62

ВЪПРОС

преди 2 години

Не знаех че руснаците говорят с руски акцент ???Руския език е украйнски .

61

За това са в Азовско

преди 2 години

Навряли са си корабите на сигурно в Азовския залив от страх защото Черно Море кръстосват Американски кораби на НАТО и току виж отнесли някой шамар в Черно Море.

60

истина

преди 2 години

Абсолютно си прав руснаците в цялата си история никога не са били свободни хора от царете им, като се мине през червените диктатори и до ден днешен.

59

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещРуснаците не стават за нищо. Затова винаги са имали диктатори и авторитарни лидери за управляващи. Без да им наредят не смеят да си излязат от землянките. Даже и в къщи не смеят да шукнат за политика, щото ще ги чуе някой ...

58

полковник Колев

преди 2 години

Тия украинци,да се радват че Сталин не е жив!?....

57

Помнещ

преди 2 години

До 63 Много си прав! Който познава добре Русия.Трябва да знае,че руснаците са националисти! Решат ли да празнуват.Се веселят като руснаци! Но обявят ли някого за враг! Ще го гонят и в отвъдното,па до последният руснак! Така както Хитлер до бункера му в Германия!-:) Децата днес лесно се подвеждат! Ние обаче,няма как!

56

Анонимен

преди 2 години

Ами Украйна да се надява на Сащ и Нато, когато надъхана вземе, че направи някой умен ход. То Грузия се бе подвела по същия начин и бе нашамарена за отрицателно време. Русия в момента е най силна във военно отношение и най вече откъм кадри и боен дух. Натовските войски...вижте ги нашите и ще ви стане ясно за всички останали. Нямат мотивация, изнежени, пълно с меки китки и жени. Една атака срещу Русия е предварително обречена.

55

Анонимен

преди 2 години

,хъм" ли си " мъм" ли си все тая!-:) Много грешиш! Американофиле си личи ти! Виж сега Дечо.Русия е достоен противник на Америка! Какво са ти говорили,чул и знаеш,през краткият си животец.Ми е все тая!-:) Русия си е в родината! И една САЩ не я плаши изобщо! Имат и ресурса и куража да се пазят сами! За разлика от нас! Ако го нямаха,Америка да ги беше прецапала до сега,както Либия,Ирак и да не изброявам! САЩ знае това,за разлика от теб! Изиграй една игра в нета и не се бутай между шамарите!-:)

54

джо

преди 2 години

Много жалка статия, написана да се плашат децата. Авторката трябва, все пак да отчете факта, че не ядем доматите с колците. Хайде напишете нещо стойностно , стига с тия плоски клишета. В момента в който се напише CNN , всичко става като проповед от инквизитор...... всичко е догма и няма нищо друго. За всичко са виновни Руснаците и там хората се "изяждат сами" Поне малко се засрамете бе хора.

53

malart

преди 2 години

"Американските кораби също са предизвиквани от Русия. По-рано тази година ниско преминаване от руски военен самолет в Черно море беше засвидетелствано от палубата на американския миноносец USS Donald Cook." Въпросът е какво правят американски военни кораби в Черно море. Какво демонстрират и за пред кого

52

Хъм

преди 2 години

Вероятно да си правят ученията в Азовско, защото ако корабите им излязат в Черно море, рискуват да бъдат потопени от някон американски кройцер.

51

българин

преди 2 години

Навални,вече не е интересен!-:) И нашите Американофилчета млади,вдянаха,че Путин е прав! Нищо че е " диктатор" според тях!-:) То 31 г вече,им го набиваха в главите българските " демократи"!-:) Навални,е просто един крадец,на хиляди евра от Френска компания! И за да избегне затвора,използва възможноста да се впише,като " десидент демократ"! Номера му просто не мина!-:))

50

Ужасена

преди 2 години

Най големия враг на България е Русия. България и НАТО трябва заедно да унищожим русия.

49

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещСбърканите русофили се кълнете в българското знаме, но си мислите, че се кълнете в руското.

48

do 46

преди 2 години

До Помнещ...kolega priasediniavam se kam teb ..i az ponaznaivam kak se darji Kalashnikov i sashto kletva sam polagal !!!

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50"С ракети ли стреляш"Не, стрелям с пистолет и ловно оръжие. Вие само се пробвайте и ще видите какво ще ви се случи. И Червената армия няма да ви помогне.

46

Анонимен

преди 2 години

Да. Пиндостан контролира и нарежда и на ЕС и на Укропите и на Чехите и на нас. Ние не само позволихме сами това. Ние многомилиардно финансираме пиндостанския отановски инструмент да ни подтиска.

45

Анонимен

преди 2 години

Целта на Радев е Българиямда бъде окупирана след незаконен и манипулиран референдум, че уж иска да е част от Русия. Затова въведоха машини, за да могат да ги манипулират.

44

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещКлел си се в БЪЛГАРСКОТО знаме, предател!Аз съм изкарал и аз две години в ракетни войски, и редовно ходя да стрелям, за да се оправим с такива, дето сте готови да лижете руски ботуш за сметка на Майка България!

43

Анонимен

преди 2 години

Орландо все още ли плаче за изгубеното си куче?