102

Братска Русия

преди 2 години

До 120,121 и други подобни индивиди. Трябва да сте изключително прости за да вярвате на американската пропаганда срещу Русия. В исторически план какво е направила Америка и какво Русия за България

101

Сат Н

преди 2 години

Франция е била окупурана държава и не е имала някаква власт,да не мислиш,че французи ще тръгнат да се бият по желание на страната на окупаторите си и тираните си?--------- Я се върни да си прочетеш историята и прочети какво е Виши.

100

Анонимен

преди 2 години

Тия трябва НЕЗАБАВНО да се депортират в тяхната си родина Русия. Какви са тези циркове които разиграват по българските улици ?

99

Анонимен

преди 2 години

Срам е че български войни дадоха живота си, сражавайки се за въшливото СеСесере, разбирам да са загинали за свобода, демокрация, а то за болшевишка диктатура, по МРАКОБЕСНА и от хитлеризма! Впрочем по време на хитлеризма България е обединено и проспериращо царство на три морета! А " антифашистите" - криминални престъпници и руски джихадисти гърмящи църкви, и де що сварят зада задоволят руската извратеност за убийства!

98

Toto

преди 2 години

Много малък тоя полк бе, има няма 20 човека.

97

Ddd

преди 2 години

"Честита победа" , каза Калоян Паргов и изпрати сина си да учи в Германия.

96

Щирлиц

преди 2 години

Един козел се правил на поет,изблеял нещо във куплет.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114"Единия ми дядо е бил антифашист, но по странни и неизвестни обстоятелства, когато го е погребвала баба ми 1968г., са пристигнали някакви непознати хора и са извадили и взели всички медали от гърдите му, преди да бъде погребан"Ами, трябвало е други "антифашисти" да продължат делото му.То затова в Русия се появяват нови и нови "герои", нищо, че вече трябва да са на 90 плюс. То Русия е номер едно по нерегистрираните "Столетници". Още поне 10 години ще могат да ги играят тия.

94

Анонимен

преди 2 години

Писмо до Ванка с танкаРадой РалинПиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жит

93

Анонимен

преди 2 години

Единия ми дядо е бил антифашист, но по странни и неизвестни обстоятелства, когато го е погребвала баба ми 1968г., са пристигнали някакви непознати хора и са извадили и взели всички медали от гърдите му, преди да бъде погребан

92

Анонимен

преди 2 години

Най-радващото на тези снимки е рехавото присъствие: заблудените стават все по-малко, въпреки, че си личи, че руското посолство отново щедро е помагало.

91

Анонимен

преди 2 години

Тая година що няма снимка на другаря Ташко Ерменков с ордените?

90

Анонимен

преди 2 години

До продължение от 102Глупости пишеш,да ти покажа ли как при срещата си в Берлин руски и американски войници(жени и мъже) се прегръщат от радост?

89

Анонимен

преди 2 години

До Отечествен ФронтФранция е била окупурана държава и не е имала някаква власт,да не мислиш,че французи ще тръгнат да се бият по желание на страната на окупаторите си и тираните си?Тези французи са били използвани насилствено като пушечно месо в полза на Хитлеристката държава, а доста французи са били убити или пратени в нацистки концлагери!

88

Отечествен Фронт

преди 2 години

Каква Франция бе ей .Франция изпрати 50000 души да се бият на страната на вермахта бе ей

87

БуранАга

преди 2 години

Как комунизъмът,СССР,БКП и изобщо всичко свързано с тези неща-не работи!Така както не работят и главите на русофилските предатели.Жалко е да се продаваш за долари,но още по жалко е да се продаваш за рубли.Само не разбирам,защо СССР е освободил Европа и изобщо планетата от хитлерофашизма,при условие че битки са се водили в Европа и Африка.А още по странното е,че червените паплачи мълчат за хилядите танкове, самолети,дрехи и т.н.,които им изпращаха американците.

86

продължение от 102

преди 2 години

Комуно- русофилите случайно така, да сте си задавали въпросчето: абе защо сталин спря по средата на Берлин? И не мръдна и сантиметър на Запад? Еми АТОМА е отговора, САЩ имат атомна бомба и промишлен потенциал да направят русия трудна за различаване от Лунната повърхност, а вашето СеСесере няма и помен от подобно оръжие чак до кражбата му от САЩ 1949 г, посредством двама евреи, които предават " за да имало баланс" чертежите на плана " Манхатън"! За този план чували ли сте? хахаха неграмотници

85

Анонимен

преди 2 години

До ПитанкатаНапротив, осъдени на Запад са хиляди на хиляди проведени процес,и има и хиляди смъртни присъди . Не бъркай със съда в Нюрнбер,г дето са съдени само най висшите нацисти .

84

Анонимен

преди 2 години

Ако беше превзет Цариград сега протоците Босфор и Дарданели сега щеше да са християнски а фесовете натикани в Азия .

83

Питанката

преди 2 години

Колко българи са загинали сражавайки се срещу нациска Германия? А колко са убити в следващите месеци от комунистическата хунта - 30хил! За сравнение осъдените нацисти в Германия след войната са 3хил.!Няма по-голям геноцид в следвоенната история. Сталин и Георги Димитров сложиха Хитлер в малкия си джоб! И до днес берем плодовете на изтребването на интелигенцията и освобождаването на разбойниците от комунистите.