62

Анонимен

преди 2 години

Хайде Американофиле,поне днес не пишете глупости за Русия! Щелогодишно го правите,защото така заръчаха " демократите" в България след 1989 г! Историята е съвсем друга,от тази,в която ви накараха да вярвате! Вечна слава на Русия! Наша освободителка и славянска като нас държава! Честит празник и на братска Русия с деня на победата над Хитлеризма!

61

читател

преди 2 години

Над 30000 загинаха за нищо в края на войната.Предатели хвърлиха България на фронта.Потомците им сега се умилкват отново край руснаците, тези които донесоха смърт и мизерия в страната ни.

60

антизападопоклонник

преди 2 години

До до 77, Веднага ти отговарям на твоя въпрос относно въпросният втори фронт. Отварят го защото в противен случай е съществувала възможност Сталин да завладее цяла Германия,че и Франция.

59

До77

преди 2 години

Ти за ЛЕНДЛИЗ чувал ли си.та руснаците са нямали камион за катюшите си .т34 е американски танк проектиран в америка.камиони,джипове,двигатели,стотици хиляди тонове храна.боже някой хора още живеят в комунизма .поне руски канали гледайте и се образовайте бе ***

58

Totenkopf

преди 2 години

Това са предателите в БГ, сами се показват

57

до 77

преди 2 години

Тоя въпрос - защо не открили втория фронт по-рано е типичен за всеки русолизец.А ЗАЩО А ГО ОТКРИВА ИЗОБЩО?Защо да се занимава с *** като Сталин и Хитлер?Защо не ги остави сами да си прегризят гърлата и света веднъж завинаги да се отъпрве и от фашизъм и от комунизъм?Много хора вече се питат това.Сега нямаше да ссме свидетели на въдраждането на фашизма-комунизма в Русия.Сега пак над човечеството е надвиснала сянката на войната по вина на сталиновете наследници.

56

РоРо

преди 2 години

Тези ***,който се гаврят с паметта на загиналите за кефа на джуджето излязло от бункера. дори не знаят че този жълто-кафяв *** който разнасят е бил отличителна лентичка на армията на ген.Власов.те и него не знаят кой е сигурно.Ветераните в просия протестират но кой ги слуша

55

антизападопоклонник

преди 2 години

До до 66,Принципно си прав,само дето един голям въпрос остава! Защо САЩ и Англия не са открили този втори фронт по рано? Възниква и друг въпрос де- дали същите тези, които са помогнали финансово на Сталин за войната, не са помагали по същия начин и на Хитлер?

54

Гошо

преди 2 години

До Отвратен Ти дето толкова много славиш ушанките ! Обувай си валенките взимай си самовара и балалайката и айдеее у сибир ама не щеш защото и в сибир и в твоята русия просто не става за живот за това плъзнахте по света за да инфектирате де що има човешко!!

53

до 66

преди 2 години

"Руснаците нямат проблем със спечелването на войната"Това е поредната комунистическа лъжа.Ако не беше Западът и САЩ да вложат 180 милиарда долара материална помощ ако не беше Втория фронт открит през пролетта на 44та година в Нормандия Салин щеше да види победа през крив макарон.Във откриването на Втория фронт са взели участие 11 000 самолета и 8500 кораба. Самият Жуков го казва в мемоарите си.Не случайно Сталин след войната го гони от Москва и го изпраща да ръговоди Одеския военен окръг

52

Анонимен

преди 2 години

1945г е краят на света,но човечеството не го знае още.

51

Анонимен

преди 2 години

До Отвратен 67Добре че такива като тебе са на измиране-болни мозъци-

50

Анонимен

преди 2 години

До 66Не бъди толкова сигурен ,че руснаците нямат проблем със спечелването на война.ВСВ е била много проблемна ,30млн.са загубили живота си ,и ако не е била англо-американската помощ ,трагедията е щяла да бъде невъобразимо голяма.Освен това в руско-японската война от 1903-5 год. руснаците са тотално разбити и по море и по суша,дори нямат спечелена битка!

49

Гошо

преди 2 години

До АнонименМного правилно си го казал за вятъра защото вие сте само вреден отровен вятър и нищо повече ! Кога най после ще се извлечете всички от България ? Не сте ли забелязали че вече на целият свят меко казано му се гади от вас но вие сте лепкави и досадни а това вече е трагедия !

48

С кочанъ отзад

преди 2 години

Шумкарите пратиха царската армия да воюва с германците, а те избиха десетки хиляди за няколко месеца. Как няма да почитат Червената армия, която им даде ножа и хляба в техни ръце. А и кочан им даде отзад и още не го е изкарала оттам, специално от тези, които подкасят днес цветя!

47

Анонимен

преди 2 години

На Нас истинските родолюбиви българи руска пропаганда не ни трябва .Наложително е да се установи кой родоостъпник е разрешил това ,,шествие" и да бъде строго наказан.

46

Отвратен

преди 2 години

Вечна слава на героите паднали за защита на Родината...(за останалата прохамериканскаНегърскапаплач срам, подор и резил) Аз съм горд Българин Християнин Европеец и не смятам, че "мултикилтурна" европа продаваща ценностите ни на Макаци, Кюнци, Печки (които идват тук заради социални помощи и тероризъм) е моята ЕВропа! Путин е един от малкото Лидери, които гордо заявава, че е християнин а Меркил Макрон кога? *** са тези които плюят по Русия - слагайте фесове и отивайте да миете чинии- бели роби

45

да обобщим

преди 2 години

Досегашната история учи - руснаците нямат проблеми със спечелването на войната ! Проблем имат след това - когато губят мира . . . . . както искате - така разбирайте ! ! !

44

ЦИНИК

преди 2 години

Честито ден нъ победъта бря.Язе от сутринта съм я подкарал на ракия и мезе.Бог дъ прости сички загинали във войните. Вечна им памет.

43

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли в София има парк с име "Заимов" - този разкрит и наказан руски агент!?