18

Анонимен

преди 2 години

Значи правота е в силата.А тя силата си сменя приоритетите ненадейно.

17

Анонимен

преди 2 години

Целта е да се предотврати пълната евакуация на мюсюлманите в квартал Шейх Чера, за да се задържат семейства тук и да се провери дали принадлежат към този квартал. Освен това трябва да се върнат домовете им на семействата на ал-Кюрд, Гауи и Ханун, които са били насилствено изселени през 2008-2009 г.Утре се очаква провокация на незаконите заселници готвят се да нахлуят в двора и на джамията Ел Кудс.

16

читател

преди 2 години

И защо палестинците ги бият навсякъде?Изгониха ги с бой от Египет, от Йордания, задържаха се в Ливан, и го срутиха, превърнаха го в руини.Междувременно изядоха 200-300 милиарда помощи.И нищо.Така ще е и в бъдеще.

15

Анонимен

преди 2 години

После ще е вашия редзнаеш ли това?Как бърже се отмятат нямаш престава.

14

Анонимен

преди 2 години

Какво би се случило.Ако свободно се заселват в Еросалим ?Ще напълни с Християни.А как евреите имат право по целия свят да гадорят не проумявам.

13

Анонимен

преди 2 години

Евреите са неприятни хора, но мене ме кефи как една супер малка държава е заобиколена навсякъде от ислямисти и е поставила наглите ислямисти и скапаните им джамии, където им е мястото, навряла ги е там, където слънце не огрява и те само лаят и скимтят като бити кучета. Евалла на евреите за това.

12

Анонимен

преди 2 години

Някой комунист-атеист евреин по долу подклажда , видите ли ако не сме ние евреите те ще ви рушат храмовете.Абе безбожник само преди дни беше споменаването на разпъването на кръста.А тая религия векове е пазила и пази ключа от портата.

11

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААВсичките ли така правите?

10

анонимен

преди 2 години

пропусна комунизъм.

9

Анонимен

преди 2 години

Ционизмът е много вредна идеология..............заедно с радикалния ислямизъм!!!

8

Меди доганов

преди 2 години

Алах е наш баща, хората трудно го приемат,но с помощта на ятагана ще склонят глава пред рогатия! Не напразно над всяка джамия стърчат рога и парцаливи *** вият на умряло по пет пъти на ден.!. Подчинете се овци!!!

7

Наблюдаващ

преди 2 години

Много от коментиращи те се подиграват с Аллах, той не създател само на мусулманите а е създал целият свят.Тва Че дявола ва заблойдава векове наред е друг въпрос. Но несе подиграват с ОТЕЦА Аллах. Щеси навлечете гневът му И то съвсем скоро. Се наблудаващ

6

@

преди 2 години

Какво се мотаят толкова години? Да ги изселят окончателно, какво е това троха по троха. Колкото повече се мотаят, толкова повече проблеми ще имат!

5

Българин

преди 2 години

А, не така. Ако ще поднасяме новините, да са цели - араби от източен Йерусалим си продават имотите на евреи, а комшиите им ревът АлахуАкбар и викат за помощ миротворците от Хамас. Сиктир лъжи арабески.

4

Анонимен

преди 2 години

Кажете нещо и за масовите протести и убийства.

3

Атаман Сирко

преди 2 години

Израел е трън в ивицата газа на алахата!

2

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Му му ни те не работят, но вечерят и след като се назобят хвърлят къч!!!

1

Анонимен

преди 2 години

По-добре Израел да е там отколкото някакви фанатици. Иначе отдавна щяха да са съборили всичко християнско там уж в името на сещате се кой. Аз неща и да го споменавам дори.