116

argamedon70

преди 2 години

Какво си преиключил,бе дебелак.Вируса си следва своя естествен ход,а вие с неадекватните си мерки само му правихте път.

115

Май, май

преди 2 години

Третата вълна си приключи от само себе си. Както и миналата година лятото. На есен пак се почва. Но, извинявам се, вие нямате заслуги за това, че намаляват случаите. Питайте инфекционистите, пулмолозите, имунолозите....

114

след

преди 2 години

седмица и с теб ще сме приключили.Лошото е че не сме приключили с телилата.Тея дето се готвят да тъ заместят, са дори по крадливи и безкрупулни

113

Потрес

преди 2 години

Изказванията му и отношението му ....все едно е едноличен "робовладелец" в БеГеТо.... !!!От управлението му от как е на власт ....стана ясно едно... други хора освен ГерП ... подчинените им структури не съществуват.....Все едно няма нормални обикновени....хора....

112

Коко

преди 2 години

Кат сте приключили, маски долу ли ?

111

Муахаха

преди 2 години

под 4% на идващите избори ще боли!

110

Време за прпмяна

преди 2 години

Ива Митев на литургията беше с костюм от Шанел за няколко хиляди лев. Вижте снимките и сравнеието на цените на дрехите й в софийските магазини.Придружаваше я Стоян Денчев, бивш член на ДПС в правителството на Беров, което доведе страната до рай за организираната престъпност.И това е председател на парламента.Това ли ви е промяната, протестъри?

109

Анонимен

преди 2 години

КОНПИ действа избирателно срещу неудобните,да им се вземе бизнеса.Къде отиде близо милиарда от Божков?Сега нов Конпи ще действа срещу Буци и компания и парите ще бъдат възстановени.

108

Анонимен

преди 2 години

Има един съд и една прокуратура.Ужким независими.Останалите специализирани бяха създадени от Буци да се разправят вместо него с неудобните и непослушните.Заместват го в навиците от мутринските времена.

107

На протест!

преди 2 години

Хора да се обединим всички срещу мутрочалгарската пасмина. Тези хора нито уменят нито искат да управляват държава. Ще закрият КОНПИ и ще върнат над 3 млр лв на олигарси след порядъчната комисионна и за тях.Нека протестираме на 05.05, утре в София срещу престъпните промени в Избирателния закон и закриването от Радев на ЦИК.Долу диктатурата, свобода за народа!

106

Анонимен

преди 2 години

Дай доказателствата?

105

Не е от виолончелото

преди 2 години

До До 93 Славчо няма 55 години а вече е ходещо зомби - едвам мърда,ни види,ни чуе. Тия увреждания не ги е получил нито от работа на полето в Учиндол,нито от рудник,нито от въглищата в Мариците,нито от бране на ягоди. От виолончелото не се става инвалид,но от бялото - да. И се сдави с Боко по мутренски работи - Боко не му даде един апетитен парцел за строеж.

104

Анонимен

преди 2 години

Да, Слави все още не е крал от парите на Европа защото не се е докопал до тях.Като се докопа такова крадене ще падне ,че отново ще ни спрат всякакви пари от Европа както при Станишев.Помнете какво ви казвам !!!

103

КимЧенУнБоТикВун

преди 2 години

и 3-тата КОВИД вълна Приклюси с Борисов и го Уволни!

102

Анонимен

преди 2 години

а с теб кога ще приключим веднъж завинаги ??

101

Анонимен

преди 2 години

ДПС са хора на Бойко.

100

Анонимен

преди 2 години

Слави е по -добър от Бойко с това ,че не е крал държавни и европейски пари,не е бил рекетьор и по -малко е лъгал. То от Бойко не знам дали някой може да е лъгал повече.Можеби само Каракачанов и някой от другите патриоти.Каракачанов е на първо място,а Бойко на второ по лъжене.

99

Анонимен

преди 2 години

Вече се доказа,че зад Славчо и *** стои ДПС и Доган.ДПС ще е втора сила помнете какво ви казвам, заради чалгарите.Жална ни е майка !!!

98

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

А тая вълна на анонимните глухонеми... - кога ще приключи...

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91Ако това е вярно,че хората са умъртвявани по болниците,трябва да се проведе разследване,кой,как,и защо,и виновните да се осъдят.