218

Анонимен

преди 2 години

За руснаците по морето говорим вече в миналото време. Продажбите на българи и турци са единични бройки а чакат за продажба десетки хиляди. Това със сигурност ще събори и цени и строителство. Трябва да се гледа напред основно в банковския сектор понеже ипотеките са основно от наши банки. В положението сме на САЩ от 2008г.Мораториум на продажбите няма да е излишен до овладяване на кризата в туризма. Путин няма да пусне чартърите поне още година.

217

Русомраз

преди 2 години

Довиждане колxoзници!Мястото ви е отвъд Урал!!!

216

Анонимен

преди 2 години

тия чалгясалите *** от бранша не знаят ли че един апартамент в бургас преди 10 години струваше 50 биткойна а сега струва 1 биткойн! кое не си губи цената? български долнопробни чалгясали миризливи лъжци даже и великите медии вече публикуват смърдящите мозъци на миризливите великите чалгясали български философи

215

Кисело е гроздето

преди 2 години

Винаги съм искала да имам гледка към морето, и определено ще съм една от тези които ще се възползват от възможността от избор. За тия дето гроздето им кисело и си говорят напред назад . ..То кучетата си лаят , кервана си върви

214

До 203

преди 2 години

Само мернах ,,фактите "" ти и...ясноо . Както винаги пълно е жълто- кафяви цвъканици. Грешка че очаквах нещо умно

213

Мелиса

преди 2 години

Че аз със половин заплата си купувам десет имота, както пишат разни от ка чалки. Имота струва толкова колкото му дадеш. Аз мои имоти сега не продавам - но ако продавам им искам такава цена че като я чуят разни шушляци и им омекват *** главички. Поздрави от малдивите

212

До 221

преди 2 години

Да имаш имот в чужбина е най -нормалното нещо за голям процент от Европейците. Но да рискуваш в страна във която, е по-скъпо от твоята, има високи имотни данъци ,а ти дори нямаш и гражданство - не е нещо за хвалба, особено ако не се чудиш какво да правиш с парите си. А и с глупостите които си изръсил за имотите тука ... .Не си заслужава изобщо отговора ми

211

Анонимен

преди 2 години

Ефтини ? Колко ефтино след като ще ходя за седмица до десет дена там в годината много скъп ми идва тоя "хотел" все едно ще съм в брж ала араб

210

до 221

преди 2 години

Наистина е факт. Търсехме някакъв интересен имот на морето или планината с жена ми и двустайни из разни клоаки като Слънчев бряг струват буквално колкото дохода ни за месец. Дори не бих ги и погледнал. Неслучайно и цената им е толкова ниска. Виж- да си купя къща в Гърция е друга бира. Това и направихме. Вярно струва колкото 30 апартамента по нашето бетономорие, но е идилия, кеф, истински лукс и качество.

209

по-далече от Русия

преди 2 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

208

Анонимен

преди 2 години

Еми, те са без пари. Извинявайте, ама един двустаен на морето струва точно колкото 3 мои заплати (айде да кажем аз съм добре платен специалист). Дали ще си купя? Никога. По-добре да изгоря парите.

207

Ванката

преди 2 години

Руснаците предпочитат вече имоти в Испания, Гърция, Франция, Португалия - все бели страни от ЕС + другите преимущества като уредена инфраструктура, дълъг сезон и най-вече - сходни цени. Извън ЕС купуват и в Турция, пак по същите причини.

206

Различни светове ...

преди 2 години

За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?

205

Анонимен

преди 2 години

Руснаците вече могат да ни лазят само в краката по доходи и заплати.

204

Анонимен

преди 2 години

До СъбужданеЕдинствения недостатък на България е, че е пълна с русофили. Това, че останалите са българи е огромно предимство, тъй като българите по природа са работливи, грамотни и благоразположени.

203

Дори на тях им писна

преди 2 години

А англичаните отдавна заеваха апартаментчетата в Пампорово и т.н. Фирмите по поддръжката си свалят тоалетните чинии, батериите душовете и др., за да си покрият разходите. Община Чепеларе има да си събира за десет години назад такса смет и данък сгради от 2/3 от чуждестранните собственици. Плюс лихвите.

202

Събуждане

преди 2 години

Събудили са се руснаците - разбрали са че у нас не е на далавера.Прекрасна държава но с един недостатък - населена е с българи!

201

Анонимен

преди 2 години

Както и да го смяташ, сезона е кратък и евентуалната печалба е минимална, евентуално да живееш там, но и това някак си не струва.

200

Купуват - гуй!

преди 2 години

Умрял ни е някой за маломерните апартаментчета, калпавото строителство с морски пясък и сезонът месец и половина.

199

Анонимен

преди 2 години

До Дрън, дрънИ Аз така си мислех на 20 и години. Сега благодаря на съдбата, че си купих жилище и го изплатих. Така мога да правя каквото си искам, да ходя по света но винаги има къде да се върна и покрив над главата. Ако да живееш под наем всички богаташи щяха да живеят под наем. Е някои го правят но и те като мен са се осигурили със собствен дом някъде. Така, че приятелю млад и неопитен гледай докато станеш на 40 г. да си си осигурил покрив над главата, че на 65 може и да живееш в кашон ...