14

АнонимеН

преди 4 месеца

ГЕРБ И ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!ЩОМ ТЕЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА НЕ КАЗВАТ НИЩО КОНКРЕТНО ЗНАЧИ ТОВА СИ Е ЧИСТА ПОЛИЦЕЙЩИНА!ИНАЧЕ Е ПЪЛНО С БЕЗДОМНИЧКИ НО ТЯХ НЯМА ДА АРЕСТУВАТ ДА НЕ СИ ОТВАРЯТ РАБОТА!!!6-ТО РАЙОННО Е ИЗВЕСТНО СЪС СВОЯТА ПРЕСТЪПНОСТ НЕ САМО ПРИ ПОЛИЦИЯТА НО И ПРИ СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА!

13

Щирлиц

преди 4 месеца

Продължаваме да копаем дъното под мъдрото ръководство на герб.

12

Гневен

преди 4 месеца

Хиляди престъпници с десетки престъпления пъплят между нас в режим на продължаващ рецидив,но тях полицията не ги закача,защото така им е наредено. Те са от привилегирования етнос.Лесно е да проснеш беззащитна възрастна жена на земята,но е отвратително грозно,пошло и садистично!!! Дотам ли е пропаднала горката ни нещастна държава под "мъдрото"управство на Слънчо Бибитко?!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Полицейската простащина и вселената са безгранични... за второто не е много сигурно.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва ли да проснат възрастна жена на плочките и да я оковат с белезници. Тия полицаи, дето са си въобразили, че са рамбовци, са едни самозабравили се ле.кета.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Нивото на полицията е проблем за цялата нация.Дойде в банката напроверка и написа в тетрадката текст,подобен на китайските йероглифи.Засамото съдържание,за звуковия нюанс...Един ми казва :1200 лв, за десет дена.А,аз му отговарям: с 300лв,за цял месец.Комплексари сър.

8

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРП-МВР цензурира активисти на БСП.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До7. Глупости. Селската работа е здтавословна. Лошото е ако те рекетира Държаеаъа и не ти плати сисидиите.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Може да е руска шпионка. Или да държи в чантата мръсни пари без ясе произхо. Щом не е пияна. То пияна жена не се среща често на обществени места.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Възрастна жена непристойно държане нещо не ми се връзва. Какво толко може да направи възрастна жена. Какво полицейскоразпореждане да изпълни. Да клекне да рипне или да легне по очи. Нещо напоследък полицайчетата ми се струват изнервени. Поради каква причина само може да се гадае. Сигурно според мойто скромно мислене е защото виждат как се сгромолясва 11 годишната им система. Много от тези ще отидат да копат на село а това не им харесва. Мазоли на ръцете и болки в кръста. Лоша работа.

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонименбългарските полицаи не са лоши, но са прости и това е причина да се държат лошо

3

Анонимен

преди 4 месеца

Пак някой снимал и пуснал в социалните мрежи. И там като са почнали да съжаляват жената, да псуват лошите полицаи, че си вършат работата. Как не ги е срам!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Баба Мика пияна?

1

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

утре и корнелия така ще твърди когато я арестуват