30

Анонимен

преди 2 години

В Закона за МВР е записано че - ''пол. разпореждания са задължителни за изпълнение ''Значи полицаят може да ви спре на пътя и да ви разпореди да му дадете 100 лева и вие сте длъжен Законът трябва да се промени и запише че '' ЗАКОННИТЕ пол. разпореждания са задължителни за изпълнение ''

29

DDD

преди 2 години

Родната полиция ни гази! Що не накараха да легне някой от стотиците братчеди с десетки висящи дела, които необезпокоявани се разхождат около нас? Комплексари нещ.астни! Едно време най-глупавите и безполезни индивиди ставаха ватмани, а сега - полицаи! 1312!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Не се ли научихте да не приемате за чиста истина разни клипчета в соц-мрежите? Никога не е снимано началото на дадената случка , а авторът разказва какво му се е привидяло преди да започне да снима.

27

Анонимен

преди 2 години

Ми, хунта сър.

26

Анонимен

преди 2 години

ACAB

25

Каун Грипенов

преди 2 години

Така някой ден ще арестуват и Мая Манолова с обвинение за прокламиране нас омраза.

24

Анонимен

преди 2 години

Причината за задържането е неспазване на полицейско разпореждане. Една правова държава би трябвало да изясни законосъобразно ли е полицейското разпореждане. Да не се окаже, че са я арестували за неправилен цвят на чорапите?

23

Анонимен

преди 2 години

Дайте сега да съжаляваме горката пияна женица,че са и сложили белезници. Колко пияни ми е идвало да ошамаря в градския транспорт. Да си седят кротоко добре. Ама има такива дето са се напили,смърдят,сами си говорят,а някои направо и крещят. На пиян човек е най-нормалното да сложиш белезници по простата причина,че е непредсказуем. Той самият не знае какво прави. После като изтрезнее и да се извинява е все тая ако нападне някой който го е погледнал на криво или ако счупи нещо.

22

Анонимен

преди 2 години

Можело е просто да я вдигнат и толкова Полицаите могат да слагат белезници по свое усмотрение , няма определен ред за това и те се мислят че могат да правят каквото си искат Трябва в закона за МВР ясно да се напише при какви случаи може да се слагат белезници на човек

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДокато чакаме някой друг да ни пази , търтеите ще си мислят че са царе и са безнаказани за всичко Самите ние трябва да ги накараме да спазват законите и да служат на гражданите а не на началниците си

20

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ни пази от родната полиция?

19

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво е направила, но да биеш възрастна жена с палки и да я ритат с кубинките ми се струва прекалено (

18

Бабата

преди 2 години

Да се оплаче на арменския поп.

17

3th gen рептил ФАЩ

преди 2 години

Ваксинирахме я с грешен чип, извиняваме се на българската полиция (която всъщност е наша). Няма да се повтори. Гарантирано от ЦРУ и Мосад.

16

Анонимен

преди 2 години

Ай ква бандитка...браво на полицията)

15

Анонимен

преди 2 години

Дъртата сигурно е анти-ГЕРБ разпищолен чалгопитек. Откакто влязоха в парламента по улиците се появяват индивиди с меко казано странно поведение.

14

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ И ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!ЩОМ ТЕЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА НЕ КАЗВАТ НИЩО КОНКРЕТНО ЗНАЧИ ТОВА СИ Е ЧИСТА ПОЛИЦЕЙЩИНА!ИНАЧЕ Е ПЪЛНО С БЕЗДОМНИЧКИ НО ТЯХ НЯМА ДА АРЕСТУВАТ ДА НЕ СИ ОТВАРЯТ РАБОТА!!!6-ТО РАЙОННО Е ИЗВЕСТНО СЪС СВОЯТА ПРЕСТЪПНОСТ НЕ САМО ПРИ ПОЛИЦИЯТА НО И ПРИ СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА!

13

Щирлиц

преди 2 години

Продължаваме да копаем дъното под мъдрото ръководство на герб.

12

Гневен

преди 2 години

Хиляди престъпници с десетки престъпления пъплят между нас в режим на продължаващ рецидив,но тях полицията не ги закача,защото така им е наредено. Те са от привилегирования етнос.Лесно е да проснеш беззащитна възрастна жена на земята,но е отвратително грозно,пошло и садистично!!! Дотам ли е пропаднала горката ни нещастна държава под "мъдрото"управство на Слънчо Бибитко?!

11

Анонимен

преди 2 години

Полицейската простащина и вселената са безгранични... за второто не е много сигурно.