25

Анонимен

преди 2 години

Гледах видео, заснето преди ден-два от възмутен индиец, който отиде в един от големите крематориуми в столицата, и от стотици места имаше само пет-шест, където хора подготвяха за изпращане на починали, а всичко друго беше празно. Уханския сюжет с падащите китайци се рестартира и се напъва здраво. Чакайте нови заключвания, особено в диктатурите като Канада, Англия и Германия.

24

Анонимен

преди 2 години

Измами в стил "Ухан". Беше разкрито че повечето клипове от "ужаса" в Индия са снимани в различни студия на Боливуд.

23

Анонимен

преди 2 години

Там със сигурност има нужда от разреждане,но в България защо??

22

Хаха

преди 2 години

Учете я тая математика бе,не е трудна.Срещу нас да тичат ,още не могат да ни стигнат.За да се изравнят с нас по брой на починали им трябват още има -няма 32000 човека на ден,а ние се справяме "блестящо".

21

Анонимен

преди 2 години

Да вярвате на обявените цифри от страни като Индия е все едно да вярвате на някоя жена която ви казва,че е спала само с 10 мъже през живота си. И в двата случая трябва да умножите по 10 и ще получите истината.

20

Анонимен

преди 2 години

Да затварят границите за *** и да ги оставят да постигнат имунитет. Нормална бройка е по 100к мъртви на ден след известно време при толкова много заболели и популация от близо 1.4 милиарда

19

Taню

преди 2 години

Естествен (п)одбор му се вика. Като нямаш семантично осъзнаване какво си, какъв ти е земния ред и път, надали у някой ще набъбне прилив на филаделфийско съчувствие, че някъде някакъв човешки бульон нещо вкиснал. Не знам даже, защо са тия статии, какво ни е мъка, че на другия край на света някви стотици милиони виждат вода, респективно телесна хигиена, само свише? По същия начин като заговорите за гибоните от хумата, баро и максуда, човек да се просълзи от житейските им избори и битки, направо..

18

До 22

преди 2 години

Ами и теб лесно бихме те включили в тези 0 и нещо дет драскаш. Пак ще имаме нула.

17

Анонимен

преди 2 години

До 19То проблемът е,че нови 30000 хиляди са заразни и могат да го предадат на други 450000 хиляди ако 1 зарзен разболява 1.5 здрави. Ясно е,че не ни дреме за тези ромей от другия край на света,но е притеснително,че при тяхната съмнителна хигиенна култура вирусът ще мотира в нещо което може да избие много хора и да стигне до нас.

16

Анонимен

преди 2 години

Числата в процентно отношение са съвсем нормални и даже НИСКИ в сравнение с други държави. Индия е ХИЛЯДА И ЧЕТИРИСТОТИН МИЛИОНА! От Днес могат да вземат на заем математикът на Нощ, да им обясни че става въпрос за 0. и нещо заразени и починали.

15

Анонимен

преди 2 години

Сигурно в техните села в момента са се появили много доктори които не са завършили медицина но лекуват ковид.При тях има такава тенденция доста хора които нямат образование за зъболекари и доктори да практикуват тази професия.

14

Евроатлантик

преди 2 години

Индия е милиярд и триста милиона население,бълха ги ухапала че умрели на ден няколко хилки.

13

Анонимен

преди 2 години

Индия е голяма страна.Според мен едно по 300 000 а ден не е много за страна с над 1 милярд население.

12

Анонимен

преди 2 години

Ние пък само 162, само дето сме 200 пъти по-малко като население. Когато регистрират 32 000 умрели или повече, да дойдат да ни се обадят.

11

Ужас

преди 2 години

Направо ужас!

10

Анонимен

преди 2 години

Борисов ни плъзна по следата на индийците. Скоро и у нас.

9

Анонимен

преди 2 години

И през средните векове е имало епидемии.Простите не са се пазили , тъпите са упорствали и не са се адаптирали към променените условия, богати и образовани са се изолирали и оцелявали./Четете Бокачо или история на България/у нас поне двадесетина днешни села са възникнали от онези които са избягали от чумата заселвайки се в диви места.И сега простите и бедните ще са всред основните жертви, да и тъпите разбира се.

8

Гейтса

преди 2 години

Ужаст направо, изобщо не се справя тоя вирус.Отдавна трябваше да са умрели поне 35 милиона.Време е да пусна covid-21 в действие

7

Анонимен

преди 2 години

Има да ни гонят оше много индииците за да докарат смъртност като при нас (на единица население)

6

Математик

преди 2 години

Индия е с население 200 пъти повече от нас. Като съпоставим цифрите, нещата са далеч по-добре спрямо наш'та стЪкмистика.Заболели - 100 хил.Починали - 1000Нови случаи - 2000Новопочинали - 19