178

DivockХампарцомян

преди 2 години

Да добавя, че тези продаващи руснаци са видели качеството на боковите строители и са решили да се отърват, а не да се вкарват в парична яма. Строителството в България е лошо, а оправянето на нещо изначално некадърно е скъпо, трудно, направо невъзможно когато кадърните майстори ги няма.

177

реал естате

преди 2 години

Два взех, оставих ги вкъщи и се връщам за още.

176

Българин Демократ

преди 2 години

От руснаци във Варна гъмжиНалитат отвред като степни оси.Шумни, кресливи,подпийнали даже."Нали сме "Гейропа", ги питам. Що дирите тук?Кокорят се диво, залитат, но отвръщат в хор:"Потому что здесь для нас почивка, одмор!""И здесь хорошо! И солнце нас сгрява!Слънце ли? Няма тук за вас "хорошо"Нали сме "Гейропа" и вам здесь не дано.Тук няма почивка за вас, натрапници същинеканени гости в нашите европейски къщи.Във Варна няма място за вас след "Кримнаш",а още по-малко на чудния варненски плаж.Я чиба оттук, "дорогые друзья"Для вас только чемодан, вокзал и Москва!

175

DivockХампарцомян

преди 2 години

Герп калинките съвсем полудяха. Много хора си купували апартаменти, заради лечебната кал. Сега като ви резнат хранилките балонът гърми. Няма да има почивки на Малдивите и Канкун, няма вече да сменяме лизингови лимузини, няма да щъкаме между Банско и Слънчака. И на всичкото отгоре този инфлукс от руски апартамаенти, заеднонс това, че няма да има руски, индийски и бангладежки туристи тази година. Лошо, Седларов, лошо!

174

Анонимен

преди 2 години

Имота е капитал, никой не иска да държи капиталите си в развалена и умираща държава като България.

173

Анонимен

преди 2 години

Обедняха хората в България едвам свързват двата края.

172

Да бе да

преди 2 години

До Do 167Погледни демографската структура на Лесото и България и после се прави на много умен.

171

Анонимен

преди 2 години

До Do 174/177Ами, къде да е?В България масово хората над 45 години се смеят на тия, които спортуват активно, наричайки ги с обидни имена.Пуши се масово.Пие се масово.Хората ги мързи да готвят и ядат каквото намерят откъдето намерят.В страните след нас хората не ги мързи и нямат нагласата да се подиграват на грижата за здравето.Като не правиш усилия, няма и резултати. Нищо чудно.

170

Мъдю

преди 2 години

Само два успях да купя днес

169

Do 174

преди 2 години

Факта е че Бг е след Лесото и Литуения в класация по смъртност на 1000 души. А след нея са 224 държави. Как кажеш, ако искаш да задълбаваш не те спирам.

168

Анонимен

преди 2 години

До траджеди..Путин им направи живота черен, затова продават, но тук било зле.Вярно е "траджеди", но русофилско.

167

траджеди..

преди 2 години

хем ги плюем - хем да идват на почивка да си харчат парите тука, щом и руските бегълци дошли тук си продават имотите и се изнасят положението е много зле

166

Анонимен

преди 2 години

До Do 167/173С други думи, това, което написа преди това, не е вярно.А ако се задълбаем в причините за високата смъртност в България, ще разберем, че повечето от тях са свързани с нездравословния живот, който българите водят по собствено желание.

165

Do 167

преди 2 години

Смъртност на 1000 души1Lesotho15.392Lithuania 14.993Bulgaria 14.614Latvia14.65Ukraine14.03

164

Супер бизнес!

преди 2 години

Дано да успеем да ги изкупим всичките и то на не повече от половината цена която са платили руснаците.След някоя друга година ще им ги продадем пак на двойни цени.

163

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо лошо в това българи да купуват имоти по Черноморието.На турци да не се разрешава изобщо никакво закупуване на недвижима собственост у нас."Бизнес" за тях е само претекст.Колкото по-малко бизнес отношения с тях толкова по-добре за нас.

162

Георги

преди 2 години

Тъкмо малко да върнат милиардите дето ги дънят десетилетия от нас. Пък и нали ни обявиха за неприятелска държава. За тях приятелство означава да си купуваш ядрени реактори, без да знаеш какво ще ги правиш и да запушиш устата на целия политически елит. Приятелство е да плащаш десетилетия най-скъпата газ в Европа и Лукойл от 20 години да не плаща и стотинка данък в България. По-добре да ни заобикалят от далече, но няма да имаме този късмет.

161

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167"Да, така е когато те обявят официално за нерприятелска държава... Ами няма луди да рискуват парите си."Единственото, което "рискуват" е в самата Русия кървавия пигмей да ги обяви за "врагове" и да ги изсели в Сибир и да им конфискува имуществото.Той много обича да наказва сънародниците си за своите грешки.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168"За това ли България е първа по смъртност в света и най-бързо намаляваща нация?"Я дай си източниците на тия твърдения.

159

От щаба на Султана

преди 2 години

Еее,с всеки изминат ден работите вьрвят от добре кьм по добре! Нека,нека,да се махнат всичките-*** джонковците..Бьлгприте в момента се занимает с правене на нищо,само се ядра един друг и ...драстично намаляват!.Пак да се вьрнем в старите си земи на прадедите ни,ама този пьт без никакво намерение да ги напуснем! Аферим,машаллах!Я дай локума и кафето,че ми е много кеф!!!