7

25 пол

преди 2 години

Оскарите отдавна се превърнаха в политика,и вече нямат стойност!Щом и там налагат квоти за ЛГБТ-ета,*** и откровени обратеняци кво да говорим!?

6

Ерих Фон Деникен

преди 2 години

1994 и 1995 години--СА НАЙ-СКАНДАЛНИТЕ В ИСТОРИЯТА НА ОСЛАРИТЕ !!1994---ТИ./.М РОБИННС ДОРИ НЕ ПОЛУЧИ НОМИНАЦИЯ ЗА ШОУШЕНК ???---А ОБРАЗА МУ БЕШЕ ЗА ОСКАР 200 ПРОЦЕНТА !!Второ---Джон Траволта, посредствен актор, получи НОМИНАЦИЯ Оскар за Главна Роля , въпреки че по-силната роля и част не беше неговата , а на Самюел Джаксън, според всичките кинокритици и филмови анализатори -- за Криминале .!Трето -- ВСЕЛЕНСКАТА НЕБИВАЛОСТ--Том Ханкс все ОСКАРА -- ЗА СУПЕР СЛАБАТА И НЕПЪЛНОЦЕННА РОЛЯ на ФОРЕС

5

Ерих Фон Деникен

преди 2 години

Морган имаше късмета да играе в два силни филмав 1989 г..--''СЛАВА'' , И ДА ВОЗИШ МИС ДЕЙЗИ--за който взе оскар за поддържаща мужка роля -- на неук слуга, какъвто на 90 прцента е бил и в реалния си живот . Година по-рано 1988 г. - снима с Мики Рурк в ''Джони Красавеца'' .Но големите роли--идват след като взима оскара февруари 1990 год .--Робин ХУД, НЕПРОСТИМО, ШОУШЕНК (където супер неспрведливо му дадоха номиинация за Главна Роля ??? КАТО образа му беше второстепеннен = затворник Ред .За сме

4

Анонимен

преди 2 години

Пропуснат е актьор Макс Райт.Тои до смърта си не получи признание,въпреки успеха на филма -сериал"Алф"и особено незабравимата реплика:- "Майтап ве Уйли."

3

Сп???нс

преди 2 години

Забравили сте Лиъм Нилсън , и за него намам спомени от младите му години. Даже в едно анимационно се еваваха , че славата го е споходила на години и Питър отиде да му фърли една гора бой ... Много як епизод беше на "Фемили гай"

2

Анонимен

преди 2 години

Морган Фрийман макар и късно, е много добър, изключително добър талант

1

хаха

преди 2 години

ox, дано, тук всички сме на по 50 и все още неуспели