148

Мимаващ

преди 2 години

Дори и моето куче разбра, че РСМ никога не ще стане член на ЕС. Предстои разпад на антибългарска държава - РСМ. Македонизмът е омраза към всичко българско и България. 77години омраза. Омразата трябва да престане. Картаген (Македонизмът) трябва да бъде унищожен.

147

Филип от Филипополис

преди 2 години

Жалко че толкова много млади момчета положиха костите си по тия голи, безплодни чукари! Изобщо не си е струвало да се помага на тези продажни еничари и интересчии! Това е човешка *** от най-долнопробен вид!

146

Георги Миков, Чирпан

преди 2 години

Република Северна е едно жалко подобие на държава, което не зачита никакви международни договори. Пълна международна изолация за това фашизоидно туморно образование, което за срам на цивилизована Европа гради фалшива национална идентичност на основата на омраза към съседите и учения за расово превъзходство!

145

Реалист

преди 2 години

Заев, ако искате да запазите и да повишавате жизнения си стандарт, не ви трябват зависимости. По-добре бъдете независима държава, това е начина да съхраните и така наречената ви автентичност.

144

провинция

преди 2 години

И европейския съюз не се нуждае от нация с измислена идентичност и език.Явно ткава нация са Марсианци или дърти крадци и лъжци, на език и история.

143

Американ

преди 2 години

До Много досадиха:Как не ги признава бе - целият джендеристан ги признава, че и Русия ще ги признае щото зорлем я правиме враг.

142

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво толкова им се връзваме на макетата. И без друго няма да успеят и да потропат на портата на ЕС и ЕС вече няма да го има. Този проект за нов световен ред се провали. Лошото е, че без еврофондовете, ще се оголи истинската картинка за нашето плачевно състояние.

141

Евроатлантик

преди 2 години

Какво става когато македонец се изкъпе,Ами българин излиза.Ай стига с тия глупости за антични македонци,да проследи родословното си дърво тоя Заев,неговия пра дядо за 86014антична Македония ли се бил или за царство България

140

Поличба

преди 2 години

На скоро в Македония се роди теле с две глави, да не се окаже поличба

139

Много досадиха

преди 2 години

Макетата вече са досадни със своите комплекси и проблеми за самоличност и език !Откраднали история, език и име и се чудят защо никой не ги признава .....

138

сам си признаваш

преди 2 години

това може да го каже само някой който наистина няма идентичностако имахте нямаше да е проблем да признаете че държавата ви е откъсната от българия и че езика ви е български диалект със сръбска граматика и това еживи и здрави никой не ви оспорва в момента

137

да да

преди 2 години

и ние не се нуждаем от васкрадци на идентичности и на история и езикхайде прав ви път

136

Разбрахме са

преди 2 години

Така е, не се нуждете от "македонски" език за да влезете в ЕС, правоговорен и правописен български език е необходим и достатъчен за това.

135

ББ

преди 2 години

замъглените ...или зависимите...или не осводомените политици на ЕС...рсм е троянски кон на русия и сърбия...изкуствено създаден тумор от коминтерна...и ползван и днес от комуниста путин...иска ли ЕС...да финансира поредният тумор?време е да се замислим,трябва ли децата на САЩ да умират за да носят Свободата на подобни образувания?не е ли време да оставим нещата на естественият подбор?...аз не искам предател и престъпник в дома ми?...а вие?

134

Анонимен

преди 2 години

Време е Албания да се отдели от Мк. по пътя и към EС, защото там има българско малцинство. Македония, обаче не може да се отдели от Албания, защото там има албанско мнозинство. Това не се разбира от нашите политици.

133

Анонимен

преди 2 години

те имат право да ходят където искат но историята си е българска

132

Анонимен

преди 2 години

историята си е българска а пък тия от скопие да ходят където поискат

131

Анонимен

преди 2 години

ние пък не се нуждаем от такъв съюзник като македония която ще приписва на себе си нашите неща.

130

минаващ

преди 2 години

До Макеей,смотльо,научи добре споразучението с Гърция-Преспански договор.там пише-няма общо сегашната страна Македония с античността.Що го подписахте ,бе,тъпчовци??Ние,българите,сме част от античността,вие сте си измислица

129

минаващ

преди 2 години

Няма Македонска държава-товае географско понятие,няма македонски език-това е диалект на българския.И що правим тогава?Кютаме си с албанците-това е.