ГЕРБ тотално токсична и я обрича на ролята на мафиотско семейство"Значи, ако Борисов се махне, харнениците му, които заедно с него са били част от мафиотското семейство, вече са годни за коалиция с Да България и ДСБ? Велик!Нищо чудно всъщност, ДСБ два пъти гласува ЗА Генерал Бросиов, неше му коалиционен партньор, а Хр. Иванов му беше министър.

22

Анонимен

преди 2 години

ХРИСТО Иванов каза :"Нашата цел в следващото Народно събрание ще е да принудим всички останали политически формации да седнат около платформата за политически диалог"А сега какво ви пречеше на водите диалог?Само ГЕРБ искаха такъв.Останалите партии не си говорили дори един с друг.За какво тогава бяхте там ?

21

И такааа

преди 2 години

Иванов, който от нищото беше парашутиран в правителството на Борисов като правосъден министър ще казва как да се махнат Борисов и Гешев и това било промяна хаха . Аман от парашутисти. Да не мислите, че сме пасли трева и не ги знаем как стават тези назначения? Е това е брат корупция и мафия в действие - и кво? Срещу себе си ли ще се бориш?

20

Анонимен

преди 2 години

Глупав човек. *** росенец Доган разпределяше порциите, сега бойко. А бойко явно им пречи. Розови несретници.

19

Анонимен

преди 2 години

този е втория след маяте се заниват с подривна дейност

18

Анонимен

преди 2 години

и да вкарат няко Татяна Дончева ще го искара

17

Анонимен

преди 2 години

Не може ГЕРБ без Борисов.Харесваме ГЕРБ заради Борисов.Без Борисов ГЕРБ е обезглавена и изчезва.Борисов е лидер, водач с държавническо мислене, харесван и убедителен, вслушва се в желанията на хората. Казвам хората, като имам предвид народа, а не икономическите кръгове.Който иска да заеме мястото му трябва да се хареса на народа. Но не могат, затова там в ъгъла, там ви е мястото. Алчни интриганти, непочтенни нови депутати изплували от миналото.

16

Анонимен

преди 2 години

Да да да не ми харесва съда, прокурорите и адвокатите искам да направя така, както на мен ми харесва

15

Анонимен

преди 2 години

Промяна ще има като вкарате поне един крадец в затвора вие дори ви е страх да му по вдигнете обвинене чули че мутрата изнудвал бизнесмени *** намерете доказателства и го съдете нямате кураж

14

Анонимен

преди 2 години

Проблема на България е власта за която никои не е гласувал и която не можеш да исчагърташ. Това е една специална прослойка бивши и настоящи държавни служители които манипулират всички партии и дори вас господин президент. Това е прослойка която винаги е на власт и всички далавери минават през нея, а парите от далавери инвестира във лидери от всички партии така че които и да спечели изборите, винаги КАСТАТА да продължи да функцира. Успех на новоизбраните бушони на КАСТАТА

13

Анонимен

преди 2 години

Ханстера и Жабока още не са узрели