191

Радефф,

преди 2 години

Толкова години нищо не каза за зверствата на комунизма . Ама аз и не очаквам де, фатмааак.

190

Анонимен

преди 2 години

След втората световна война Гърция настоява за граница до Пловдив,включително и града .Лошият чичко Сталин казва - не!

189

Анонимен

преди 2 години

Партизаните тогава са имали идеал,който са отстоявали.Днешния идеал са парите и евро-атлантическите ценности..за който никой не е готов да даде и косъм,камоли саможертва..

188

Герберски Смърдел

преди 2 години

Бойо комуниста кво каза по въпроса , естествено , че нищо , във Винету нищо не пише по темата

187

ц

преди 2 години

Мачкай Радев, мачкай крадливата герберска сбирщина

186

Анонимен

преди 2 години

Какъв принос имате бе ? Били сте съюзници на хитлер . не ви ли е малко неудобно????

185

Кафяв гербер

преди 2 години

Те това е президент , а не като оня предишния смешковец , дето даже и собствената му партия му би шута

184

Диана

преди 2 години

Точно заради такива смо.т.аня.ци като Радев, не само не ни е признат никакъв принос в борбата с нацизма, ами раздадоха още от земите ни на съседите и на всичкото отгоре ни обвиняват в нацистки изцепки по фронтовете...Заради нашите "велики" политици! Такива като Радеф, ***.елан.ата до него и всички останали БСПари, които знаят много да говорят където и каквото не трябва, но трябва ли да кажат нещо, където трябва, мълчат като риби на сухо...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

183

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ ДРУГАРИТЕ ГИ ДОУНИЩОЖИХА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ФАШИСТИ. ДЕДО МИ ТРИ ПЪТИ ГО ВЕСИЛИ НА БЕСИЛКА ДА КАЖЕ КЪДЕ СИ КРИЕ ПАРИТЕ, ТЕТИН МИ НА 17 ОСОБЕННО ОПАСЕН ФАШИСТ ЛЕЖАЛ ПО СКРАВЕНА ДОКАТО СТАНЕ БЛАГОНАДЕЖДЕН и И Т. Н.

182

Варо Паков

преди 2 години

България има голям принос звучи като подмазване на господарите от САЩ.Смешно един от съюзниците на Германия да има голям принос....

181

Анонимен

преди 2 години

Като говориш за корупция,дай факти, е тук има корупция, ей лъж.......не излизай да говориш глупости.Не ли те срам бе .Президент да говориш ,а лъжеш ли ....не се показвай ***.Ще кажеш колко от Държавна сигурност си назначил ,чакаме да кажеш ....с имена.

180

Открровено

преди 2 години

Тия двамата са ми много противни.

179

Анонимен

преди 2 години

Все едно не сме загубили територии, нито войната, на кой бяхме съюзници явно не знае, голям принос да, но не беше за нас този принос.

178

1984

преди 2 години

До СловянинЛъжеш. Горяните са се борили срещу съветската окупация и комунистическия терор. Срещу превръщането на България от европейска държава с проспериращо частно земеделие и промишленост в русийска губерния с открадната от хората земя и заводи. ДС, КГБ и БКП толкова са се страхували от горяните, на които българите симпатизирали, че са ги заравяли живи и охранявали местото с дни, за да не ги спасят хората. Стига лъжи и възхвали на масовите убийци и некадърници съсипали България и българите!

177

Омерзен

преди 2 години

До До тролската дружинаИмам двама внуци! Не ме интересува на каква възраст сте , явно още не се бръснете!

176

Анонимен

преди 2 години

До СловянинАз пък съм чул, че горяните ядели извадени от утробите на майките ембриони??!! Провери кой е убил ястребинчетата. Май не са военните, а "антонивановци". Кой изби лекуващи се беззащитни германски войници в столовата в Жабокрек и изнасили там малолетната дъщеря на австриеца докарал електричеството в много български домове? Виж интервюто с наскоро починалата последно останала партизанка. Колко народ са ги чакали пред Белица, като са слезли от планината и после са се писали партизани.

175

Радев е позор

преди 2 години

Този празноглавец изобщо не знае какво говори. Изпълнява заповедите на господарите си /мафиотите и Решетников/. Целта му е дестабилизация на държавата и хаос. И за това му плащаме 15 000 лева заплата, 2000лева пенсия, пълна държавна издръжка, охрана и още каквото се сетите. И този човек говори за бедност и равенство. Да сте чули да е направил дарение или да дава част от заплатата си за благотворителност? Желев даряваше 1/3 от заплатата си.

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157В Полша през 1939-та от една страна нахлуват Германия и Словакия. От другата СССР и Финландия. Страната е поделене между тези 4 държави. Ти си провери фактите. Затова Зап.Европа не реагира. Последно кой изби полското офицерство край Катин 1940-та? И на кой приписваха дълги години това зверство?

173

мая манолова

преди 2 години

ЕХ ХИТЛЕР,ХИТЛЕР......

172

Анонимен

преди 2 години

Коя нормална държава в Европа има синекурната длъжност вицепрезидент с 10 бона заплата +безотчетни за нищоправене?!