45

Анонимен

преди 2 години

По смъртност може само да ни дишат прахта , ние скоро ще ударим световен рекорд, но никой тук не го вълнува този въпрос, даже се хвалят, че сме се справили чудно, направо не сме усетил трета вълна!

44

Анонимен

преди 2 години

Някой спомена, че реалните числа в Индия са сигурно 10 пъти по високи от официалните. Дори така да е, това ги приближава до нашата ОФИЦИАЛНА бройка умрели. Обаче, директно сравнение с предходни години показва, че умрелите в България са 3 ПЪТИ повече от официално обявените. Фактически за момента със сигурност водим на Индия по реална смъртност.

43

Анонимен

преди 2 години

Накрая кво, Индия има по-малко смъртни случаи на глава от населението. Все ни плашат с други страни. Преди беше Италия, Испания и т.н. И щяло да има планина от трупове като в еди-къде-си. Какво се оказа, смъртността в България е по-висока и пак няма трупове. Тук при нас в момента сега е най-страшното. По-зле няма. И се вижда, че най-страшното на този вирус не е нищо особено.

42

Анонимен

преди 2 години

това нищо не е навремето ангилчаните начело с нациста чърчъл убиха над 3 мил. индийци

41

Анонимен

преди 2 години

Защо плещите глупости?На глава от населението в пика бяхме по-зле от тях.

40

Анонимен

преди 2 години

До 50-100 милиона ще умрат в Индия от британския вирус

39

ГТ

преди 2 години

Не разбрах защо да не сравняваме . Болеста е една исъща. Хората с еднакво устройство. срвняваме се с други страни. Ние сме като една провинция на Индия. И като една принция на смътностат в тази провинция е 15 пъти по-голяма от средното за Индия . С тази смъртност Индия трябва да естигнала бройката 3300000. при не точни данни е достигнал бройката 2000000. и пак са доста по добре. И медиите ни заливат с апокалипсис . После им вярвай ако можеш.

38

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Къде го чукаш(Индия), къде се пука( Европа)

37

Анонимен

преди 2 години

До сега нищо и сега изведнъж толкова умрели при условие, че в Индия мръсотията и хигиената са на потресаващо ниво. Имат улични зъболекари на улицата в прахта и изведнъж този вирус такова влияние.

36

До 40 СВОЙ

преди 2 години

200, 2000 и 20 цифри ли са или числа? Питам заради учителката ти в първи клас

35

До 41 Запознат

преди 2 години

Ти помисли малко. Вкарай в твоите зависимости и възрастовата структура на населението и смъртността от Ковид-19 според възрастта и май ще се окаже, че Индия е по зле от България.

34

Анонимен

преди 2 години

Разликата между Индия и България е в мащабите. Само човек с ограничено мислене би сравнявал на човек от населението. В Индия от началото на годината умират по около 28300 човека на ден, от които 647 от Ковид-19 и около 27650 по други причини. В последните дни от Ковид-19 умират по 3620 човека от Ковид-19.

33

May be

преди 2 години

Това са официалните данни. С оглед на това че Индия в голямата си част е супер бедна страна и по голямата част от населението е неграмотно и без достъп до публични услуги, включително и здравни. Тези официални данни ги умножете поне по 10, като това не е само моя теория, ами и много чуждестранни медии наблягат на това. Така че проблема там е найстина много голям и съпоставка та с числата в България е нелепа с оглед на горе написаното.

32

Запознат

преди 2 години

Мислете малко, а не гледайте абсолютните стойности. Спрямо броя на населението най-високата дневна заболеваемост в България е била почти два пъти по-висока спрямо Индия, а смъртността 10 пъти!!!

31

СВОЙ

преди 2 години

Тези големи цифри ги отнесете към България с 200 пъти по-малко население и се получава 2000 заразени и 20 починали?

30

Анонимен

преди 2 години

Айде стига раздухвайте глупости! 3980 умрели на 1.4 МИЛИАРДА държава!!! Че те на ден повече умират сигурно от задавяне с храна.

29

До 34

преди 2 години

Дали са ти оправдание, , за невежеството ти, крадливостта, дребнавостта и злобата ти, които охарактеризират съвременният ***, който е на хранилка и поилка от около 80 години, последно от ЕС, и непрекъснато хленчи за още, и колко бил онеправдан, поробен и нещастен

28

Анонимен

преди 2 години

При такава огромна разлика в броя на населението между България и Индия, нещата стават несъпоставими. Доста неумно е да се сравнява на човек от населението, както правят някои.

27

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Гледах различни клипове от Индия и ми направи впечатление поведението на т.н. "болни" което абсолютно не съответстват на поведението на един болен от Ковид 19. Те артистично се мятаха и въртяха в леглата, а болния от Ковид е пасивен, заради липсата на кислород. Действията на "медиците" също бяха доста преиграни. Една санитарка правеше толкова усърден сърдечен масаж че ако вместо манекен, там лежеше истински човек щеше да се окаже с разбит гръден кош.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Може би накрая ще кажат че в Индия се е появил ковид 20.После ще правят онви ваксини за този вирус и ще има и нови мерки за този вирус.