90

Анонимен

преди 2 години

Тия хора, които "най-добронамерено искат да влязат в ЕС"Също така н."най-добронамерено" леят помия по България вече 70 години,"най-добронамерено" горят български знамена,"най-добронамерено" рушат български паметници и "най-добронамерено" трият от църкви и манастири надписи на български."Най-добронамерено" псуват българската министърка на мъншните работи.БЕ МНОГО "ДОБРОНАМЕРЕН" БИЛ ТОЗ МАКЕДОНКИ НАРОД"Сега се правят не неразбрали и ПАК българите им са виновни за безочието и омразата.

89

Анонимен

преди 2 години

Не смесвай спешната нужда с помощ.Едното е задължително, другото е опционално.А с такива дървени философи като тебе, не още 30, а 300 години няма да ви пуснат в ЕС.

88

Анонимен

преди 2 години

Никой не го пита заев какво приема и какво, не.Когато намерят първата македонска монета, тогава да се обажда.

87

Анонимен

преди 2 години

Разбирам го Заю Баю - трудно е да признаеш че комунистите насила са ти създали държавата и цялата ти история е измислена. Нещо като Матрицата, ама само с македонската нация, хахаха.

86

Не позна

преди 2 години

Помощ се дава, защото и когато някой я иска и моли за нея.Когато даваш помощ насила, това е изнасилване.

85

Евроатлантик

преди 2 години

Тоя Заю Баю вярва ли си на глупостите дето приказва?

84

Да втасват

преди 2 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Не е подписано нашите F16ки д летят над Македония само с Гърция и Италия!

82

Анонимен

преди 2 години

Че кой пък му се бърка в идентичността ДНЕС?Баба му и дядо му на тоя зевзек са имали документи някога и на тях е било написано "българи"Да фаща сега и да гори всички архиви и да обискира къщете, където хората си държат документите.И скато сущи Хитлер да ги изгори на площада.После да се нарича както си иска.

81

Анонимен

преди 2 години

Оставете го тоя, него никой не го е питал какво приема или не. Важното е, че след време нашите F16ки ще летят над СМакедония и това НАТО вече го е решил. Да идва по бързо това време да се приключва с празните приказки.

80

Анонимен

преди 2 години

Никой не го пита заев какво приема и какво не.Който иска помощ, моли, не заповядва.

79

тъй де

преди 2 години

Лепи Зайко е силно заблЮдена личност!

78

до “христо христов”

преди 2 години

Тебе кой те пита бе бacтyн?Горумът е за българи, не за мангани.Айде чиба...

77

Анонимен

преди 2 години

Лъжите македонските българи за македонска нация нямат отношение към България.Самоопределението като патагонска нация не прави държава Патагония.

76

БЕСЕПЕТО ШАК АТАК

преди 2 години

маке нема да влезне в ЕС, ние БЪЛГАРИТЕ сега се борим за европари, за какво ни е маке да взима от нашите ПАРИ

75

Анонимен

преди 2 години

Ако продължаваме да водим добросъседска политика както досега, те ще ни се качат на главата, което е и целта им.За тях само бой с пръчката по канчетата, да си знаят мястото.

74

:-)

преди 2 години

Айде бе,кога ще се разпада тая Македония,че да я поделим по братски,пардон ,по балкански

73

Анонимен

преди 2 години

Както се инатиха ха на гърците 30 години, така се инатят и на нас.Затова, бой по македонското крадливо канче още 30 години, да се научи на ред.И няма ама, бой на общо основание.

72

NDZ

преди 2 години

Заев: -"През ХХI век да определяш историята на друга нация не съответства на европейския дух" Вие господа управници на РСМ се опитвате да определяте нашата българска история. Защо? Би трябвало България да се оплаква от вас със съшия цитат. Докато не спрете с фалшификациите си- НЯМА ЕС за вас! Дядо и баща ми са били в Македония. Единия през първата световна,другия през втората .Много добре помня какво са ми говорили. Вярвам на тях а не на теб. Точка.

71

Анонимен

преди 2 години

Какво ме интересува какво е казал този