32

Анонимен

преди 2 години

Само Атанасова говори като човек с образование, симпатична ми е до някъде :)) Другите са расли по дивите ловни полета в БГ, ама така Боце ги е избрал да не би да са "по-умни" от самия него - "най-великия" премиер раждал се на земята .... :))) Иначе разкритията коло кюлчетата и "Мата Хари" не ме учудват, така мисли и се държи средностатистическа мутра :))

31

До 56

преди 2 години

В просташко шоу на статуквото ГЕРБ/БСП/ДПС.

30

Анонимен

преди 2 години

45 парламент се превърна в просташкото "шоу" на Учиндолеца.

29

До 53

преди 2 години

Забелязвам...че такива *** гербаджийски като теб...обичате да пишете под псевдоник Българи, Патриот и т.н.А вие сте най далече от българщината и патриотизма.

28

До 49

преди 2 години

А вие...люлянци...ни натресохте 10г и повече една банкянска мутра-престъпник.

27

Българин

преди 2 години

Гастер байтерите в чужбина да бъдат лишени от българско гражданство!

26

Владо

преди 2 години

До Калеко АлекоМного правописни грешки бе Калеко...ставаш за смях.

25

Негласуващ

преди 2 години

Това е добре. Юли месец пак ще гледам шоу. Кой казва, че не е интересен живота при пандемията. Успех на избораите, нека вашите да спечелят.

24

Алла Пугачева

преди 2 години

Миллион, миллион, миллион алых роз!

23

Парламент шоу

преди 2 години

Време е шоуто да се води от професионалсти във забавните програми а не самодейци аматьори като тиквичките на тиквата.

22

Анонимен

преди 2 години

Ей,журналята...разказвате какво е казал М.Манов...а защо не разказахте какво е отговорила М.Манолова в отговор на обвиненията за интриги...а именно,че интриги се наричат обвиненията към ГРОБ от изнудвания бизнесмен в комисията за ревизията на мафията ГРОБ...след тази манипулативна и необективна статийка вече минаваме с още една позиция назад по отношение свободата на словото...113-а или 114...и вие ли се захранвате от кюлчетатат на Баце тиквата...нима не виждате ,че песента му е изпята...

21

отровна гад

преди 2 години

След като избирателите видяха що за стока са т.нар. "нови лица", познайте дали пак ще гласуват за същите на предсрочните избори?!

20

Българин

преди 2 години

Ох да дойде некой да ни изкара от блатото в което ни вкараха некадърните и крадливи политици, ние българите заслужаваме да живеем добре като материално богати хора да се радваме на живота и на материални придобивки.

19

Калеко Алеко

преди 2 години

И последният работен ден на този Парламент беше като първият, тези дето пренесоха сборището от Орлов мост в скрадата на НС, така и не можаха да надскочат уличната си реторика и липсата на каквито и да е конструктивни идеи, единственото което можаха да направят е да отричат неистово първата политическа сила, която по волята на суверена удари с 10% формацията на Славунчо от "Шоуто на Каналето" ... така че е съвсем резонно този абсурден Парламент да отиде на бунището на българският парламентаризъм

18

Lina

преди 2 години

Интерсно как банкЯнски се опитва да представи, че е абсолютно нормално да си има едни шкафчета, кюлчета, да се тероризират големи, средни, малки бизнеси и да иска да продължи да " управлява". Много уплашенки и зачервени ми се сториха вчера биЙков и шофьора на мето и министърката. Нещо май истината боли. Нагли крадци!

17

Анонимен

преди 2 години

Идеален е парламента. Дано и следващия да е такъв!

16

Анонимен

преди 2 години

Да,България завинагисамо те могат да ни изкарат от блатотомислетееееее

15

Ген. Луков

преди 2 години

Не обиждате маймуните! Те са много по-организиран вид! По-скоро е БАРДАК!

14

!?!

преди 2 години

Увелчиха заплатите си , субидиите не мръднаха ,но за актуализация на пенсиите мълчат и са карат. 50 лв. до края на годината ?? Ами 50лв. са добре на 300лв пенсия но на 1440 какво е ,едно нищо!! Трябваше да има различна добавка , а не еднаква . Пак едно нищооо!А колкото до този парламент ,стана ясно ,че няма нужда да гласувам и така ще направя-.

13

Nona

преди 2 години

Моля,не обиждайте маймуните!