70

Македонец

преди 2 години

Quote: Македонец ли си или северен македонец??? Ако си македонец, значи нарушаваш договора с Гърция за името.Аз сум БОлгарин, само живеам во Скопе вториот наголем град во Болгариа.

69

Анонимен

преди 2 години

До bockoНе са от 1945 г. Признати са за северна Македония в 2019 г. Бъ;лгария признава независима държава в 1991 г. но не и македонска нация.

68

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е вече археолозите да намерят барем една македонска монета или поне гробът на цар Македон, иначе макетата загиват като кон без история.

67

Професор Пръц

преди 2 години

Зайко поне можеше да се извини на гърците,че толкова години крадяха от тяхната история,но наглецът-крадец никога не се извинява,а като не може от един,започва да краде от друго място...мъкедонците са фалшификатори и крадци,а Зайко е двуличник и лъжец...

66

bocko

преди 2 години

дуните на Зайо се отнасят в пълна сила и за нас, след като се отитват да ни крадат историята. Да казват, че са създадени като народност през 1945 год. и да си влизат в Европата, а преди това са били част от българския етнос и на базата на политическо разделение и външни влияния се е образувала македонска народност.

65

Анонимен

преди 2 години

До МакедонецТвойто е сръбски език а не македонски. Но вие избягахте 1991 г. от Сърбия. Сега като искате Сърбия пак, отивайте но няма ЕС.

64

Македонец

преди 2 години

Бу-гарите имаат уплав од нас што зборот Б-угар е цензуриран овде, а Русите ве викаат БОЛГАРИ. Инаку ако ние сме БОЛГАРИ како што викате, пуштате не в ЕС. Тоа е од ваш интерес, ако не е имате Руски сателити у комшии.

63

Анонимен

преди 2 години

Той не приема но има българи които са взели бг паспорти. Заев ще падне от власт накрая и ще стане някой българин премиер на СМ и ще влезнат в бг.

62

Анонимен

преди 2 години

А това да крадеш от историята на друга държава отговаря ли на европейкия дух? Намерил се кой да ни учи на европейски практики! БЮРМ, една бивша юго-република, един неуспешен експеримент, управляван и до днес от разни сръбски и СССР агенти. Те трябва да си изтеглят апликацията и да спрат да досаждат.

61

Анонимен

преди 2 години

Ще стане тяхната, га пръдне гущер и ощипят костенурка.

60

БАТ САЛИ

преди 2 години

А БЕ ЗАЕВ ? ИМАТЕ ЛИ ГЕЙ ПАРАДИ ? ЧЕ КЪТ ТА ГЛЕДАМ ? МАЛКО В ЛЯВО ЗАЛИТАШ ,

59

Diabolo

преди 2 години

Що си сменихте името тогава? Нали сте тру макета? опсс.. тру северни макета

58

Професор Пръц

преди 2 години

През ХХI век да определяш историята на друга нация.....мъка,мъкедонска....те,торките са свикнали да определят историята,все едно е свободно съчинение или дори фантастичен роман...историята е такава,каквато е,никой не я определяосвен мъкедонците...

57

Анонимен

преди 2 години

Ядоха пръчката от гърците 30 години, сега и от нас трябва са гризнат дръвцето още 30 години да се научат на история и обноски.

56

Македонец

преди 2 години

*** само со вас имаме проблем (дури и помалку од Шиптарите), а ако ние сме *** тогаш што не не оставите да просперираме? Зашто сакате други од вашиот етнос да страдаат? А обаснете го тоа.

55

Заев как звучи?

преди 2 години

Ние не приемаме каквато и да е намеса в българската идентичност!Само декларации от тези смешници, слушаме.

54

Анонимен

преди 2 години

Както се е изказал за през 21 век да определяш историята на друга нация не съответства на европейския дух повече се отнася за него и тях щот от руска страна се изказали,че те са ни освободили от турско робство като империя от империя,а още в резултат на войните между империите от робство са се освободили наоколо гърците,сърбите и въобще Балканите за което си има удостоверяващи документи,териториални карти за названията нации та може да се видят как са ги мислели освободителите от къде до къде са

53

Многонимен

преди 2 години

Заешкиот ке го папат чакалите арнаути , малко му е останало .... само да си не мисли оти ке излезне по-гявол от тех !

52

Зайко

преди 2 години

Ами ти си си българин, бе. Но се радвай, че не си в Бгто.

51

Тоя па паляк

преди 2 години

Каква идентичност имате вие бе с Българска история написана на югославска пишеща машина?