50

gosho

преди 2 години

До Кармазъ Сикишako namekvash za gerb,prez 2006 godina ne byaha gerb na vlast

49

Анонимен

преди 2 години

Оставаше и да има. За убийството на Милен също, ама ще кажете към 2050г.

48

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Аз проблем тук не виждам. Вижам само: работа, работа, работа.

47

ЕЛИ

преди 2 години

ГЛ ПРОКУРОР ДА Е КЪМ ПРЕМИЕРА-ТАКА Е В ЦЯЛ СВЯТВ ТОЗИ СЛУЧАЙ ДЕЛОТО ЩЕШЕ ДА ПРИКЛЮЧА ЗА ДВЕ ГОДИНИ-ИНАЧЕ ЩЕ Е ВИНОВЕН ПРЕМИРА,А СЕГА ВИНОВЕН НЯМА-РЕФОРМИ ИСКАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ,НО КАКВИ НЕ КАЗВАТОГРОМНА ПРОСТОТИЯ ОТ ГОДИНИ И НЯМА СИЛА КОЯТО ДА ИЗВЪРШИ ПРОМЯНА

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Ами има ама е за некой, мнго тюфлеци има разчитащи на държавната облага има - 8 директора на НАП ... ? :)) Това както и да го погледнеш е смешно :))

45

ЕЛИ

преди 2 години

в цяла европа /без италия/ прокуратурата е към премиера на държаватапремира няма право да пита съдиите защо мотаят дадено делопремиер нарежда на гл прокурор и той има право да пита съдиите/тъй като той е адвоката на власта/ защо бавят дадено дело,той гл прокурор има право не само да пита но ида отнесе въпроса до висшият съдебен съветзатова в САЩ, ПОЛША и др.министъра е гл п в нашият случай делото се точи 15 години и никой няма право да пита съдиитетова е изгодно и за съдиите и за прокурор

44

Анонимен

преди 2 години

Двете момичета нещо като бащи братя братовчеди нямат ли. Какво са чакали 14 години. Правосъдие ли. Или са им затворили устите с 10 000 лв. Дано не ми се случва такова чудо че ще подпалим кочи..ната.

43

до 43

преди 2 години

При такова мислене всички централни части на големите градове трябва да се взривят и "готово".За вземем да взривим и пирамидите, че са на по 4000 години и Нотр Дам.Але взривете всико че е най-удобно и минете на палатки.С протестърски умове да си имаш работа.

42

Анонимен

преди 2 години

Сградата на съда да се изрине до основи и да се запали след това когато се напишат нови присъди и има хора който ги спазват тогава България ще се оправи. 15 години малееее толкава ли ви трябваше за смех сте дами и господа съдии!!!!!

41

иво

преди 2 години

Прикриватурата и цялата продажна съдебна система трябва да бъдат разпуснати.Хора като Гешев трябва да бъдат съдени подобаващо.В нормална държава днес Боко Тиквата трябваше да бъде арестуван.А Гешев и сие продължават да се правят на нечули и невидели.Какво остава за обикновените хора.В определен ден трябва да излезем масово и да ги пометем.

40

Кой ли е изненадан?

преди 2 години

Чудя се защо въобще ни е съд? И без това виновни никога няма, по нито едно знаково дело, освен Божков, ама това понеже се скара с Бойко, иначе толкова време бизнеса му беше законен и после изведнъж стана незаконен. Вместо 15 години да точат това дело и други като него, да ги бяха пратили всички тия експерти и юристи да изчистят някое дере от боклyци, по-полезно щеше да е.

39

до 32

преди 2 години

Като са стари се взривяват - за 10 мин няма да минавате и готово. Така правят навсякъде дори в Африка.

38

позор, Жоро Кирчев!

преди 2 години

Дългите пипала на драгалевския октопод не пускат нишките на властта.Беше ясно, че няма да осъдят ковчежника му.

37

до 32

преди 2 години

Ми не ги ограждайте! Бройте си труповете!

36

Анонимен

преди 2 години

И с кого ще се "саморазправят" почернените родители?По същата причина може да се саморазправяш ако ти падне керемида на главата.

35

Анонимен

преди 2 години

Прав е Слави, няма такава държава...

34

Анонимен

преди 2 години

Абе протестърчета мое ли да сте толокова прости?То затова такива и набутахте в Парламента.

33

Striker

преди 2 години

За съжаление, на почернените родители не им остава друго, освен саморазправа. И ги подкрепям напълно. Ако имат фонд, бих дарил, за да си купят оръжие и тихо и кротко да очистят тримата виновни + съдии и адвокати.

32

Виновни са

преди 2 години

партиите на статуквото герб бспйе и дупясе.Не гласувайте никога за тях. Да изчезват докато не е станал въргал!

31

до 32

преди 2 години

Целия център ли да се огради?Всички сгради в центъра сано по 100тина години.Ако някъде има пукнатини може да се отиде и да се види от какво може са е - това се прави от специалисти.Не може да забраниш на хората да минават през центъра.