33

Kalin72

преди 2 години

До АнонименВярно е, умните несофиянци си седим на село, гледаме си двора, на чист въздух и слънце, тишина и спокойствие, и поработваме дистанционно за поне 3К лева на месец :)

32

Сифилисчо

преди 2 години

В бълхарията хората или са пияници и неуспяли, или "успяли" дето си мерят успеха в апартаменти и коли. За това всичко що-годе нормално се опитва да се махне. Манталитета се вижда особено много по малките населени места.

31

Анонимен

преди 2 години

Айде, връщайте се да слугувате, че все някой трябва да работи за 2000лв.. Софиянец няма да се хване на такива пари, освен ако не са за седмица, така че по-бързо. Ceляндурите са нещо, като гастарбайтерите на София. Берачите на малини. Прости до мозъка на костите си и не умеещи нищо. 90% от тях. Има и съвестни и грамотни- безпорно. Но са малцинство.

30

Анонимен

преди 2 години

До Kolino MongoПреди панелките ще паднат гредоредите в центъра.

29

до 36

преди 2 години

Всъщност, аз съм от село. Но коментарът ти е безкрайно точен. Моите приятели от детските години се интересуват само от софрата, ракията, виното и салатата. Успелите били връзкари, у нас нямало как да се успее. Докато аз учех и работех в склад, за да си плащам семестрите, те се напиваха по полянките и мама и тати гастарбайтерите им носеха пари да се правят на великите богаташи. Днеска аз карам последен модел спортен автомобил, имам 2 апартамента и вила, а те са си същите. По софрите и с бракмите.

28

до 34

преди 2 години

Всъщност, ние нямаме нищо против хората от село. Но колко от вас работят за нормална заплата?! За София разбирай над 3-4000лв., колкото взима вече почти всеки. Масовката сте тотално неквалифицирани, говорите диалект, мразите всичко и всеки, карате BMW E60 и ринете дъното на обществото. Кой и как да ви хареса ми кажи?! Как ще ви хареса някой образован и заможен софиянец?! Та вие 2 думи грамотни не можете да вържете. Иначе има и свестни хора от село, безспорно. Излезли от селото, надрастнали го.

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз съм от село ... и за мен София е един мноого прекрасен и хубав град......НО..........ще си остане винаги най гадният заради дребното и ехидно мислене на шепа КОРЕНЯК софиянци които всичко скапват.....Аз лично познавам прекрасни и истински вежливи хора кореняк софиянци ,които са на светлинни години от тези които пишат тези жалки коментари за хората от село ......И скапват всичко......

26

Анонимен

преди 2 години

Защо давате квартири тогава за кой и за какво....Не разбирам... Спрете да давате квартири и никой няма да стъпи в златната ви София...Никой от провинцията не изгаря от желание да пребивава в София според вас най великият град в света, всеки е там заради скапаната работа и насъщният.....Най хубаво е да живееш в собственият си дом където и да се намира той....Наистина никога няма да разбера защо ги давате тия квартири после мрънкате ,че някой ви цапа златната столица....

25

Селянин

преди 2 години

Интересно ми е изтънчените кореняк-буржоа, които се възмущават от селяните дето трябвало да си стоят на село, дали биха нарекли и дядовците си "миризливи"? Все пак след освобождението София наброява около 20 хил. души, от които 40% само българи. Та чисто статистически на всеки дядо или прадядо му е дошъл от някъде... Смешни сте, човек да ви се чуди какво компенсирате.

24

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде почивка от почивката!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен

22

House M.D.

преди 2 години

От заглавието излиза, че журналистите ще се върнат по родните места.

21

Асен

преди 2 години

Демек в София. Айде и тоя път *** в кофите, а не пред вратите.

20

Анонимен

преди 2 години

"Софиянци" се завръщат от родните места.Не слушайте троловете,масата народ отидоха да видят близки приятели останали да живеят все още в провинцията и да изкарат празниците да напълнят багажника с буркани,месце,както е било винаги.

19

Софиянец

преди 2 години

Добре завърнали се , селяни ! Отново ще докарате вонята си в столицата!

18

Kolino Mongo

преди 2 години

Като почнат да падат панелките ще ги видим тея дето плюят днес :)

17

Анонимен

преди 2 години

милиционерчетата ще захлебят сега. че от 2 години само бой по протестите не се става такка мелеонер.

16

Тъжно!

преди 2 години

Казват , че 400 000 коли се връщали от някъде в София. Даааа, всички обедняли шопи ходят и се връщат постоянно, ту в Гърция, ту на Малдивите, ту по вилите -палати по черноморието или на Балеаритр. Даааа, тъжен народ! Беден народ! Защо ли се връща в блатото на Борисов ????

15

истина

преди 2 години

Завръщаме се уморени от почивните дни.Някой прекалиха с работа на вилата, други с яденето, трети с пиенето.... Има изход - ще починем на бюрото си.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23Купуваш ти... Дядото на агнетата, ама какво ли съм тръгнал да ти обяснявам...