34

Анонимен

преди 4 месеца

В Закона за МВР е записано че - ''пол. разпореждания са задължителни за изпълнение ''Значи полицаят може да ви спре на пътя и да ви разпореди да му дадете 100 лева и вие сте длъжен Законът трябва да се промени и запише че '' ЗАКОННИТЕ пол. разпореждания са задължителни за изпълнение ''

33

В нашия квартал

преди 4 месеца

периодично се появява сравнително възрастна жена, не старица, около 60 или малко над 60 г. Тарашува по кофите и когато някой мине покрай нея, псува го или го обижда, или кълне много лошо - за с.м.ърт или за тежко осакатяване. Най-злобна и вулгарна е спрямо деца, девойки и млади жени.Не ми изглежда ***. Няколко пъти я чувах как разговаря с продавачи от които купува нещо, напълно нормално се държи с тях.Така че, има и бабо-лели, които си заслужават по-твърди полицейски мерки.

32

DDD

преди 4 месеца

Родната полиция ни гази! Що не накараха да легне някой от стотиците братчеди с десетки висящи дела, които необезпокоявани се разхождат около нас? Комплексари нещ.астни! Едно време най-глупавите и безполезни индивиди ставаха ватмани, а сега - полицаи! 1312!!!

31

славянин

преди 4 месеца

''Юнаци'', да се наградят с орден за храброст!

30

(-_-)

преди 4 месеца

Вече арестуват и за непристойно поведение! Интересно е да се уточни какво точно е това разпореждане на полицията, което не е спазено..

29

Анонимен

преди 4 месеца

Не се ли научихте да не приемате за чиста истина разни клипчета в соц-мрежите? Никога не е снимано началото на дадената случка , а авторът разказва какво му се е привидяло преди да започне да снима.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Ми, хунта сър.

27

Анонимен

преди 4 месеца

ACAB

26

Каун Грипенов

преди 4 месеца

Така някой ден ще арестуват и Мая Манолова с обвинение за прокламиране нас омраза.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Причината за задържането е неспазване на полицейско разпореждане. Една правова държава би трябвало да изясни законосъобразно ли е полицейското разпореждане. Да не се окаже, че са я арестували за неправилен цвят на чорапите?

24

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте сега да съжаляваме горката пияна женица,че са и сложили белезници. Колко пияни ми е идвало да ошамаря в градския транспорт. Да си седят кротоко добре. Ама има такива дето са се напили,смърдят,сами си говорят,а някои направо и крещят. На пиян човек е най-нормалното да сложиш белезници по простата причина,че е непредсказуем. Той самият не знае какво прави. После като изтрезнее и да се извинява е все тая ако нападне някой който го е погледнал на криво или ако счупи нещо.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Можело е просто да я вдигнат и толкова Полицаите могат да слагат белезници по свое усмотрение , няма определен ред за това и те се мислят че могат да правят каквото си искат Трябва в закона за МВР ясно да се напише при какви случаи може да се слагат белезници на човек

22

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименДокато чакаме някой друг да ни пази , търтеите ще си мислят че са царе и са безнаказани за всичко Самите ние трябва да ги накараме да спазват законите и да служат на гражданите а не на началниците си

21

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ще ни пази от родната полиция?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам какво е направила, но да биеш възрастна жена с палки и да я ритат с кубинките ми се струва прекалено (

19

Бабата

преди 4 месеца

Да се оплаче на арменския поп.

18

@

преди 4 месеца

Никой никого не е просвал. Бабата си легна и не ще да стане. Ако бяха взели да я вдигат щяхте да ревете що пък я вдигат...

17

3th gen рептил ФАЩ

преди 4 месеца

Ваксинирахме я с грешен чип, извиняваме се на българската полиция (която всъщност е наша). Няма да се повтори. Гарантирано от ЦРУ и Мосад.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ай ква бандитка...браво на полицията)

15

Анонимен

преди 4 месеца

Дъртата сигурно е анти-ГЕРБ разпищолен чалгопитек. Откакто влязоха в парламента по улиците се появяват индивиди с меко казано странно поведение.