22

Анонимен

преди 2 години

Слава СССР!

21

Светла памет

преди 2 години

На всички дали живота си за победата.

20

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 2 години

Заради тези от снимките още дълго ще стоите с визи за Ю ЕС ЕЙ и няма да можете да изживеете американската мечта, селяци !

19

Истината:

преди 2 години

Някой може ли да ми обясни с какво нацистите са били по-лоши от комунистите след тях и какво добро ни е донесла тази чужда победа на нас, българите?

18

дони

преди 2 години

Все едно ,аз да празнувам ,че на комшията през две улици , му се родило внуче и си е купил нов москвич.

17

Анонимен

преди 2 години

Сега руснаците в София са на шествие и не слагат масово минуси и не пишат слава на ссср.Работят само тези от морето.

16

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Официалните военни трофеи на СССР от България са по онова време цветът на българската икономика: сегашен Булгартабак, всички рафинерии и т.н.

15

Оня

преди 2 години

Какъв Безсмъртен полк? Това е измислено в Путинова Русия преди няколко години. Не се излагайте. Не играйте по гайдата на държава, която ни обяви за НЕПРИЯТЕЛИ. Бъдете преди всичко българи

14

sofeto

преди 2 години

Това *** на австрийския глупав селак Адолф паметник трябва да му издигнат че след като превзе цяла цивилизирана Европа, след което набута германският "Вермахт" в руско-азиатската кал! Там дето нямаше пътища, релси, мостове и накара *** да мислят и създават оръжия. Те сами щяха да се удавят в собствената им кал след време!

13

Нмк

преди 2 години

Дядо ми е участник във ВСВ!за радост е оцелял!Но аз и роднините ми никога няма да участваме в подобно мероприятие.това е гавра с паметта на загиналите ,а не почит.такава подигравка каквато правят путин и под логиге му никой не си е позволявал до сега !

12

Есаул

преди 2 години

Вечна слава на Михаил Сурков, Владимир Салбиев, Фьодор Охлопков, Ахат Ахметянов....!

11

Агитпроп

преди 2 години

Крайно време беше и тук да се възстановят манифестациите във възхвала на комунизма. Комунизма отново ще победи!

10

Джедай Мастър

преди 2 години

Емблематичен участник в Безсмъртния полк е Владимир Путин. Роденият през 1952 г. Путин носи портрет на баща си, загинал през Втората световна война.

9

Анонимен

преди 2 години

До А.Х.а вие нормален сте -всмчки не нормални тека си говорят и пишат

8

СССР

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!!Вечна дружба с Русия!!

7

Оффффф!

преди 2 години

Отново журналиста пишат с грешки. Правописни.Няма ли кой да им покаже разликата между "войни" и "воини"? Дребни грешки, но дразнещи, пък и се затвърждават с времето, защото децата, които биха прочели това, биха си помислили, че така е правилно.

6

Анонимен

преди 2 години

Мъка мъка

5

А.Х.

преди 2 години

Няма нищо по жалко от това да си комунист и предател.Днес не е ден на победата,а черна дата в историята на България.Хитлерофашизъм дрън- дрън та пляс.Един руски *** не е умрял в битка за България.Умрели са само няколко бройки и то от препиване със спирт.Който му се радва и празнува този "празник" единственото,което мога да му предложа,е да си отреже вените,че да ни олекне и на нас нормалните хора.

4

Българин

преди 2 години

Напред, братушки!

3

Есаул

преди 2 години

Ей сега ако се зададат 2 танка с червени петолучки, актива на Герб начело с Главния евроатлантик първи ще се наредят да ги посрещат с червен партиен билет в лява ръка и букети китки в дясна! Радев, Нинова и малинов ще бъдат обявени за агенти на империализма и изправени пред народния съд!