21

Дедо

преди 2 години

Абе снаряд - куршум, навремето какви куршум имаше като снаряд

20

Анонимен

преди 2 години

МИ ВЪРНЕТЕ ГО НА АМЕРИКАНЦИТЕ

19

Анонимен

преди 2 години

ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА АВИОСНАРЯД САМО БЪЛГАРСКИ Е И Е ОТ ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА. МЕРСИ ЗА РУКОПЛЕСКАНИЯТА.

18

IQ 2.28

преди 2 години

До Анонимене , петре.. те скандали и протести не се правят щот немаш друга работа. всички протести и скандали са умишлени по подразбиране. за мене по важното е че хора с килийно плашат навалицата за 20 лева хоно.

17

Анонимен

преди 2 години

Защо пускате теми ''партенки''?!Важно е,че в парламента има бизнесмен,който иска да каже коя е Матахари и как са дощли кюлчетата в чекмеджето!Но ГЕРБ правят протести и скандали умишлено!Край с Тиквата!Ще влезне в затвора!!!!!!

16

IQ 2.28

преди 2 години

До Голям просголемото на ц130 е 105. тва е гаубичен снаряд с таймер, ползван за зенитен огън , от наще. ама те тука нивото им е фейса- контрол+ц-контрол+в - хоно.

15

Каскет Благово

преди 2 години

авиоснаряд , който е бил на мостика по който се е разхождал джурмаляса дето е учил в едно от школата в които са ваканцували инфекционисти...

14

Голям прос

преди 2 години

Авиоснаряд ако е, предполага, че е изстрелян от оръдие, намиращо се на самолет. Като му гледам калибъра, бая оръдие ще да е. Не знам на американските С130 оръдията дали са 152мм. Я си оправете статията

13

пъхнете го

преди 2 години

пъхнете го в gynapama на Боко - ще му хареса.

12

Тоя па смешник

преди 2 години

До Козлодуйски брягАбе ей кух, те евроатлантиците всички са с говорни дефекти и т дълбоката провинция, като теб. Така, че мирен Релси.

11

Анонимен

преди 2 години

Спомен от бомбандировките над София когато монархо Фашистите обявиха символична война на краварите и на енгилезите. В тези бомбандировки загиват баба и дядо а двете им деца майка и леля оцеляват защото в този момент са били на другият край на София при роднини. Същите тези които ни бомбиха и избиха цивилно населиние ни дават насоки как да си унищожим държавата и икономиката. Ще има възмездие за загиналите това им го обещаваме ние които изгубихме роднините си. Нищо не е забравено.

10

Козлодуйски бряг

преди 2 години

Да ви бяха пуснали и нещо друго, като в Хирошима и Нагазаки в Софето. Сега щеше да има значително по-малко цъpвyли евроатлантици да пишат тъпотии по сайтовете.

9

Анонимен

преди 2 години

Българските фашисти защитиха братята си азиатци от Япония през 1941 година и обявиха война на белите европейци и американци.

8

Анонимен

преди 2 години

Да го сложат пред паметника на клетите летци пуснали същия!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Заради жълтата раса на японците, българските фашисти обявили война на белите от САЩ и Великобритания през декември 1941 година.

6

Анонимен

преди 2 години

Американски или британски е снарядът?Българските фашисти обявили война на САЩ и Великобритания през декември 1941 година, за да защитят Япония.

5

НАТО форевър

преди 2 години

Качествен американски снаряд, държи вече 70 години. Ако беше руски да се е разпаднал и да е гръмнал досега.

4

Ol

преди 2 години

Това не е снаряд. Това е семето на демокрацията, щедро посято от британските и американските летци, безплатно за нас. Нека се поклоним пред делото на тези хора.

3

Анонимен

преди 2 години

Путин е сложил този снаряд за да може да злепостави нашите приятели от САЩ.Вероятно руските шпиони са планирали да го взривят на някой празник но нашите смели полицаи са предотвратили този план.

2

Анонимен

преди 2 години

Това е демократичен снаряд с мироопазваща цел, хахаха. Да го закарат до паметника на американските летци и да го детонират. Това би било епично.