171

Анонимен

преди 2 години

Р.радев= Т.живков!!! Срам и позор!!!

170

ГЕРБ

преди 2 години

Екатерина Захариева поздрави гражданите по случай Деня на Европа

169

ЧЕТЯЩ

преди 2 години

ТОЗ ФИГУРАНТ ПО ПОРЪЧЕНИЕ НА РЕШЕТКАТА УСПЯ С ЕДНО ЮМРУЧЕ ДА ВЪРНЕ БГ В 90 ГОДИНИ И РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ -ПО ВОЛЯТА НА ГНОМА ОТ КРЕМЪЛ- РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!!! И СЕГА ЩЕ ЧАКАТЕ ЧЕРЕПА ДА ВИ ОПРАВИ ЕДНО ХУБАВО ААААААА!!!!!!!!!!

168

Уво 2021

преди 2 години

Съд, разжалване и затвор за предателя родоотстъпник *** на Москва

167

Някой си

преди 2 години

Поробителите на България чийто слуга е нашия фигурант са още на етап на развитие "Ватенки и кални гумени ботуши"! Това е и причината България 20 години от 1989 г. да тъпче на едно място! През управлението на ГЕРБ тая държава тръгна напред, точно защото тежката червена олигархия беше лишена от възможността да изсмуква финансовите потоци генерирани от икономиката! Законния бизнес се развиваше нормално, незаконния беше смачкан! Всеки уикенд магистралите не можеха да поемат почивния трафик!

166

Анонимен

преди 2 години

НЕ че покрепям Хитлер.. Оня е бил Т.ЪП и АЛЧЕН и затуй е свършил ЗЛЕ както българския цар Фердинанд..НО ако Хитлер беше спечелил тая война и ако не беше толкова Т.ЪП, България щеше да е 2 ( два ) пъти по- голяма..През 1945 г, Съветските комунисти сложиха свои хора в цяла Източна Европа , дори и Германия да приказват за лошия Хитлер... Само че СССР подкрепяше- Сърбите, които ни ОТКРАДНАХА Македония през 1913 г,.. А през 1885 г, ОПИТАХА да ни ОТКРАДНАТ Източна Румелия и да ОТВЛЕКАТ българите там

165

Анонимен

преди 2 години

След поредната загуба с от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

164

Анонимен

преди 2 години

до 182 Сигурно визираш филма Знам какво направи миналото лято (I Know What You Did Last Summer) Ама не Р.Радев блъсна човека. Радев старши направи катастрофата и не беше миналото лято.Правиш връзка с филма или това е случайно съвпадение? ?

163

Някой си

преди 2 години

Фигуранте, Хитлер трябваше да спечели! Ако беше станало така, България днес щеше да е една силно развита европейска страна, без мексиканци, а ти с руските си убеждения щеше да кълцаш камъни с кирката в някоя мина!

162

Анонимен

преди 2 години

Г-н Радев, започвате да приличате на баба от женския пазар. Как може да се излагате като кифладжия без кифли? Дайде едно доказателство поне.Така да се говори на хаос всеки може.Вие като президент щом имате данни трябва да ги дадете на следствието. Така като не казвате имена сте съучастник. Вие нищо не казахте и за ОЛАФ.Дни преди да сдаде властта служебното правителство одобри на закрито заседание решението за избор на нов изтребител Грипен. Ние не пасем трева.Знаем какво направихте миналото лято

161

Диана

преди 2 години

До всичко си объркалаДа, извинявай, пошегувах се! Знам, че Румъния взима Ю.Добруджа през 1913г. и 1919г /1916 практически е освободена,но отново след Първата Св. Война е дадена на Румъния/ , но през 1940г. нашата дипломация и дипломатически натиск на Великите Сили успява да ни върне Южна Добруджа. Русия изиграва гадна роля за Сев. Добруджа защото въпреки убеждението и на великите сили и на румънците, че това е бълг. територия, Русия направо я натиква в ръцете на румънците на Санстефанския дог.

160

Тикволандия

преди 2 години

До тежък труд: "Радев е мерило за обществена справедливост"? И какво общо има тук обществената справедливост? Това е решение на НС.Ако бяхме имали г'лупостта да изберем Цецка вместо ген. Радев щеше ли да напишеш за нея същото?

159

До тролската дружина

преди 2 години

До Омерзен: Още ли продължаваш с г'лупостите? Докога ще може да плаща бат'ти Бойко на троловете. "Унищожаване на демокрацията" - имаш ли хал хабер какво означава това и как се прави?И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.

158

тежък труд

преди 2 години

С 15 бона заплата , 2 бона пенсия , пълна държавна издръжка и охрана, бай Радев е мерило за обществена справедливост.

157

Омерзен

преди 2 години

Ей Руският Резидент имаш огромна вина за разрушаването на ДЕМОКРАЦИЯТА в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! МАРШ ПРИ ПУТИН И РЕШЕТНИКОВ!

156

Анонимен

преди 2 години

do173 сигурно защото още прави коремното на лоста докато някои хора даже могат да станат министри даже на отбраната със свинските си телосложения и физиономии стига да са некадърни чалгясали нагли български връзкари

155

Пак по опорката?

преди 2 години

До ? ! ? ... ? ! ?: Остави децата на мира - не ги използвай в спекулациите си по гербаджийската опорна точка "Всичко срещу президента Радев".

154

Ден победъй!

преди 2 години

Смърт на фашизма, свобода на народа!Честит 9-ти май, денят на победата над хитлерофашизма. Вечна слава на Червената армия ОСВОБОДИТЕЛКА! Поклон пред паметта на всички загинали за свободата на Европа и на активните борци против фашизма и капитализма!

153

Малко за политика

преди 2 години

До Истукан: Да, нямаше ги в 45-тият парламент, но това не трябва да ни успокоява. ВМРО- НФСБ- КОД (все патерици на ГЕРБ) сега се обединяват, за да се пробват да минат 4-те процента на следващите избори.

152

? ! ? ... ? ! ?

преди 2 години

Аба на този защо, даже и децата му викат ФИГУРАНТ ???