42

Анонимен

преди 2 години

Веят съветски знамена щото са рублажии.И са се продали на Москва още преди 70 години.Други народи въставаха и се бореха за свободата си, ние седяхме наведени и ближехме кремълски з...ци заради такива като тях.

41

Червените фашисти

преди 2 години

Срамота е БКП да говори срещу фашизма и нацизма! Тази партия специално е пращала възвания към Цар Борис по-бързо да се включва на страната на Германия. Чак след 2 години, когато Хитлер нападнал СССР на сутринта се събудили като антифашисти. На тези хора Родината не е България, а Кремъл!

40

Анонимен

преди 2 години

, Премиер в служебния кабинет ще е Калоян Паргов.

39

Анонимен

преди 2 години

Какви "смешници"?Това е ПРОВОКАЦИЯ - поредната провокация на фашисто-комунистите.Според протоколите на Великото народно събрание от 1945та година избитите от фашизма зса 8500 души.Като се има предвид, че през 1945та гоина комунистите са можели да си надписват колкото си искат.Според изследване на Желю Желев избитите от комунистите САМО ЗА ДВА МЕСЕЦА след 9ти септември са 17 000.Комунистическото нахалство и безочие са големи.

38

скромно питане

преди 2 години

А защо се веят руско-съветски знамена ? Пак ли се връща "съветската власт" в България?

37

Анонимен

преди 2 години

Истината е че това е най голямата страна в света и само *** не иска да има достъп до такъв огромен пазар. Може би сте цъфнали и вързали та плюете срещу вятъра.

36

Анонимен

преди 2 години

До Ивандемокрация братче всеки прави каквото си иска

35

Иван

преди 2 години

СМЕШНИЦИ !

34

Анонимен

преди 2 години

До До27-вие сте позорХайде стига ревахте от нацистите в България.Ако в България е имало нацисти отдавна щяхте да сте през комина.А вие -богаташи с големи семейства. Изядоха ви нацистите няма що.Най вече в България.

33

Анонимен

преди 2 години

А кога е световния ден на победата над комунизма, за да го чествам и поднеса цветя в памет на жертвите на комунизма които са повече от тези от нацизма,само в България са избити 35 000 човека цвета на нацията за две години 1944 да 1945г.Каква армия освободителка какво чудо!ЧА е окупатор и терорист в България.А комунизма е равен нацизма.

32

izh

преди 2 години

Демокрация! Едни правят Гей паради, други тропат да защитят осигуреното си благоденствие от дядо и тати . Разликата е във финансирането. Пък и медиите трябва да си защитят бюджета. Иначе?

31

Поклон

преди 2 години

За прадядо ми , който загина в тази война.За светлата му душа и идеали, за да не убиват в газовите камери, като ***.Поклон пред всички европейци и 27млн.руснаци избити по бойните полета.

30

Олигарси Сър

преди 2 години

Тези които си дадоха живота за да извоюват по-добър живот за Руснаците, сега се обръщат в гроба като гледат какви ги вършат тяхните синове и внуци.

29

Анонимен

преди 2 години

Какъв безсмъртен полк? В България единствените загинали руснаци са някакви клошари от червената армия които решават да откраднат една цистерна с алкохол и умират от препиване. Това ли е безсмъртният полк? Позор.Я намерете снимки в нета как Хитлер се прегръща със Сталин и двамата небрежно се разхождат и се потупват пи гърбовете разказвайки се шеги.Всичко е било театър и тия още участват в представлянието а то свършило преди 80 години.

28

До27-вие сте позор

преди 2 години

Ако трябва да ви се обяснява с какво нацизма е най-голямото зло-направо ме е срам от вас.Аз съм еврейка и след нас, българите е трябвало да бъдат в газовите камери- по нацистки план. "За тези конекрадци от долното течение на Дунав не трябва да се пролее и една капка прусашка кръв....."-направете си труда да видите откъде е цитата.

27

Неспасяеми сме

преди 2 години

Няма как да не се изложим. С такива сънародници винаги ще сме на дъното и никъде няма да ни искат. Не е необходимо да сме със САЩ, но със СССР е още по-голяма глупост.

26

Българин

преди 2 години

Браво! Истински Българи и патриоти.

25

Патриот

преди 2 години

***!

24

Оня

преди 2 години

До 22Ако не си разбрал Дянков преподавше след това в руски университет, а Плевналиев е от комунистически род

23

Активист на БСП

преди 2 години

България обича РУСИЯ и мрази САЩ