50

God

преди 2 години

И за какво са можели да бъдат наказани ако са си вършили работата по закон? Не може Михайлов да излиза на откриването на международен спортен форум пиян като мотика и да очаква подкрепа от държавата. Поне малко достойнство да има този човек.

49

НОВО ПЕТ

преди 2 години

АЙДЕ, МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ ОТ БФС....ВИДЯХМЕ ЗА 16 ГОДИНИ ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕТЕ

48

сминдух енд чесън

преди 2 години

Що не пусна жалба

47

Краси

преди 2 години

Данчо беше отличен футболист!Но,сега да не защитава пияницата Перукан,защото българският футбол удари дъното !

46

Щирлиц

преди 2 години

Демек са от един отбор с перуката.Ясно.

45

Златка

преди 2 години

Ужас, преди да прочета, помислих, че е снимка на някакъв ром !!!

44

еее

преди 2 години

"и неправилно подадена"- е като е клекнал да си носи последствията

43

цц

преди 2 години

Той Бойко като се върне, ще ви каже на вас...4 ти, 5 ти, в света,ще ви оправи. Сериозен съм.

42

Анонимен

преди 2 години

ахахахахахахахаха.Явно и на Перукан са му показвали видео с изнасилване от затвора.Всички в тази държава са клоуни!Всички!

41

Анонимен

преди 2 години

До БАНкоПозорът е Борислав Михайлов с неговите пиянски изцепки на международни форуми!

40

Селянин с колело

преди 2 години

Що мълча досега,хапльо?Големи *** сте.Борисов падна от власт и хайде-виновен.Като ревахте години наред за пари,беше хубав Борисов.Дай за това,дай за онова.Вие вземате хиляди и гоните *** по екзотични острови.Къде ви е футболът,некадърници такива.Стига лежахте на стари лаври.Подути сте от пиене и простотия.

39

Анонимен

преди 2 години

Голям лъжец е тоя плешивия !

38

Весо

преди 2 години

ами няма ли как натискът да се повтори. Държавата да спре всички пари за стадионите на клубовете и въобще за футбола, докато Перукан не се измете сам. Ако не иска, футболните президенти ще го помолят понеже ще усетят безпаричието

37

Хахаха

преди 2 години

Изказването беше,че правителството се разграничава от Боби Михайлов, а БФС може да си работи с него, колкото си иска и беше крайно време,то не бяха пиянски изцепки,то не бяха пиянски припадания и даже го изнасяха ,така че Лечков си лъже като такъв, какъвто си е!

36

Живко МИКС

преди 2 години

Лечков направи много силен сезон 91-92 при ПАРО, И ЦСКА СТАНАХА ШАМПИОНИ. ЛЕЧУ ЗА ХАЛФ ВКАРА 18 ГОЛА !!..А ЛЯТОТО НА 2001 ГОНА---САМО КАКВИ ПАРТИТА ИМАШЕ НА БАСЕЙНА на ХОТЕЛА В СЛИВЕН--ВСЯКА СРЯДА ПЕТЪК И СЪБОТА .:))ДОРИ ЛЕЧЕ ШМЪРКАШЕ КОКА НА ВОЛЯ..Това е на първия му хотел под Сините Камъни (буквално), а не този новия, който вдигна на мястото на старите две помощни игрища и двете згуртови + и СЪБЛЕКАЛНЯТА ЗА ЮНОШИ И ПОЛУ-МЪЖЕ, КОИТО СЪБОРИ ЗА ДА ВДИГНЕ ЧУДОВИЩЕТО СИ---И ТО ДО СТАДИОН ХАДЖИ ДИМ

35

Живко МИКС

преди 2 години

ЛЕЧКУ помня беше със сспрени права от Бешикташ заради 100 хил.долара окрадени от Лечки и избягал от клуба ноември 1997 г...Заради това ФИФА ГО БАННА ЗА ДВЕ ГОДНИ, И НЕ ИГРА НА ФРАНЦИЯ 98 ..После в ЦСКА -- След Енрико Катуци и Луджи Симони, сезон 2000-2001 г. ----Паро Никодимов се върна в ЦСКА и взе Любо Пенве и Лечков за новия сезон 01-02 г...Тогава август 2001 г. избухна скандала с шмъркането на Енфие от Лечков. ИЗИГРА ТРИ ЧЕТИРИ СИЛНИ МАЧА И ДЕКЕМВРИ 01 Г. СПРЯ .А точно това лято на 2001 г.

34

питам се

преди 2 години

Порадвахме се на успеха ни през 94 година ,все още помним еуфорията ,но на този Лечков силата му е само в краката ,а не и в главата .Кмет на Сливен беше където още го псуват ,сега тръгнал акъл и анализи да прави .Като сте такива ербапи ,докажете и кажете това на ФИФА и УЕФА .Аз не знам някой да си е подал оставка преди 1 г и половина и после да я оттегли.Питам какво е правил Боби през това време и такива като Лечков.Подкрепям Бербатов ,но то в нашата държава важи правилото - стани да седна аз

33

Некой

преди 2 години

Кажете го това на ФИФА и УЕФА, к ретени!

32

Анонимен

преди 2 години

Докато не се махнат всички звезди от 94г няма да се оправи футбола. Тези хора са с голямо самочувствие заради успехите си като футболисти обаче очевидно не се справят с управлението. Набарали кокала и не искат го пускат, което говори за липсата на достойнство.

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТочно борисов е виновен за хотела на лечков. Къде е спаал 12г? Или и тук данък спокойствие?