815

тя

преди 2 години

Само така ! Да поканат американците ! Ха , ха ха !

814

Чичо Любо

преди 2 години

Щях да съм най-щасдтливият човек ако можеше без руснаци не на морето, а на земята.

813

ДаТеИзчаластря

преди 2 години

Къде си Проста ботевградска Патицо !?

812

МТГОНТАЖ

преди 2 години

47 000 РУСНАЦИ ПОСЕТИХА БЪЛГАРИЯ 2020 Г . С ТЕХ И БЕЗ ТЯХ ВСЕ СЪЩАТА . И БЕЗ ТОВА СА САНДАЛТУРИСТ И ВСИЧКО ИМ Е СКЪПО . ТУК НОВИНАТА Е КАК ДЖОБНИЯ ИМ СПИРА ПРАВАТА ЗА СВОБОДНО ПЪТУВАНЕ ??? 24 000 КАНАДЦИ И АМЕРИКАНЦИ СА ПОСЕТИЛИ БЪЛГАРИЯ . ВИЖ ОТ КОЯ ДЪРЖАВА НАЙ МНОГО НИ ПОСЕЩАВАТ :https://nsi.bg/bg/content/1969/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%

811

Флин

преди 2 години

До БайернСъбирай си партакешите и се връщайте в България!Докато все още може...

810

джо

преди 2 години

Ето сега е момента Драсксащите безхаберници и тъпите ни управници , да докарат туристи от САЩ . Така хем ще спечелят доларчета , хем ще лижат *** на воля.

809

Анонимен

преди 2 години

Руснаците карат хората си да се заселват в Крим. Дават им по-добри условия там, дори от презастроеното черноморие и хората отиват.

808

Анонимен

преди 2 години

Що ревем сега? Да ближем *** на европейските и презокеански фашисти можахме, а сега ревем щото руснаците наложиха ответни мерки. Взривени складове преди 8 години и други измислици по пример на глупостите на другите васали чехите можахме без срам да твърдим, а сега ревем що руснаците ни наказват заради глупостта ни.

807

Гларус

преди 2 години

Жалко, рускинчетата бяха добре, сега пак трябва да минем на грозни полякини

806

Анонимен

преди 2 години

До БайернКогато пуснеш чешмата и от там потече COVID пропаганда, вместо вода, ти ли си виновен?Само ВиК и електрото още не ни облъчват за ваксини, маски, шнорхели и ... каквото там се сетиш в този дух!

805

Анонимен

преди 2 години

И как да пътуват без визи? Диктатора е спрял издаването на български визи, затворил е българския визов център и наредил на "българското" МВнР да не комуникира с Русия?Я се вземете в ръце и започнете да правите причинно-следствени връзки, че съвсем станахте за смях с това угодничество!

804

Анонимен

преди 2 години

Въздушното ни пространство ще е затворено за полети . Май.

803

Байерн

преди 2 години

Малко офф-топик, но все пак. Баварците, за да пуснат децата на училище, искат да ги тестват 2-3 пъти седмично и да им бъркат в носа. С жена ми се изпокарахме дали да ги пуснем на училище или не. Тя е твърдо ЗА(защото всички щели да отидат) смята че образованието е много важно, аз смятам, че това са психически травми за децата(1ви и 3ти клас), да не говорим за разраняване на лигавици и тнт. Аз ли полудявам или всички около мен са промити мозъци. Какво е вашето мнение?

802

Ами Ок

преди 2 години

Това е положението! Ще трябва да измислим малко нови начини ... а не алкохолен туризъм! Може да е пречистващо! Ще е болезнено, но може да е за добро!

801

Анонимен

преди 2 години

Трябва една трета от Черноморието да бъде освободено от строежите и те да бъдат бутнати. Със строителните материали от съборените хотели, ще бъдат покрити старите сметища в черноморските общини. Проблемът са не руснаците, а българите, които са строили

800

Неделко Миленковски

преди 2 години

До АнонименНе е лесно да си русороб....тук може всичко да е, но живеем в пъти по-добре от колхозниците. И недей гледа яхтите на Абрамович- дори в Подмосковието повечето градчета нямат канализация, освен магистралата Москва-Петербург няма да видиш еднородно парче асфалт по-голямо от 3 квадрата, а пред панелките има външни общи нужници. Не е зле малко да се пообразоваш преди да се изхождаш неподготвен.

799

тя

преди 2 години

Щом много й " лае" устата ,така ще стане ! Външната ни мивистърка е за чувала !

798

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямат нищо против България, те разбират че сме нечии пудел и обслужваме чужди интереси. Няма страшно ще дойдат англичаните ще има терасинг и кафява акула.

797

Анонимен

преди 2 години

До Неделко МиленковскиЩотот ти заради задокенската 'демокрация' толкова си натрупал че няма къде да ги похарчиш ли ?Тука мутрите дават всичко на народа и строят музеи и болници до училищата! А здравеопазването ни е направо 'безплатно'!:):)Не че пенсионерите ни има какво да ядат но купихме на заем и ние оръжия да си подрънчим!гледай себе си първо - по-съвсем -демократично е!

796

Загрижен

преди 2 години

Съвсем демократично - казаха на руснаците НЕ и няма да летите, ..имам имот в България, имам бизнес в България - НЕ и НЕ!.. Какъв прекрасен свят са си устроили ;-))) Предлагам да пращаме и нашите другари там - те обчиат някой да ги управлява така, понеже демокрацията им отне много!