150

Анонимен

преди 2 години

А да крадеш история може.

149

Анонимен

преди 2 години

Започването на преговори с откровенно фашизирана държава като СМ ще бъде катастрофа за Балканите, а може да провоцира и война, имайки предвид реваншистката политика на Сърбия, която точно в момента се въоръжава като за последно, трупайки гигантски кредити. Политиката ни за приобщаване беше грешна и тя трябва веднага да се прекрати. На това изказване на Заев трябва веднага да се отговори, че България не приема никаква намеса в нейната идентичност!

148

Диана

преди 2 години

До Диана прод.Което виждаме в РСМ е отвратително!Ние трябва да сме много внимателни с тези болни наши сънародници там!Това, което са направили сърбите с тях е такова престъпление срещу човечеството,каквото на мен ми е трудно да си представя и е съизмеримо само с омразата от "Брулени хълмове" на Бронте,която кара хората да възпитават така детето на умрелите омразни съседи,че то да се провали и е нещастно в живота-да обича да греши, да обича неща, които ще я отведат на дъното и да мрази всичко др

147

Диана

преди 2 години

До Анонимен153Истината е проста - младите там така ги учат в училище, така ги манипулират за кариера, доходи, внушават им, набиват им умраза към България, лъжат ги за език, писменност, история...Те така са промили мозъците им и са им внушили такова науважение и недоверие към България, че не вярват на нито една наша дума - едно маке от там писа в подобна тема тук, че искат на преговорите да присъстват чуждестранни наблюдатели защото не вярват на нито една наша дума! До там са я докарали сърбите

146

ognyanz

преди 2 години

Те могат да се считат за каквито искат. Не ни е потрябвала тяхната идентичност. Това, с което ние не сме съгласни е да се преиначава историята. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги обявяват за македонци защото така им изнася.

145

Анонимен

преди 2 години

Гърците не трябваше да им позволяват и Северна"Македония" да се нарекат и да използват името на географска област.Защото тези са само скопяни,трябваше да са Скопска република.И нищо друго не заслужават.Изкоренилите се дървете само съхнат.

144

Абе

преди 2 години

До Da, za MakedonijaЧуукундур, България е държава на близо 1350г., минала през какво ли не и не се е разпаднала, та точно заради вас ще се разпадне! Като си еркек, защо не воюваш , за да освободиш Пиринска Македония? Или си мислиш, че става с високопарни лозунги написани на сръбски?! Претендирате, че Кирил и Методи са македонци, а навсякъде повечето пишете на латиница! На тези земи и за тях са воювали и гинали дедите ни и вие си мислите, че ей така ще ви се предоставят!

143

fact

преди 2 години

щиптърите към Скопие.

142

Хаха

преди 2 години

Нека обясни на гърците, щото те не са наясно за какво става въпрос.. !

141

Анонимен

преди 2 години

Отсега се държат арогантно и надменно, а ако ги пуснат в ЕС си представям какво ще бъде.30 години малаките им вадиха зъб, по зъб да не могат да хапят ако са наблизо, и ние трябва с тях така.Да им извадим зъбите да признаят, че са българи, а после да разправят хуморески където искат. Те по-българи няма да станат, но България ще бъде възмездена морално за враждебното им отношение и за това, че първа ом призна държавата.Македонска идентичност само в рамките на България.

140

Анонимен

преди 2 години

Никакво одобрение за макетата. Отсега ни разиграват, а ако са в ЕС ще ни се качат на главите. Сега имаме инструмент да ги накараме да си признаят лъжите и трябва да го ползваме пълноценно както малаките ги цериха цели 30 години. Ако трябва никога няма да ги пуснат в ЕС да раздухват лъжите си и там. А ако пропуснем историческия си шанс да ги поставим на мястото, никога повече няма да имаме такъв.Или ще признаят истината, че са българи или ще висят пред портите на ЕС доживотно.Няма среден път.

139

Гоце Делчев

преди 2 години

Кога ще анексираме западните покрайнини (С. Македония)?!

138

есе

преди 2 години

Жалко за нормалните хора в тая държава(област)

137

Анонимен

преди 2 години

До150 .Точно и правилно.Сърбите ще извадят от десет кладенеца вода противнас.Франция ги учи на дипломация.Може и албиона да спомага,макар даработят,чрез турците.Заев наговорикуп глупости.Фльорца,не смее да сеобади,то и мандатност няма,но опропа-сти доста моменти.Албания да сеоткъсне от този пакет,щото ,ако не нинатиснат ,30 год,макетата ще бълнуватГейсъюз.

136

НЕИЗБЕЖНО

преди 2 години

СЛЕД 15тина ГОДИНИ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕ КАТО КОСОВО ПЪЛНО НАСЕЛЕНА С АЛБАНЦИ.СЕГАШНИТЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ БЪДАТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ, А НЕКОИ ЩЕ СТАНАТ СЪРБИМЮЗЮЛМАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ НИКОГА НЕ ПРОЩАВА В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАННЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ В ТРИДЕСЕТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СОФИЯНЦИ СА БИЛИ МАКЕДОСКИ БЕЖАНЦИ

135

Анонимен

преди 2 години

До 153.Сърбите,са спомогнали за дегенерацията.Като учиш в сръбскиуниверситет,водиш сръбкиня за жена,подчинен си на тази система,катокомуникации и законност.История.А,инак говори се ,че сърбите иматсилна национална дипломация.Нямакак от нищото да намразиш,тези откоито си ял хляб и милеели за теб.Защо да променят историята от нищото.Значи има някакъв дефицит...,както и да е.

134

цильо

преди 2 години

Македония е Българска

133

Напомнително !

преди 2 години

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в негои гадните албанци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските ***-еничари,албанската мафия и "българските" ***(майкопродавци).Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти.

132

Диана

преди 2 години

До Анонимен147Според мен, сърбите няма да се спрат с униженията както на макетата там, така и на България /аз не можех да си представя, че някой на този свят може да наговори толкова много враждебни лъжи за нас докато не чух това със собствените си уши от сърбите в Македония/. Ако не се промени това сега, влезнат ли в ЕС в това състояние, ще имаме много по-тежки проблеми с тях, ще ни заливат с интриги, умраза, манипулации - с тях няма да може да се работи, а и на нас ще пречат..Истината Е важна

131

Анонимен

преди 2 години

Никой пет пари не дава за вашата идентичност бе Зоране. П.С. Чокалия южносръбски ...