11

направено набързо

преди 2 години

Цялото съоръжение там, някак не си е на мястото. Даже да си добре с краката има стъпала нагоре, после надолу, едни обиколки се правят и по-мързеливите издебват да няма коли и беж през 4те платна. В същото време на най-опасното място на входа към парка, майки пресичат на пешеходна пътека, а там даже копаха и имаше изкопана дупка заради канала за вода . Като правиха тези промени, направиха 2 подлеза за същото време като този мост.

10

Бай Иван

преди 2 години

Така е в демокрацията, искахте подобни индивиди да имат права, сега им се радвайте, времето е тяхно ;) !!!

9

мхм

преди 2 години

ремонт на ремонта

8

Анонимен

преди 2 години

На това кръстовище има камери

7

Анонимен

преди 2 години

Хайде дайте запис от камерите

6

Анонимен

преди 2 години

Тия са същите вандали, които преди време бяха причина за наводнението.Един етнос, който не плаща за зулумите си.

5

Размисли от храсти

преди 2 години

Щом частите и ремонта са скъпи и се поръчват от чужбина, а познайте кои са тези "вандали" ...

4

Анонимен

преди 2 години

Българска народопсихология, като всички са зле има хора които са щастливи защото се радват, че другите са зле.Но когато някой прави нещо ,тези хора са много нещастни.Като гледам асансьора бая много злоба се събрало в поредния такъв, който е ядосан на света ,че хората не са зле както на него му харесва.

3

Анонимен

преди 2 години

Българска народопсихология, като всички са зле има хора които са щастливи защото се радват, че другите са зле. Но когато някой прави нещо ,тези хора са много нещастни.Като гледам асансьора бая много злоба се събрало в поредния *** който е ядосан на света ,че хората не са зле както на него му харесва.

2

Бургас

преди 2 години

В Бургас има камери на всички обществени асансьори и нови детски площадки. Най редовно показват вандали, които заплащат щетите

1

Анонимен

преди 2 години

Герберчета вандали!