12

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат поговорка-"Поломка без причиныи-признак Маде ин Чиныи".За толкова години и един качествен китайски продукт не съм видял.От 10 години избягвам да купувам китайски стоки.Дори и телефоните ми не са китайски.И съм много доволен.

11

до 11

преди 2 години

Преди 31 години купихме от наш познат лист за ръчен трион.Никога не е заточван но не се е и захабил.Стоманата е на шведската фирма Сандвик.Когато китайците направят такава стомана,аз ще отида пеша до Луната!

10

българин

преди 2 години

Не искам да се заяждам с никого,но може ли някой да ми каже дали има от къде да се купят кухненски китайски ножове които да са с качеството на шведските Мора .От китайските ламаринки с форма на нож ми писна! Китайците един кухненски нож не могат да направят та камо ли нещо повече!

9

Анонимен

преди 2 години

На китайска ракета - космоса и крив :-х

8

Solar Power

преди 2 години

До mente: Напълно си прав. Едно болтче да спести китаеца от 1 цент става сума :)

7

mente

преди 2 години

Западът и Русия са виновни косвено, защото допуснаха да им крадат чертежи, схеми, даже им даваха ноу-хау, само и само да се научат и да станат работилница на всичко. Само че китаецът първо маха някои "несъществени" неща като защити, филтри, прави го по-тънко или от друг материал, опростява конструкцията и става-Mенте in China. Виждал съм китайски Калашников- даже там беше променен затвора, а уж копие! Кой знае колко пластмаси има в ракетите им и колко спестени неща?

6

Анонимен

преди 2 години

Рашън пред батута строй се! Командва ефрейтор Рогозин.

5

Случка

преди 2 години

Китайски инженер подарил душата си на дявола ..........и след една седмица тя се счупила.

4

Айййй..

преди 2 години

Темата е за ракетата, но наш *** веднага политизира.То това си му остава. А , че един гвоздей не може да прозведе качествено...., си му е традиция.

3

Анонимен

преди 2 години

Китайци, какво да ги правиш ?

2

Анонимен

преди 2 години

А СпейсЕкс успешно приземиха Старшип СН15. Скоро пак ще се ходи на Луната, ще пратят картичка на Рогозин от там :))))))

1

Анонимен

преди 2 години

Разпаднала се е като герберастка банда. На хиляди малки парченца.