35

Анонимен

преди 2 години

Византия е наименование на източната римска империя тоест едно и също.

34

Анонимен

преди 2 години

албания е корумпирана държава, живееща по свои закони.

33

Анонимен

преди 2 години

Makzit.

32

Анонимен

преди 2 години

До Един от останалитеМакедония е спорно кое е точно. Древна Македония е всъщност част от Тракия окупирана от гърците. Рим я окупира от Гърция но Рим нарича Македония цялата област чак до Атина. Византия я окупира от Рим и после от България и я нарича тема България. Византия нарича Македония това което е днес Тракия до Истанбул. Турция я нарича Скописки санджак, Солунски санджак и т.н. и няма никъде Македония. Кое точно е Македония е много спорно и кое е Северна Македония още повече.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Македония е в Турция до 1919 г. бе ***. Като си неграмотен си мълчи

30

Мда

преди 2 години

След 10-15 години Северна Македония ще е Източна Албания...

29

Анонимен

преди 2 години

До Един от останалитеЕС е същото като Македония. И няма никакъв коминтерн, а е направен от НАТО по подобие на САЩ като се отричат нациите дотогава и се прави нова европейска и евроатлантическа нация и империя с английски език.

28

мЪЪкедонски неволи

преди 2 години

Надпис в АНТИЧНА книжарница на Северна Македония в Лувъра: Поради изчерпване на "Историята на Северна Македония ",желаещите могат да я поръчат по телефона. Ще им бъде изпратена с кратък СМС ! ЕС предварително благодари на любознателните европейци.

27

ода за мЪкедония

преди 2 години

Зайо Байо мЪкедонски, гордоизтъпани се насред мегдано,и ду пето му пак нас рано,цъка-цъка луди коментари,много труд за малко пари.Нейде там в Скопский ДИСНИЛЕНД,антични историчари каканижат псалми жални,че албанец пак ги гази изодзади.Пискат, врякат, и реват,за Еуропска уния пищят.

26

еуропски историчар

преди 2 години

Историята ВИНАГИ се основава на архиви и документи.Всички архиви от най-големите хранилища по света - Византийските архиви,Лондонския Императорски архив, Истанбулските архиви и пр. сочат точно това, което е записано в Българската история.Единствено историята на психопатите от РСМ се основава на мултиетническо смукане от пръсти.Омръзна ми да ни занимават с болните от психиатрията до Вардара.

25

Галилео Галилей

преди 2 години

Екватора е едина мислена линия която разделя земното кълбо на южна и северна Македония.ЕС е една трошица от ВЕЛИКА МАКЕДОНИЯ.

24

ВЕТО до дупка!

преди 2 години

Проба грешка,проба грешка и така след някоя и друга ПЕТИЛЕТКА ще узреят.

23

Един от останалите

преди 2 години

България признава безусловно "идентичността" след изкуственото им създаване през 1945, но:1. За нас те са Западна Македония - да ги помъчим десетина години да си сменят името;2. Завеждане на дела за геноцид над стотици хиляди българи, само защото са били българи там;3. Историята преди 1945 е обща, защото те са били българи - това да признаят.Иначе след поколение ще са с албанска идентичност.За финал: помолете близките си да гласуват разумно, за доказали се политици, а не за фолк карикатури!

22

Урсула фон дер Лайен

преди 2 години

Който иска Еуропска уния да си приведе в порядък историята и езика....!Краденето и фалшифицирането на историята не се толерира в ЕС!

21

БАН

преди 2 години

Предложената от проф.Божидар Димитров /светла му памет !/НАГРАДА от 100 ХИЛЯДИ НЕМСКИ МАРКИ на Титовите историчари, Коминтерновски политичари и вся остальная сволачь-за представяне на АВТЕНТИЧЕН МАКЕДОНСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИК...остана НЕПОЛУЧЕНА...оти такова жювьотнь нема!

20

Наблюдател от ООН

преди 2 години

до Анонимен 17 и Анонимен 19, които най вероятно са един и същи зевзек-форумец:Днес България показва карта с пределите на Велика България.Утре Албания показва картата на Велика Албания.В други ден Сърбия показва картата на Велика Сърбия. Гърция вече показа картата на Източната римска империя и античните пак ***,че това не е истината.Е НЕЕма угаждане! Македонска държава е нямало допреди няколко години.ТОЧКА!БАСТА!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Каква Македония в Османската империя, Велика Сърбия и Югославия, преди 1944г. бе неписмен!

18

македонскио ХИМН

преди 2 години

Од Вардарот по длибоко нема и од Шар планина по високо нема.Само племето МАКЕДОН е по старо от динозаврите.ЕС са ГОЛА ВОДА...

17

Анонимен

преди 2 години

До Тука има,тука нема..Преди Македония е в османска империя и в Югославия и там няма никакъв коминтерн, а е дело на предишното НАТО.

16

Тука има,тука нема..

преди 2 години

Тежко е да си президент или премиер на измислена от Коминтерна държавица-трябва постоянно да се преструваш,че те има и че те няма!Египетска му работа!