15

Анонимен

преди 2 години

До македонскилингвинист Ако искат да не ги разделят, ще трябва да се прекръстят на Макебания.

14

ЕС ни завижда...

преди 2 години

Невъзможността да се открият македонски монети от Средновековието доказва, че още тогава в Скопие са използвали кредитни карти и крипто валута!ЕС пасти да яде...

13

Наблюдател от ООН

преди 2 години

Вятър-държаваца е тая мЪнкидония...даже на байряко са си сложили вентилатор...голямо продухване на мозъци е паднало...Е как да ги приемем в ЕС?

12

македонскилингвинист

преди 2 години

Адам е бил македонец и Е.В.А е била македонка и там щастливо си живяли преди да дойдат лошитеБугари и да ги замерят с ябълки.И те се изкушили и почнали да си бъркат по дупките и да говорят на тоя омразен шопски диалект. Иначе кротко си мучали на египетско наречие... Това е из "Нова история на Антична северно-западна република Албано-Македония".

11

Анонимен

преди 2 години

Би било прекрасен момент,ако се появи някакьв читав човек и да заяви" ,,Хайде бе ***,хайде бе крадци на история,хайде бе мегаломани,престанете да се надувате като пуяци на сметище,признайте,че сте измислен народ, че сте МАКЕДОНЦИ,,не някакви измислени бьлгари, за да може да се занимавате най сетне с оправянето на хала на народа и нацията си! Ама нердееее такьв човек ...

10

ЕС към Зайо Байо

преди 2 години

ЕВРОПЕИЗАЦИЯ на РСМ кауза ПЕРДУТА!!!

9

кака ви Урсула

преди 2 години

Държава дето прави вино и ракия от тикви не ми я хвали.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Всички албански политици го казват, но това няма никакво значение за античкиот македоноид.

7

Еуропската уния

преди 2 години

Ако ги разделим/Албания и РСМ/,препоръчваме на РСМ Коминтерна да им се притече на помощ...В понеделник се очаква Урсула *** да духне под опашката на Зайо Байо и компания!Честито на пИИИчелившите!РСМ ще гледа през крив македонски макарон Еуропската уния!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Браво за дружеска, приятелска и съюзна Албания!

5

Анонимен

преди 2 години

Би било прекрасен момент,ако се появи някакьв читав човек и да заяви" ,,Хайде бе ***,хайде бе крадци на история,хайде бе мегаломани,престанете да се надувате като пуяци на сметище,признайте,че сте измислен народ, че сте македонци, за да може да се занимавате най сетне с оправянето на хала на народа и нацията си! Ама нердееее такьв човек ...

4

Анонимен

преди 2 години

ЕС може да разделят и Севрена македония на северна албанска и южна българска. Както и Груевски, Заев и Пендерски на военен съд в Хага заради етническото прочистване на българите.

3

huh

преди 2 години

РСМ няма място в ЕС докато не признае, че е създаден народ с резолюция на коминтерна, което само в Македония не го знаят. Друг е въпроса, че ЕС ги признава за отделен народ и държава на базата на режим срещу, когото се е противопоставял.

2

NDZ

преди 2 години

Не ми се искаше да става така. Македонският народ не заслужава такава участ, но от друга страна щом главите на политиците им не увират и пишат историята си за наша сметка- МНОГО ПРАВИЛНО е да се разделят.

1

Анонимен

преди 2 години

Време е македонските албанци да заявят високо на братята ни "Хайде бе, признавайте че сте българи и да вървим напред!"Би било прекрасен момент:-)