210

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ПРОТИВ ГЕРБ, А ПРОТИВ БОЙКО БОРИСОВ.

209

А бе хора смятайте

преди 2 години

В коментар 199 направих прости сметки ЧЕ В ЕДНА СЕКЦИЯ С НАД 300 ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЩЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ОКОЛО 30% от включените в списъка и съм получил неодобрение от 7 от уважаемите читатели.Моля поне 1 от вас да коментира с НАЛИЧНИТЕ 9 хиляди машини в изборния ден колко сънародници ще могат да гласуват.С моя коментар съм казал че средно 300 гласуват на една машина ИЛИ общо на 9хиляди машини 2,7милиона от 6,5милиона избиратели в списъците. Средно гласуват 4 милиона какво правим с другите 1,3 млн.

208

До 274

преди 2 години

Така е! Руснака се бори с всички сили, за да спаси България от българите. Българите са изкуствен народ, измислен от Запада, за да не позволи на Русия да завладее изконните си Балкански земи. Затова руснака ни обяви за врагове и ни сложи във вражески списък - това е висша форма на любов! Но простия западняк няма как да разбере тия неща, защото той не знае що значи любов!

207

Анонимен

преди 2 години

затворникът пак ли говори

206

Анонимен

преди 2 години

Доказано е! ГЕРБ лъжат само свои членове и симпатизанти! Към останалите партии са мили и любезни за да ги привлекат в своите редици и след това естествено..... ги третират като свои ахаха

205

Василев

преди 2 години

Бойко Борисов повече никога няма да види власт, а ГЕРБ ще кротната в близките години, защото е въпрос на време на получат процентите доверие, което имат сега СДС и НДСВ!!!Българския народ няма да му прости, защото държавата се използваше като бухалка да се удрят и рекетират честни бизнеси хора!Но за да се развали модела ГЕРБ и отзад ДПС с главен прокурор и съдии се иска истинска революция, а не демонстрации и нови-стари ммуцуни и партии във властта!Борисов е политически миризли труп!Хони!ЦРУ

204

-

преди 2 години

До Анонимен 268Да някой си отива, но това не е Радев!

203

Анонимен

преди 2 години

Цял свят знае, че ердоган превзема България. чрез Пеевски. Руснака се опитва да направи нещо, но не може. Не може, щото на ердо му казват от отвъд океана кво да прави. И руснака трябва да се бие с две велики сили. Само българина си мисли че е най-велик а всъщност лека-полека го превземят и топят като нация и държава. И седи в панелката и плюе по форуми, докато хората действат. Нещата за затриването на България и народа, започнаха още 89-та година. Единствено руснака се бори за нас а ние тук....

202

Анонимен

преди 2 години

кой е тоя бе

201

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ДРУГАРЕ! ГЕРБ-СДС се връща на власт!

200

Анонимен

преди 2 години

НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ БОРИСОВ ДА Е ДАЛ ПАРИ НА ХОРА ОТ ГЕРБ. НА ХОРА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ СЛУЧАИ КОЛКОТО ЩЕШ.

199

Анонимен

преди 2 години

Няма да се притеснявате, ГЕРБ лъжат само своите хора към другите са добри и дашни.

198

До 255

преди 2 години

Корен квадратен? Другаря Маркс казва, че коренът на всяко зло са богатите капиталисти. Само те пресмятат корен квадратен от 49, за да знаят колко да откраднат от бедните и отрудени хора. Значи и ти си богат капиталист т.е. русофоб!

197

Анонимен

преди 2 години

Аз знам. Няма вече хора не със средно ами с каквото и да е образование. Да си образован, не значи да имаш диплома а поне да можеш грамотно да четеш и пишеш. Без да сричаш и без да драскаш "гарги" по листа. Това значи да си образован а не документ който ти дава право да си образован. Сега документите ги раздават ей тъй, да го бутнем че наш човек. И после - ама той срича и не може да си напише името. Ми срича и не може - толкова може, защото вие му позволихте това. :)

196

Анонимен

преди 2 години

В момента върви протест стещу подпорната съена в Алепо, която се оказа собственост на активист на Мая Маноловс

195

Абе

преди 2 години

Да направим едни 121 депутата за ИТН по закон!И другото кот остане бълъциге да са джуркат за тях.

194

-

преди 2 години

Безапелационно - Радев победи Борисов!Най - големия кошмар за егото на баце е факт!Комплексите мира не му дават!Кееееееф!

193

Анонимен

преди 2 години

незнам, ама аз отказвам да повярвам, че има що годе нормален човек, със средно образование, който да гласува за тоя човек, честно не вярвам!

192

Анонимен

преди 2 години

От ден на ден,Джип - Мен почва да се държи все по неадекватно,дали това се дължи на увреденият"менискус"или на това че загуби власта си,не знам!

191

Анонимен

преди 2 години

До До 235Кога България се освобождава от робство и кога е роден настоящия президент на Русия, знаеш ли? Е не вярвах че ще има чак толкова пр0ст човек, ама се убедих вече. За тва си в това положение, щот си пр0ст. Поне знаеш ли колко е корен квадратен от 49?