15

Държава на старите

преди 2 години

До ЯворТи осъзнаваш ли какви ги дрънкаш? Каква младост те гони? Населението на България застаряло и средна продължителност на живот около 70 години като жените живеят средно повече от мъжете. Списъците на умрелите са пенсионерски със средна възраст над 70, дори 80. Жената е млада от 18 до 26 след това зряла жена до 34 години и по-нататък годините си казват тежката дума, трупат килограми, болежки и разни болести, а за 39 и над 40 няма никаква младост почнат артрити, ставни заболявания и др.

14

Задължително разслед

преди 2 години

Задължително да се разследва смъртта на жената.Ясно е,че близките са в шок,но да имат предвид,че първо тялото в чувал може да не е на тяхната близка-да проверят.Второ да изискат задължителна епикриза-допреди ковида даваха-всеки си има мед.картон и медицинска история дори и здрав,в нея са задължени да напишат приложеното лечение и причини за смъртта.Трето задължително да огледат тялото дали не са и взели органите.Няма как да ги зарази-децинфекцирали са я.

13

геноцид

преди 2 години

Има много такива,убити от касапите в бели престилки,да им използват органите,отговорност и без това не им се търси- просто на листа пишат с химикал ковид и край.Бедна ви е фантазията в какъв кошмар живеем,но не заради прилепа дето го изял китаецът

12

геноцид

преди 2 години

Не се прави аутопсия, НЕ се дава епикриза.Тестовете дават фалшиви резултати и лекарите си го признаха,както и товаче не правят разлика между сезонните грипове и ковид.Журналятаколкото повече подобни заглавия,на толкова повече хора им става ясно,че в момента тече целенасочен геноцид и"лекарите"убиват,при това срещу щедро заплащане.Освен това близките на жената ще я получат в чувал,за което ще плятят допълн. 400 лева,без право да я видят,а вероятно органите и вече са разпродадени от бялатамафия

11

Анонимен

преди 2 години

Слави е жертва на ковид 19. Удари го в кръста. Чорбанов не си носил предпазни средства при срещите им и станала белята. Слави забременял с ковид-19.

10

Явор

преди 2 години

Вече дано разбрахте, че е сериозно и че не е измислица. Коронавирусът убива и млади хора. На 41 година тази жена е млада. Мангъров трябва да се отметне от всичко, което е говорил. Чорбанов също. Самият Чорбанов се зарази. Свинския грип много хора не го помнят вече, тогава нямаше маски и дезинфектанти, но е взел много жертви и той; специалисти го казаха. За птичия грип също казаха. Отговорността ни е голяма. Не знам как е при починалите от Ковид, но може безотговорните им близки да имат вина.

9

Bulgaropitek

преди 2 години

Браво Коста, браво Ангелов *** обяснявай сега на децата на починалите за българския модел!

8

Анонимен

преди 2 години

Вчера пих кафе с Бербатов и ми разказа кви са плановете му за БФС,искам всички да ми повярвате!!

7

Анонимен

преди 2 години

2/3 от починалите са навършили години за пенсиониране, а 1/3 не са. Много пенсионери все още работят.

6

Анонимен

преди 2 години

Като гледам числата... то останаха ли пенсионери още или има време до приключване на пенсионната реформа

5

Дракона от Шаолин

преди 2 години

Защото хората са лоши във това село и то им се връща

4

Човекът

преди 2 години

Разбрах че във Сл.Равно поле има много починали от коронавируса

3

777

преди 2 години

Инвазивните кардиолози не ги ли спасиха малко след като излязоха от телевизиите??? Нали твърдяха че са най-разбирачи.

2

Анонимен

преди 2 години

56 починали, ако приравним към индийското население - 11 000 човека. Я вижте колко са в Индия днес жертвите?

1

анонимен

преди 2 години

А другите до към 300 с телефони за връзка с опечалените кога!? Брокер съм в погребална агенция, а санитарите искат много за инфото!