735

Анонимен

преди 2 години

Аз вече си имам резервация за една наша Южна съседка, Прочетох един коментар, че сега щели да дойдат аангличаните, французите, немците .Първо никой няма да дойде, защото те са свикнали на нормални условия който за нас са луксВторо кои англичани онези пияните и се бият дето им падне, където бият камериерките и ти.

734

Анонимен

преди 2 години

Що да дойдат на сл. БРЯГ бе ***!?Отвори испанските курорти да видиш, какви застроени морски градове и курорти имат. Вие ходите ли някъде изсвета изобщо или само лаете по форумите? Като нямаш леглова база, как ще идват милиони туристи! На палатки ще спат? Втори ти ли решават, какво им харесва на хората ? Аз пак искам шум и партита . Да не си сам на тоя свят. Като искаш тишина търси ходи на Албена. Или ненго знаеш къде е:)

733

Дедо

преди 2 години

Ама това сериозно ли бре ора. Те от 200 годин са ни врагове а сегинка го признаха, така ли е?? Ха да ни е честито. Значи...отивам язе до магазина и после казвам на комшията- дниска срещнав един враг от Петербург. Ама то не е за вярване бре вече сме свободна душа,волна душа,само едно ме гложди: ДО КОГА ЛИ??

732

1

преди 2 години

На мене като турист няма да ми липсват, а бизнес по нашето море нямам, та ми е все тая.

731

Аз

преди 2 години

С празником 09 мая!

730

Анонимен

преди 2 години

Какво пише в статията: "Путин /русия/ спира полетите...." , т.е. отново им затварят пътуванията за чужбина като при комунизма. На черноморието могат да се завърнат - поляци, чехи, украинци, унгарци, НО собствениците на хотели трябва да се научат да работят и на отлично обслужване, а не да гледат на туристите като банкомати.

729

Петьо

преди 2 години

ЕС е като един пинчер, който само лае срещу голямото куче от страх. Къде са тръгнали с тези игри на ето ти куклите дай си им парцалките. Европейсти *** еднополови.

728

УЖАС

преди 2 години

Алоо, България осъзнайте се, какви шпиони какви пет лева? Сега ще видите като ги няма рустачетата!!!!!

727

До 925

преди 2 години

До АнонименИ кой нормален ще дойде в слънчака?

726

wer

преди 2 години

Тук платени от ЕС *** си заработват хонорарите.

725

Анонимен

преди 2 години

Точно така. Варна и Бургас НЕ искат руски пачи. Туризма трябва да се отърси от тая идеология,че без тях умираме. Напротив, ще се върнат Чехи, Поляци, Словаци , Немци, Англичани. Никой не обича руските нагляци. Ще боледуват 1 2г и после ще е подобре. По морето си знаят подобре. Отделно вие нали ходите в Гърция да отнасяте пари, какво сте се загрижени за туризма. София вадила многооо пари така че нп:) хахаххаха

724

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БЕЗ РУСНАЦИ ПО МОРЕТОВЕСЕЛО ШУМИ, БУМ!БЕЗ РУСНАЦИ ПО МОРЕТОВЕСЕЛОО О ШУМИИ ЩЕ ПЛУВАМЕ КЪДЕТОИМАМЕ ПАРИИИ

723

Анонимен

преди 2 години

До туристдаже предпочитам да фалират и да се съборят излишните такива.айде чао

722

турист

преди 2 години

Дано, като спрат туристите от РФ и ОК, нашите пишман хотелиери и ресторантьори да се стреснат и да се научат, как се обслужват и привличат нормални клиенти !

721

Българина

преди 2 години

Варна и Бургас вече 11 г гласуват за антируски санкции на герб. Не искам да чувам оплакване за сезона. Туризъм се прави с туристи, които искат и могат да дойдат думата реализъм не е позната на БМБ. Кой очаквате да дойде на нашата мизерна дестинация с кратък сезон? Американци? Канадци, германци французи? Българина е мноого просто същество обича си мизерията като всяко праси...

720

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса си е бизнес трябва да са добре дошли Всичкии да има улеснения за Туристамалко по трезво

719

Еколог

преди 2 години

Това е чудесно!

718

Анонимен

преди 2 години

Неблагонадежден партньор. Толков са жалки,че умрам от смях. ЗАБРАНЯВАТ на хората да пътуват, за да правят външна политика. Дъно Дънооо Джудже ... ти си едно дънооо:))) Нищо повепе

717

Анонимен

преди 2 години

Много радостна новина...Точно заради всички чуждестранни туристи са високи цените по курортите ни...Сега да ги свалят, ако искат български...

716

Горките руснаци

преди 2 години

Пак започнаха да им забраняват да пътуват в чужбина като при социализма !