22

Път без изход

преди 2 години

Каквото и да направи Русия - все ще бъде обвинявана в агресия.Ако отстъпи миролюбиво, наглия запад в един глас ще я обвинят в провалил се агресор.Ако настъпи - воя ще е в стил "нали ви казахме"Затова Русия бавно стига до извода че трябва така да ошамари натовския запад че изобщо да не му идва наум в бъдеще да гледа в двора на Русия.Натам отиват нещата.

21

До Авторката

преди 2 години

***.Колко глупости изговори за един пробит долар.Тичай на Козяк при Хера да си получиш хонорара.Днес изплащат заплатите.

20

Анонимен

преди 2 години

Каспийската флотилия от 15 високотехнологични, плиткогазещи и бързоходни кораба, въоръжени със супер оръжия, сред които "Калибр НК", преминаха от Каспийско море по река Волга през Волгодонския канал от 100 км с 13 шлюза и се спуснаха по река Дон към басейна на Азовско и на Черно море.Същите тези 15 високотехнологични, плиткогазещи и бързоходни кораби, въоръжени със супер оръжия, сред които "Калибр НК", могат без проблем да се окажат и в Балтийско и в Баренцово морета на собствен ход.

19

Сплескан натовец

преди 2 години

нато и всички атлантически предатели на тор до 9 то коляно !

18

Анонимен

преди 2 години

овцата *** христова пак сай появила

17

Аз

преди 2 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ"Малко умно", злобно човече, България не мрази Русия. Въпросът е чий дирят наглоамериканците в България, на хиляди километри от границите им?

16

Помнещ

преди 2 години

Пак ли ти бе " ***"? Обичаш да пишеш за Русия а?!-:))) Ами давай тогава в прав текст а? Какъв го търси Америка чрез своето "НАТО" в Черно море? Русия си е във свои води госпожо! Америка къв го дори тук? Черно море,принадлежи,на държавите граничещи с него!-:) Да ти обяснявам ли,защо след 1989 г,сме " гола членка" на този Американски военен блок?! Ами давай! Пиши по " принцип" а не водена от уриентацията ни! Не смееш нали? Чел съм всичко твое тук срещу Русия!-:(

15

sd

преди 2 години

руснаците са проклятието на света, дано да измрат до един че да си отдъхне човечеството!Да измрете и вие, българските русоиди, дето сте правени от пи-коч!

14

Анонимен

преди 2 години

Пуснете ги тези от СИ НА НКАТ и ще видят къде зимуват раците. Няма да им стигнат пампесите. Да питат онези в кораба дето руснаците им заглушиха електрониката и всички се изпона..сраха а целият екипаж на кораба подадоха оставки.

13

Учудващо

преди 2 години

Те Русия са в свои води. А не в Мексиканския залив.Нали ?Няма нищо учудващо че има руски кораби там.Въпросът е какво правят американски бойни кораби край руските брегове ?

12

Большое спасибо

преди 2 години

Мой ответ: Спасибо за урок, государство никогда не должно полагаться на туризм как на основной источник дохода. И я скажу свою благодарность Премьер-министру и Президенту Российской Федерации - если вы действительно хотите глубоко оскорбить НАТО и США, наградите автора памятника Бешеной лошади. Они поймут намек ....

11

4395

преди 2 години

Хайде всеки да си гледа своите въътрешни работи и да спре това идиотско перчене. Като гледам няма държава, която да е цъфнала и вързала в момента, защото кризата на капитализма е световен проблем, а не локален. Навсякъде бедните стават по-бедни, а богатите трупат все повече безсмислени богатства. едни от държавни поръчки за оръжия, други от нелекуващи лекарства и какво ли още не...

10

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 2 години

Путин показва мускули, а пък бедният руснак получава 118 евро минималната заплата, ходи гол и бос, живее в землянка и се налива с препарати за вана като Бояришник!

9

Анонимен

преди 2 години

Има ли руснаци по морето?

8

Хиени

преди 2 години

Ами кво да правят хората като пред вратата им дрънкат оръжията.... ще си пазят къщата От навлеци!!!! https://***/bg/a/view/bylgarija-shte-e-domakin-na-mashtabno-voenno-uchenie-na-nato-i-sa-sht-254925"Въоръжените сили на Република България се подготвят за участие в най-мащабните за 2021 г. учения Defender Europe 21 и Steadfast Defender -21, които ще се проведат в периода май-юни 2021 г. под ръководството на Командването на Сухопътните войски на САЩ за Европа и Африка и на Щаба на Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа, съобщиха от МО. De

7

Анонимен

преди 2 години

Пълзяща окупация се опитват да наложат задокеанските пиндостански партньори и наглосаксонските им приспешници, но Путин ще им покаже червената линия под формата на прословутата руска "кузькина мать".

6

Анонимен

преди 2 години

"Американските кораби също са предизвиквани от Русия"Че от кога американски кораби са си "у дома" в Черно Море? Руски кораби ако отидат в Мексикансия залив, пак ли ще пишете, че Американците ги провокират?

5

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия статии за Русия?Нали ненавиждате тази държава?Ние направихме своя избор:- Напълнете си колонките със статии за държави от ЕС, например Португалия- Или пишете за някой от щатите на САЩ - например Оклахома или ЮтаЕгати поръчковата журналистика.

4

Анонимен

преди 2 години

Офф,Мислех да напиша нещо, но рязко ми се изпари желанието.Войната е неизбежна, въпроса е кога. Победителите ще разписват зоните на влияние, а излъганите ще изпълняват новия план маршал за следващите 50-70г.

3

Анонимен

преди 2 години

Защо пускате теми ''партенки''?!Важно е,че в парламента има бизнесмен,който иска да каже коя е Матахари и как са дощли кюлчетата в чекмеджето!Но ГЕРБ правят протести и скандали умишлено!Край с Тиквата!Ще влезне в затвора!!!!!!