72

Давид

преди 2 години

Сбогом на ДБ и Христо Иванов. Не съм убеден, че ще бъдат част от следващия парламент.

71

Петър

преди 2 години

Парламент с Христо Иванов и другите профани от ДБ няма как да стигне до зрялост.

70

Ники

преди 2 години

Е то пък щото Иванов и компания са едни зрели и прекрасни политици...

69

Диана

преди 2 години

И са след новите избори, Ице, ще дойде ли зрелостта? И ако дойде, твоя ли ще е заслугата? Айде, бегай, скрий се някъде, че смешен ставаш.

68

кити

преди 2 години

Ей, винаги трябва да направи коментар обаче. Интересно ако бяха дали отговорността в ръцете на Христо Иванов какво ли щеше да направи. Щеше да се оглежда като мишка само!

67

Анонимен

преди 2 години

НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ СИ ГЛАСУВАХА 10 000 ЛВ ЗАПЛАТИ, ЯХНАХА ДЪРЖАВНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ, ГУШНАХА СИ МИЛИОНИ НАРОДНА ПАРА ОТ СУБСИДИИТЕ......НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ....И НОВИТЕ ИЗБОРИ ДА СИ ГИ ПЛАТЯТ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ДЖОБА...СТИГА ХАРЧИЛИ НАРОДНА ПАРА

66

ПИСНА НИ ВА

преди 2 години

ИВАНОВ, ДРУГАРЮ, ТИ ЗА СЛЕПИ ЛИ НИ ИМАШ- НЯМА ДА СЕ ДОСЕТИМ ЧЕ ЕДРАТА ЧЕРВЕНА, ОЛИГАРХИЯ НА ЧЕРЕПА ПЛАЩА ВСИЧКИ ТИЯ ЦИРКОВЕ СРЕЩУ РЕДОВНО ИЗБРАНА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНА ПАРТИЯ ГЕРБ И НЕЙНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, СРЕЩУ ФИГУРАТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, СРЕЩУ ПРОКУРАТУРАТА- БИЛЕ БУХАЛКИ- АМИ ДА ТЕ СА БУХАЛКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ТАКИВА- ЩЕЛИ ДА НИ ИЗЧАГЪРТАТ- ДА БЕ....УМНАТА С ИЗРАЗИТЕ, ЧЕ НИ ПИСНА И СКОРО НЯКОЙ ЩЕ БЪДЕ НАРИТАН ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА, НО НЯМА ДА Е ГЕРБ- КРАДЦИ ЖАЛКИ СТЕ ВИЕ.

65

Марко

преди 2 години

Този е много зависим от олигарси и бизнесмени затова се е фиксирана срещу съдебната система

64

Гражданин

преди 2 години

Ами много мясно,че не сте дозрели да бъдете в парламента - незабавно давайте заден ход ! Вие не се постарахте да бъде постигнат някакъв консенсунс,а МНОГО даже усилия поло жихте да черните и оплювате Борисов,а всичките НОВАТОРИ взети заедно не струвате колкото един Борисов! Баста ! Додеяхте ни с вашите караници и стремежи кой от вас да се покачи нагоре във властта !Пфу ! Срам сте за БЪЛГАРСКИЯ парламент ,кой то благодарение на такива личности вече се е превърнал в ... менажерия ?!

63

от плажа

преди 2 години

ице , с такива като теб , мая общата , чалгаро , дончева , двамата овчари , фигуранто и импексова , промяна за доброто на обикновенния българин няма да има !

62

Dinosaurus

преди 2 години

Това не е въпрос на арктметика....дедов сладък, щото едва додраска до 10%, три пъти по-малко от подкрепата на Герб, въпреки неистовия вой, хулиганства по паветата, юмручета Радеви, клевети и злобно вманиачаване! Хич ли не ви дойде на ум, че след "Долу" следва "предлагаме, ще направим, ще оправим, ще довършим, ще решим проблема", също и КАК! Саботирахте вота н Суверена, щото не ви харесвал, излъгахте, че можете нещо друго, освен плюене, въобще не пожелахте даже да говорите помежду си! Аре, вън!

61

О, божке

преди 2 години

Цитат: Нашата цел в следващото Народно събрание ще е принудим всички останали политически формации да седнат около платформата за политически диалог. С кого, бе Христо искаш диалог? С ненормалния клоун, който искал да изчегърта един милион ли? Или с Татяна Дончева и Мая Галевска? Аз познавам хора от ДБ, които няма как и по една дума да си разменят с чалгарите. Ти защо смяташ, че ще можеш? Вашата задача е да се осъзнаете. А на лято народа ще подреди всеки. И вас, и клоуните от шоуто.

60

Анонимен

преди 2 години

Защо Ристьо дава акъл на Герб дали да са с Бойко или без, Герб са отделна самостоятелна партия и сами си взимат решения, все едно Бойко да излезе и да каже махнете Христо от дай България, що за наглост?

59

Анонимен

преди 2 години

Няма ли сега олигарсите да му издърпат ушите на Пинокио че не можа да изтрие специализирана прокуратура и съд за да ги освободи от затвора и да им върне конфискуваноте милиарди.Пинокио и тях излъга.

58

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова ОбразованиеУниверситет за национално и световно стопанствоМосковски хуманитарен университетМаноложва не е юрист. Запомнете го един път завинаги.

57

Анонимен

преди 2 години

ДБ не са нито леви, нито десни-те са кучета беснии.

56

до 65

преди 2 години

Мая Манолова няма висше образование магистър.

55

NDZ

преди 2 години

Как да узрее със зелените ви глави. Герб ви предложи без Борисов,Какви врели некипели още дрънкаш. Борил се бил,ЩЯЛ да се бори в 46 парламент. Това ти целта -ДЕПУТАТ.

54

Гледна точка

преди 2 години

А бе кога ще научите, че комисията е за ПРОВЕРКА, А НЕ ЗА ревизия. Тя не напуска или Сметна палата.

53

Гражданин

преди 2 години

Пинокио, Пинокио и следващият парламент ще е същата боза. Защото сте се вторични в егото си и всеки иска да е на неговото, ама без диалог и компромиси не става. И повечко човещина, доброта, а не байганьовски инат.