30

Анонимен

преди 2 години

хахахахааа,гъуури навремето тези ги наричахте героии а сега ги плууетеняма по просто племе от гъуурското на тази планета!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Представям си как Борисов се връща на власт и Лечков започва да говори как не са го разбрали правилно и как не е имало никакъв натиск. Само показва какви са всъщност повечето ни спортисти. Медали,отличия,гордост и като свърши славата стават крадци и мутри. 90 те години те направиха групировките и ни съсипаха,а сега такива като Лечков и Михайлов съсипват и малкото хубави неща които ни радваха в името на личните си интереси.

28

БАНко

преди 2 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ !!!

27

Читател

преди 2 години

Сливенският Луи Дьо Финес,ломоти като стара латерна,може и час,но нищо конкретно не може да "хване" драгият читател. Витиевати,клиширани изречения,в които с много грижа,защитава индивидът,който отдавна трябваше да е аут от онова гнездо на вмирисана,прокиснала корупция.

26

Анонимен

преди 2 години

Комунистическия чу-гун Лечков обвинява комунистическия чу-гун Борисов за неволите на футбола и пияндето комунист Борислав Михайлов се набута между шамарите. Марш целия комунистически *** от футбола и пуснете младите като Бербатов да ви оправя 30 годишните бакии

25

Доц Мангъров

преди 2 години

Радев да измите гербаджииските мутри Боби и Лечков съсипаха футола

24

Мутрите Вън

преди 2 години

И михайлов и Лечкови другите мафиози да си ходят от футбола

23

Анонимен

преди 2 години

Лечков се държи като пандемик, не разбира, че се е качил на потъваща лодка.

22

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли, че футболистите не са виновни, а тези бандюхи!И не само националния отбор е в плачевно състояние заради тях, целият български футбол!Навсякъде рушвети, шуробаджанащинаКогато играеш под напрежение, ти не даваш всичко от себе си и провалите са неизбежни.

21

Анонимен

преди 2 години

шмъркането приключи,пари нема за емфиенце

20

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да подведе под наказателна отговорност тази дръта марихуана?

19

Анонимен

преди 2 години

Според мен, такива като Лечков, Михайлов, Касабов, Костадинов, Венцислав Стефанов и още цяла сюрия мошеници и бандити не се ли отеглят, футболът ни няма да се оправи.

18

Ангел

преди 2 години

Перукан е слаб ръководител и общо взето нищо нестава от него НО той наистина беше "изгонен" НЕЗАКОННО !!! Тиквените Бухалки бяха размятани и срещу него когато ГДБОП нахлу в централата на БФС !!! Така не трябва да се управлява една държава . Боби Михайлов трябва да бъде възстановен на постта си и след това за го загуби чрез честни избори по законен начин !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли, че футболистите не са виновни, а тези бандюхи!И не само националния отбор е в плачевно състояние заради тях, целият български футбол! Навсякъде рушвети, шуробаджанащина..

16

sofeto

преди 2 години

За състоянието в което е българския футбол, това БФС, перуката, сливенския, не с политнатиск а с бухалки трябва да бъдат бити ако още има някави фенове в БГ на този спорт футбола!

15

Жо

преди 2 години

Под ръководството на Боби Михайлов българският футбол достигна дъното и продължава да копае надолу! Това е достатъчно за оставка на ръководството.Някои зевзеци даже предложиха, при мачове нанационалите да не се изпълнява химна, а песента "Хубава си моя горо". Там, в текста се пее "... и вселяваш в сърцата ни само скръб и жалост".

14

Анонимен

преди 2 години

Можехме да бъдем извадени от всички състезания",Е сега със сигурност ще бъдете извадени от всички състезания!Мазни вампири!

13

fact

преди 2 години

ОПЛИТАЙ СЕ ОЩЕ!УЕФА прие ОСТАФКАТА като ВЪЗМЕЗДИЕ за расисткия скандал.ВЪРНИ ПЕРУКАТА НА БЕЛ КОН И ЧАКА РАЗПРАВА: КАТО СЪС СУПЕРЛИГИСТИТЕ!Спирай им парите на тез, от държавата, нека ни извадат и от турнирите. Да видим, дали още ше се имат за шефчета на БФС! Абе, феновете, тез защо не са пребити?

12

:-)

преди 2 години

Алчен и некадърен типиченБГ ръководител ;-(

11

Хичо

преди 2 години

Жалко,че гледаме противни физиономии точно на празниците.Това са морално изпаднали,безсрамници...Лечко,къде изгуби душата си бе брат?Народа толкова те обичаше?