110

Анонимен

преди 2 години

Каква идентичност бе, ***?

109

Диана

преди 2 години

До Анонимен120Истината е, че много неща сбъркахме след Освобождението ни и платихме много тежка цена за грешките си! Сега е важно да поправим каквото можем, да помогнем на македонците да живеят като "бели хора" с едно достойно минало - ние това сме могли, това сме направили, но никого не сме мамили и манипулирали, напротив: сами сме се утешавали с разни измислици...Истината е, че с освобождението започваме нов живот в нова държава и не можем да имаме претенции, но трябва да проверим законността

108

До 57

преди 2 години

Албания в ЕУ, Северен Дисниленд Не

107

Диана

преди 2 години

Знае къде да отиде сръбчето - при гърчето, разбира се! Само че, каквото и да правят има само една истина и по-добре е да си седне на з. части и да започне сериозни разговори за изчистване на района ни от тази мръсотия...Нямал да допусне?! Кой си ти бе?! Можеш да допуснеш този духовен геноцид, а не можеш да допуснеш премахването му!?..Нещата не вървят на добре и ми се струва, че циркът на сърбите ще е много голям..Предполагам, че гърците ще се окажат по-разумни и ще избягнат ци.га.не.не.то, но..

106

Анонимен

преди 2 години

Такава тежка идентичност имат , че ако случайно спрат пропагандата ще вземат да забравят , че са македонци.. Не само книгите определят кой си , идентичността не е нещо което се губи за 1 ден .. 500 години подтисничество и все още знаем кои сме и всички знаят кои сме... Ако облягаме на книжките и че някой ще ти каже , че не си и ти ще вземеш да му повярваш защото има солидни доказателства е да ти .. и идентичността.

105

Анонимен

преди 2 години

каквото си измислите тва сте.. айде голям праз ако искате се направете на богове от марс .. пълна изолация, ембарго тежки визови режими и ще се сетят кой има баба кой дядо българин...

104

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ке имате проблеми со нас.Ке ве разкриеме какви сте шовинисти и сърбомани.Крадци на чужда история и фалшификатори.Еничари и отцеругатели.

103

Анонимен

преди 2 години

Зоран е типично сръбско мъжко име.В България има Зорка ,Зорница,а в Сърбия Зорица и Зоран,както сега е и в бановината.

102

Анонимен

преди 2 години

Заев,Гоце Делчев е българин.Ако се идентифицираш с него и със Самуил,то ти си с български произход,иначе си търсете лично ваши херои,северно македонски.Щото има и македонци българи и такива гърци,също и власи-македонци.Та ти си избери от кои си.Имаш това право,за което толкова настоявате,да се определяте каквито се чувствате.Иначе не смей и да изговаряш името на Гоце,де гиди шантонерко северна.

101

Анонимен

преди 2 години

Като е така, защо тия измекярченца се отказаза от прададо си Букефал?

100

Анонимен

преди 2 години

Този освен да хленчи, друго различно може ли да прави?

99

Анонимен

преди 2 години

В тази игра по-слабият са макетата, а се опитват да извиват ръце.Дано след още 30 години блъскане с глава в стената се сетят, че са от страната на булката и ако искат нещо, ще се научат да молят.

98

Анонимен

преди 2 години

Защо ежедневно ни ДРАЗНИТЕ с тези лунатици? И как си позволяват те най-нагло да подлагат на съмнение БЪЛГАРСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ, ИСТОРИЯ, ЕЗИК, КУЛТУРА, ПАТРИАРШИЯ в 21 век? На базата на какво очакват помощ, след като се държат като фашисти? Всичко друго правят за да злепоставят България и да минат през задния вход, но договора, КОЙТО СА ПОДПИСАЛИ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ! България е бясна! ВЕТО!

97

Анонимен

преди 2 години

Добре ги насолиха малаките за името.Както вървят нещата ще ядат хурката и от нас ако още се пъpчaт.

96

Анонимен

преди 2 години

Що бе, Заев, довечера се наричахте"преки наследници на Александър Македонски", гръка, път се отрекохте от това, с Преспанския договор. Кой знае, утре какви ще се събудите.

95

Анонимен

преди 2 години

България не е длъжна да търпи враждебността и обидното поведение на шепа македонисти, които се опитват да сеят корен на ряпата.Ряпата си има корен и македонска нация без България няма.

94

Анонимен

преди 2 години

Как може, в 21 век, да си присвояват чужда история и език? Да фалшифицираш древни ръкописи и да трошиш гробища, паменни плочи...такива вандали, като сърбоманите в РСМ, нямат място в ЕС.

93

Анонимен

преди 2 години

Никой не го пита заев какво приема и какво, не.Който търси помощ, моли, не заповядва.Така е, така е било и така ще бъде.Ако не, гз под мишница и обратно в плевнята.

92

Анонимен

преди 2 години

България, също не приема намесата в българската идентичност, история, език. Също и езика на омразата, който идва от най-високо ниво, в РСМ.

91

Анонимен

преди 2 години

Вече 2021 години макетата търсят гроба на цар Македон и още не могат да го открият. Да потърсят още толкова години, никой няма да им пречи.Барем го открият.