88

Анонимен

преди 2 години

Тиквата в затвора!

87

Dinosaurus

преди 2 години

БСП си повярваха, че ще избият рибата в мътната вода на протести и нов ред. Даже Корни по едно време извади соц. проучванв, че щели да спечелят изборите! Надяваха се хората да ги пропознаят за алтернатива на Герб! Твърдяха, че били партия на протеста!!! Обаче какво по- добро от ББ ще предложат не се разбра. Явно искаха само да си критикуват и да си припишат заслуги за промяна на статуквото. Ама ядец. Формацийката на Сл.Тр. хептен ги изненада изотзад, а Чорапа си направи преврата успешно.

86

Dinosaurus

преди 2 години

До Федор: На г**омиячите аз плащам машините за гласуване, секционните комисии, наеми за помещения за секции. Отделно те пък не плащат данъци и такси тук, не подлежат на българско съдопроизводство, не ги засягат нашите закони, захвърлили са възрастните си родители на тукашните социални грижи. И да не чувам, че пращали пари; напротив, идват тук да се ваксинират безплатно без да сс дали лев в здравната каса. Повечето са нискоквалифицирани и ги наритаха да им берем гайлето. А като одъртеят си идват

85

Да си ги слага

преди 2 години

До Обективно Не мисля,че БСП горят от желание да участват в кабинет на Радев след като Радев се заигра с протестърите и жендърите. Да си слага чалгари,пинокиевци и пчели.

84

ментарджия

преди 2 години

С тия машини повече няма да допуснат ситуация като сегашната!

83

Федор

преди 2 години

"Берачи, чистачи и миячи..."На теб какъв ти е проблемът хоратат какво работят? Ти ли им плащаш наемите или ипотеките, ти ли плащаш за спорта и кръжоците на децата, ти ли сипваш бензин в колите, ти ли плащаш лятната почивка или може би ти плащаш самолетните билети? Вземи се в ръце, момче и не пиши глупости по форумите!

82

САМО ПИТАМ

преди 2 години

НАЙ- ВАЖНАТА РАБОТА НА ПАРЛАМИНТА УТРЕ ЩЕ Е ДА ЗАДЪЛЖИ МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНИТО ДА СЕ ВНЕСЕ ..РУСКАТА ВАКСИНА!!!! АНАЛИЗИРАЙТЕ ТОВА. ЛЕСНО Е. СЕЩАМ СЕ И ЧЕ РАДЕВ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ В ЕВРОПА, КОЙТО ИСКАШЕ ОТПАДАНЕ НА МЕРКИТЕ НА ЕС СРЕЩУ РУСИЯ ЗАРАДИ АНЕКСА НА КРИМ!!! ЧЕСТИТО ВИ ЧЕСТЕН ЧОВЕК!!! А ХА ХА ХА ХА!!!

81

До 90

преди 2 години

Сеирът ще е на наш гръб!!!

80

Обективно

преди 2 години

Служебният кабинет на Радев не може да се справи с нищо, защото БСП , която основно ще гради това правителство, просто нямат капацитет. Яко ще се издънят НА НАШ ГРЪБ. МИСЛЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЛЕДВАЩОТО ГЛАСУВАНЕ! НО НЯМА КОЙ ДА ПРОВЕРЯВА РЕЗУЛТАТА ОТ МАШИНИТЕ!!! НИКОЙ НЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ ЩЕ ИМА СЪОТВЕТСТВИЕ МЕЖДУ ГЛАСУВАНОТО И ОТЧЕТЕНОТО, ТЪЙ КАТО НЯМА ДА ИМА ДОРИ 5% ЗАСЕЧКА!!!

79

АСЛАНОВ Е ПРАВ!

преди 2 години

ЩЕ БЕРЕМЕ ЯДОВЕ В ТАЯ КРИЗА , АМА НЕЙСЕ.....ТЕПЪРВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА ЧАЛГАРСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ И АРМЕНСКИТЕ ***!ГОЛЕМО ШОУ ЩЕ Е .....!

78

Бунтата

преди 2 години

Ейййй,тези гербари пак започнаха със платените си мишки(***)!!!!Не се ли усещат,че вече и троловете вече се дърпат от тях.Дсже и онези в администрациите се правят на приятно разсеяни и не гласуват за тях.Най-добрия вариант е да изчезнат-но първо да върнат парите?!!!Онези от газта си ги търсят!!!!

77

Бойчо

преди 2 години

гербери слабоумни 12 години бат ви ОГНЯНОВ НЕ ПИПНА С ПРЪСТ ДПС И ЧЕ Е ПАРТИЯ ЕТНИЧЕСКА СЕГА РЕВЕТЕ ЧЕ СЛАВИ ИМ ДАВА СВОБОДА ДА СЕ ВИХРЯТ. НА СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СЕ ПРИКЛЮЧВА С ДПС И БСП АНТИНАРОДНИ СА.точка.

76

SarsCov2

преди 2 години

Хайде стига сте плюли съгражданите ни в чужбина. Там са гласували общо 160 000 души, няма как те да са "виновниците" за възхода на ИТН. Имат право да гласуват, защото тук са имотите им, семействата им, тук е родината им. Голяма част от тях искат да се върнат, но в нормална България, а не в това което е от 32 години. Чалгари били, че България си е чалгарска република. Бойко да не слуша Бах или шансони? Че вожда и той е чалгар, слуша сръбска чалга. България има много проблеми.

75

Като

преди 2 години

чета коментарите я ясно, че си заслужавате съдбата глупави ***. Ако сте забравили да ви напомня 300 евро брутна минимална заплата, 103 място здравеопазване, 112 свобода на словото, 126 място по инфраструктура - Африка ви изпреварва, а вир злобейте кой калво бере в чужбина. Да има берачи и миячи, но далеч не всички са такива!!! Но от злоба и невежеството няма как да го разберете!! Не Вожда ви е виновен, а вие самите защото сте злобни и прости!!!!

74

КризаНОВА БДС Ст.Пл.

преди 2 години

Успокойте се бе хора в никаква криза няма да влизаме НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ИЗЛИЗАЛИ ОТ НЕЯ, В БЪЛГАРИЯ Е РОДНИЯ И ДОМ. Благодарение на БСП,ДПС,НДСВ,СДС И гостоприемната ГЕРП. Да му мислят Албания,Македония, Сърбия или Румъния ТЕ ИМА КАКВО ДА ЗАГУБЯТ.

73

до82

преди 2 години

*** от къде извади тази статистика 20%???Ако са 30 или 15 или 40.Изчезвай и ти като 90%от крепостните селяни в България си *** с мнение за всипко работещ за 700-800лв.

72

Анонимен

преди 2 години

Приблизително 20 % от емигрантите са намерили своето място в странство.Работят,получават добри доходи имат възможност и помагат на своите близки в България.Всичко останало е члгапитек,престъпници,криминално проявени,мързеливи некъдърници,които и на състезание по некъдърност да отидат,пак втори ще се класират.Борисов и той не е стока,но направи много повече от всички преди него!Ако се отърве от Тома Биковци,Деси и разни кофи,ще спечели!Колкото и да не ми се ще,май ще гласувам за него!

71

Анонимен

преди 2 години

До 79. Гимназист ли си, или от чалга си се опростачил.

70

Анонимен

преди 2 години

До 79. *** много лъжи бе. Хем незнаеш кой е хем и прогнози правиш.

69

Анонимен

преди 2 години

ЮРИЙ АСЛАНОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ