40

Активист на БСП

преди 2 години

Денят на Европа е на 2 февруари, днес е Денят на победата!

39

До 46

преди 2 години

За съжаление си прав

38

Анонимен

преди 2 години

Честит празник европейци и всички българи. Днес е денят на обединена Европа и на демокрацията. Благодарение на ръководството на Генерал Бойко Борисов днес живеем в една модерна и просперираща държава. Помнете, европейските ценности трябва да се защитават. Бъдете първо европейци а след това българи. ЗАщитавайте демокрацията от нейните врагове- а именно: Русия, православието и славянството. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЕВРОПЕЙЦИ.

37

Джедай Мастър

преди 2 години

До Защо беВсъщност е точно обратното. Нарича се ден не Европа, за да бъде символ на единение - денят след който Европа да престане да бъде разкъсвана от междуособни вражди и конфликти и да поеме по един цивилизован път, независимо от това кой е победил и кой е загубил. Само любимите ти руснаци не желаят това и го наричат ден на победата, защото те единение не искат, а само да избиват комплекси колко са велики, въпреки че няма какво да ядат.

36

Анонимен

преди 2 години

Абе тая Петя как не я е срам!? Как може да споменава първо за деня на Европа?! Първо е Деня на Победата! То бива извъртане на историята и истинските факти, ама чак пък толкова!? Кощунство!

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво значи ден на Европа - а кога е денят на Южна Америка? Но знам, че червеното знаме днес се вееше над Райхстага!Да ни е честит празникът на великата Победа!

34

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе нали Румбата миналата година беше поканен от товарищ путин и прие за разлика от много други европейски политици, да присъства лично в день победы на червеният площад за парада на хвърчилата, поднесе и китки на паметника на съвеЦката армия, а сега гордо вдига знамето на Европа, същото знаме което русофилите от Възраждане гориха в негово присъствие на яз Копринка. Противоречиви са сигналите на нашият преЦедент, който твърдеше че Крум е "руски" и щеше да се бори за отпадане санкциите на рассия

33

Анонимен

преди 2 години

България е в НАТО. България е освободена от робството на болшевизма и само на 14 години. Има и такива свободни на 65 години Белгия Холандия.

32

Анонимен

преди 2 години

САЩ плащаше на Хитлер да се равива, като в следващ момент спря. И Хитлер го забеляза , че е манипулиран, но вече бе късно. Всички той и около него бяха еврей. Същото става и със Сталин. Отпускат му котаби с жито да оцелее, самолети, камиони, всичко само и само да се обърне хода на войната. Когато му дава и плана Маршал , Сталин отказва. Ъака си остават и роби на болшевизма .. .

31

истина

преди 2 години

Тези които загубиха войната живеят добре.Тези които спечелиха войната живеят зле.поговорка - не се знае какво печелиш когато губиш, и какво губиш когато печелиш.

30

Анонимен

преди 2 години

Ако Хитлер беше спечелил щяха да са добре само немците, останалите щяха да бaцат в аушвиц.

29

Shark

преди 2 години

Първо чествате Денят на победата, а после деня а Европа. Набийте си го в *** тикви. Ако не беше победата сега щяхте да сте в някой лагер. А може би наистина трябваше изходът от войната да биде друг. Тогава щяхте да видите една толерастия, джендъства и прочее. Бъдете малко благодарни за демокрацията, която имате и която ви дава правото да говорите всякакви простотиии ненаказано!

28

До 33

преди 2 години

То руски военни бази никога не е имало в БГ, но затова пък има американски военни бази има и при това предоставени им безплатно, за разлика от Германия и Франция, а Каракачанката подписал договор Турция да ни охранява небето и какво ли още не... Потрес!

27

До кога

преди 2 години

След толкова години и жертви в жестока война с фашизма,света и Европа търпи в центъра на Европа, една страна Украйна в която по улиците маршируват фашисти и честват фашистки празници открито. Срам и позор.

26

Помнете

преди 2 години

Ако нямаше ден на победата, нямаше да има Европа и ден на Европа.

25

Защо бе

преди 2 години

Кой измисли 9 май ден на Европа?! Така са го направили зада принизят деня на победата и да има все конфликти и разделение с Русия...

24

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 2 години

През соца се бришехме с Работническо дело във външния нужник, карахме москвичи, ядохме гадни марципани и одехме с мазни зализани перчеми, а сега при демокрацията сме с модерни тоалетни с LED огледала, фърчиме с мерджаните, ядеме тоблерони и бадеми и сме с модерни пречески и имаме вили с басейни!

23

баба мара

преди 2 години

76 години мир по света да не допуснем историята да се повторихора бдете

22

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До антиджендар:Ако беше станало...така както казваш,човечеството вече щеше да е...колонизирало Луната и Марс.Германците бяха много напред в ракетостроенето; ФАУ-1,ФАУ-2 и ФАУ-3 бяха...върха на тогавашните технологии.

21

Авертас

преди 2 години

О, те сега де сещат да питат гражданите каква промяна искат в общността?!? Сега, когато възможностите за промени намаляват главоломно поради необратимите последствия от *** управление? Гражданите постоянно настояват за мир, достойно заплащане и сигурност за живота си. Изнесоха производствата в Китай, внесоха мигранти за евтина работна ръка, разбиха пазара на труда, създадоха постоянни заплахи за хората, подмениха европейската цивилизация с примитивни теории и хоп! кажете вие, гражданите!